Lämnat Ystad..

Nu har jag lämnat Ystad, sitter på ett tåg till Kävlinge där jag ska hälsa på min Jennifer. Ledsamt att behöva säga adjö till en så betydelsefull vän :(

... Men det är underbart att få träffa Jennifer med såklart!

Blandade känslor. Vi hörs!


The typical Fredrika

Har sovit på en 10 centimeters yta hela natten, undra om Fredrika sovit lika bra på sin 1 meters yta tro? ;)


Mysdag

Efter att ha utklassat Fredrika på bowling så har vi precis käkat pizza. Nu väntar vi på att bion ska börja. Sen ska vi hem och ta det lugnt. Lätt en av världens bästa dagar. Kan inte med ord förklara hur saknad den här människan varit, inte heller hur mycket hon betyder för mig. One of a kind. ❤


Godmorgonhälsningar ifrån Ystad

Är alltså hemma hos Fredrika nu, hon som jag inte sett på ett helt år, fan vad jag saknat henne!

Nu ligger hon bredvid mig och som den sömntuta hon är så sover hon än. Idag ska vi titta på bio och spela bowling då hon vill ha revansh sen förra gången, haha. En fullspäckad dag med bästis står på schemat och jag klagar INTE!


Den som väntar på något gott....

Har åkt tåg nu sen klockan 3 idag, börjar bli ganska drygt nu faktiskt men det är SÅ värt det. Nu befinner jag mig snart längst ner i hela landet, hihi. Klockan 19:28 är jag framme :D


Snart framme!

Åh vad skönt att äntligen fått stiga av första tåget. Nu sitter jag här i Malmö på espresso house och inväntar sista tåget som ska ta mig till min slutstation. Åh vad jag läääängtar!!


Andra orsaken till mitt lyckliga humör


Första orsaken till mitt lyckliga humör


Spricker snart av glädje

...I will tell you soon about it ❤


Ripped PRO

Min systers pojkvän/sambo tipsade mig om en sida som heter gymgrossisten.com. Den sidan innehåller massor av bra träningskompliment. Marcus skulle beställa därifrån och då hakade jag på och beställde hem "Ripped PRO". Såhär står det om produkten:
 
"En fettförbrännare med uppiggande och termogena ämnen + B-vitaminer och krom. En kombination som hjälper dig komma i form!

Ripped Pro innehåller en kombination av örter, heta kryddor (chillipeppar, kanel och ingefära), uppiggande koffein, B-vitaminer samt en hög halt krom. Formulan stimulerar ämnesomsättningen på flera olika sätt"

 
Varför jag var nyfiken på att testa just den här produkten var för att jag vill få en bättre ämnesomsättning vilket den här produkten gör. Jag vill även gå ner några kilon, så att jag kan gå upp i muskler sen för att få en fastare kropp. Det var även extrapris på den så då passade jag på att köpa hem två burkar (var 2 för 1).
 
Hur jag upplevde produkten:
Jag läste noga på vad de andra kommenterat om produkten så jag fick ut bästa effekt av den. De skrev bland annat att man kan uppleva en obehaglig halsbränna om man inte tar den i samband med mat. Så jag började ta en tablett på morgonen tillsammans med frukosten, sen en på eftermiddagen med maten. Första dagen jag tog den så kände jag av halsbrännan, det var ganska äckligt faktiskt men nu när jag tagit den i ca 1-2 veckor så känner jag inte av någonting. Det jag reagerade på mest var att jag blev otroligt pigg efter ca 45 minuter efter det att jag tagit tabletten. Visste att det var koffein i men inte att man skule bli så pigg. Jag brukar ju aldrig annars få i mig koffein så det blev kanske lite för bra effekt på mig. Men jag känner att jag verkligen var alert och vaken i skolan och har kunnat koncentrera mig mer vilket är mycket positivt. När jag tränar innebandy så tar jag tabletten tillsammans med ett mellanmål på bussen in ca 45 minuter innan träningen och jag upplever att jag orkar mer på träningarna, jag ger liksom inte upp lika enkelt. Sen kan jag väl även säga att jag har gått ner något/några kilon med, inte jättemycket men ändå så jag märker av skillnad på midjemåttet.
 
Jag tror dock inte det hjälper att ta såna här tabletter varje dag i flera månader, jag tror att kroppen blir immun till slut så jag råder er till att köpa hem två burkar, sen göra ett uppehåll innan man köper nästa igen. När mina tar slut så kommer jag vänta ett bra tag innan jag köper hem mer. Men det är verkligen en jättebra produkt!
 
Betyg: ♦♦♦♦
 
 

Breakfast

Frukost med lillebror. Äggröra & bacon med en god smoothie som fick högsta betyg av lillebror :) Mums ❤


Powerwalk

Äntligen vårväder, firas med en pw innan frukost ❤


Skriver i morgon....


Frågor?

♦ Har ni någon fråga som ni vill ställa till mig utan att jag ska veta vem du är? Klicka dig då in HÄR och ställ din fråga, jag svarar på alla helt ärligt och ni får svar direkt. Ni är alltså helt anonyma. Ställ så många frågor ni bara vill.
 

Minola & Milton

Fick en kommentar om hur det är med Minola och Milton nu för tiden. Just nu går de i en stor hage tillsammans, busar, njuter av solen och allmänt glider runt. Mamma har även lagt upp bilder när mamma gosar med dem samt borstar dem. Kan nog säga att de lever ett riktigt grymt bra liv just nu, de får bara vara hästar - precis som det ska vara. Bara massa gos med dem. Ska snart åka och hälsa på hos mamma, då lovar jag er bilder på sötnosarna. Jag saknar dem GRYMT mycket ♥
 

Mamma och Milton. Han har blivit helt sjukt stor...

Jag har blivit en morgonmänniska

För bara någon månad sedan kunde jag sitta uppe till klockan 3-4 på morgonen/natten eller vad man säger, det var inga problem att sedan sova till klockan 10-11 på förmiddagen. Under hela hösten har jag gått och lagt mig tidigast vid 12 på natten och gått upp vid klockan 7 fast då var jag också trött som ett as på morgonen. Kunde ligga och snooza i en timma liksom och då missade jag såklart att äta frukost för jag låg hellre kvar i sängen och fixade mig i ordning. För två veckor sedan bestämde jag mig för att gå och lägga mig vid 10 och de första dygnen var fruktansvärt sega för jag kunde ju såklart inte somna men med tiden gick det lättare. Nu för tiden vaknar jag innan väckarklockan och är sådär jättepigg runt 6-7 (?!) Vad tusan hände?
 
Jag brukar vanligtvis vara vääääldigt trött på morgonen men nu går jag med glädje upp ur sängen och gör i ordning frukost innan jag fixar i ordning mig själv. Vet ni vad? Det känns JÄTTESKÖNT att gå upp tidigt för då hinner man med så otroligt mycket, det är så himla VÄRT det. Jag upplever att jag blir mycket mer harmonisk och lugn de dagar jag gått upp tidigt och det värdesätter jag högt. Att somna stressad och vakna upp stressad är inget jag rekommenderar alls. Allt handlar om planering samt prioritering. Jag har fått en jättebra dygnsrytm nu och jag hoppas det sitter i!
 
Efter min frukost igår så var jag pigg hela dagen, det var även det enda jag åt på hela dagen vilket kanske inte var så bra haha men, jädrar vad det gör skillnad när man äter en bra frukost och när man inte gör det alls. Det är klart det bästa på hela dagen.

Måndag den tjugofemte mars tvåtusentretton

Tjeeeeena! :D
Att vakna upp till solens solstrålar genom fönstret var helt underbart, nu hoppas jag innerligt att den här äckliga snön försvinner snart så våren kan tränga igenom helt. Värme och sol är det som fattas just nu känner jag. Jaha, måndag idag då, en helt underbar sådan. Ledig både idag och i morgon, sen givetvis på fredag också. Den här veckan, antingen onsdag eller torsdag får vi våra studentmössor med, G-A-L-E-T.
 
På torsdag mina damer och herrar beger jag mig härifrån till destination ännu okänd, haha. Nej men ni kommer få veta, på torsdag... Ska hur som helst bli sjukt mysigt! :)
 
Idag har jag bara lite lösa planer för dagen, inget riktigt bestämt ännu. Kanske ska åka med pappa till min systers skola och äta mat (hon går restaurang/livsmedels programmet) och idag har de restaurangen öppen då det är våffeldagen. Efter det ska jag i allafall rida på min stjärna. Sen ikväll kanske jag får träffa mitt hjärta också (♥) trodde inte jag skulle sakna honom så mycket som jag faktiskt gör just nu... Lycka!
 
Sen någonstans där emellan ska jag hinna plugga lite samt städa/tvätta. Ja, inga fasta tider utan jag tar det som det kommer. Älskar att bara vara ibland, ha lite småplock att göra och sådär. Behöver det som mest nu. Den här veckan kommer ROCKA om något, får träffa alla människor som verkligen ligger mig varmt om hjärtat och det är då tusan inte vanligt. Sen vill jag ha hem min studentmössa så jag kan få prova den, hihi #EXCITED
 


Kanske ska ändra om lite på bloggen med när jag ändå håller på?
 

Godmorgon ❤


Ni borde testa att gå i morgonrock en hel dag

...inget smink, knappt borstat hår och morgonrock. Mysigare kan det inte bli en tråkig söndag som denna :)


STAJLAD.SE

Jag vill tipsa om en webbutik som är superbillig och har jättefint löshår. Man får 10 % rabatt om man skriver ett bloginlägg om dom eller på facebook. Här hittar ni deras facebooksida :HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att få 10 % rabatt och här är webbutiken: HÄÄÄÄÄR
 
 

Det kommer aldrig vara över för mig

För några dagar sedan så släppte Håkan Hellström sin nya låt "Det kommer aldrig vara över för mig". Jag hatar att lyssna på nya låtar och jag är inte heller ett fan av Håkan men eftersom alla sa att den var så himla bra så kände jag mig nästan tvungen att lyssna på den. Eftersom jag är ett lyrics-fan av alla sorters låtar så kollade jag givetvis in texten till låten först, sen gav jag den en chans. Men första gången man lyssnar på en låt så är den aldrig bra, så jag lyssnade en gång till.....och nu är jag FAST
 
Det här måste vara en av världens bästa låtar, god - vad jag älskar låten. Kan inte sätta fingret på varför men texten är bara så underbar och beatet till är verkligen pricken över i:et. Håkan-fan eller inte, NI MÅSTE LYSSNA PÅ DEN.
 
Lyssnat på den konstant nu i 3 dagar, skojar inte. Bästa ♥
 
"Som en orkan kan jag svepa bort dig.
Men jag tänker aldrig dö nej, det kommer aldrig vara över för mig
Jag kommer älska dig när jorden gått under.
För jag tänker aldrig dö, nej det kommer aldrig vara över för mig"
 
 

Jag saknar dig, bästie

 

Söndagslyx

Jag älskar frukost, så jäkla gott. Idag tog jag mig verkligen tid till att göra olika saker. Gjorde en lyxshake med lite grädde, jordgubbar, fruit cocktail, vaniljsocker och vaniljyoghurt. Fantastiskt gott! Nu ska jag avnjuta denna frukost, efter det blir det en powerwalkrunda! :)


Fina vänner


Äntligen färdig!

Åhåjaja vilken dag! Städat konstant hela dagen, inte suttit ner en enda gång förutom nu då. Men såhär fint har huset ALDRIG varit innan, känns så skönt att äntligen fått det städat. Bor ihop med en familj som tycker det är kul att skräpa ned men inte plocka upp ;)

Snart kommer mina två älskade vänner Liza och Jossan hit på middag. Dricka någon drink och prata allmän skit om allt. Någon kanske sover över och sådär. Himla mysigt!! ❤

Kvällens outfit på bild.


Frukost//healthy

Äggröra med bacon, mums!


Det bor nog en kock i mig


Videoblogg

 

Fredagmorgon

Jaha kära vänner, det är på gott och ont att ha en inbyggd väckarklocka i huvudet ska ni veta. Vaknade vid halv 7 som vanligt även att jag har sovmorgon till 10:40 egentligen. Men pigg är jag och det är nog huvudsaken oavsett tidpunkt.

Idag blir jag hemma själv då mina familjemedlemmar ska till Jönköping på innebandycup över helgen. Hela huset för mig själv, haha. Det ska nog gå bra.

Som jag sa igår om en sjuk träningsvärk, fysjutton vad det känns. Kan knappt sätta mig ner. Hej jag heter Elin och är 89 år ;)

Efter idag så har jag LÅNGHELG dessutom, ledig både måndag och tisdag samt fredag då det är långfredagen. Med andra ord har jag två dagar kvar innan påsklovet som kommer startas upp på bästa sätt. Livet leker!


Ajajaj

Ligger nu i sängen med musik i öronen och inser nu att jag inte kommer kunna ta mig upp ur sängen i morgonbitti. Är det någon som kan låna ut en rullstol i morgon kanske?! Behöver en som kör med, någon frivillig?

Ska berätta storyn bakom mitt plötsliga handikapp. Jag var på innebandyträningen ikväll där vi dödade våra ben BOKSTAVLIGT nu alltså. Efter benövningarna så skulle vi köra plankan för att träna magen, tro fan inte att jag kom upp i position innan benen fick spasm och skakade fruktansvärt mycket. Sen skulle vi testa att springa, jo men visst, framsida lår tog emot så satan, benen bar mig liksom inte och det var fasen läskigt alltså. Efter fyspasset körde vi match i en timma.

Hade samtal med mina tränare om framtiden efteråt och det gav mig jättemycket. Härligt med människor som verkligen tror på en. Det här kommer bli så jäkla bra.

Men tillbaka till mitt handikapp (även kallat träningsvärk) så stramar det sjukt i muskeln nu, ja till och med i liggande position. Ni kan ju bara förstå hur det kommer "gå" i morgon, haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, tänka över livet och sen skicka iväg sms till människor som jag verkligen älskar. Gör det ni också, lovar att ni kommer sova lite bättre då :)

Nattinatti ❤


#dagens #sanning

Det är inte fel att göra fel men det är fel att inte inse att man gjort fel.


Torsdag, I love you

Godmorgon ni söta människor. Idag är det torsdag, dagen innan fredag med andra ord. Min helg kommer bli galet awesome, mer om det senare. Men idag då, torsdag. Åker till skolan för mina två lektioner sen direkt till innebandyn. Ska ha möte på innebandyn med, wish me some luck.

Sen hem och som vanligt lägga näsan i massor av plugg, samt stallet en sväng.

Hur mycket snö har det inte kommit inatt egentligen? Åhhh jag strejkar. Kanske ska starta upp en ny facebooksida "snön finns inte"? ;)

Annars saknar jag min pojkvän otroligt mycket, han ska iväg hela helgen till huvudstaden så får inte se honom förrän måndag. Det suger. :/

Anyway, ha en väldigt bra torsdag mina vänner! Om inte, GÖR den bra :) kramisar



Något som grämer mig...

All my life I´ve been good but now, thinking what the hell


Jag har ju varit så otroligt duktig i skolan. Alltid varit den med bra betyg, den som suttit uppe hela nätter för att plugga, den som alltid räckt upp handen och kunnat ge svar på allting. Det har alltid varit så lätt för mig, ingenting har någonsin känts svårt och det ska jag vara glad över att det inte har för det finns dem som kämpar som tokar för att ens uppfylla kraven för godkänt. I högstadiet var ett VG som ett IG för mig, det sög och jag var så besviken på mig själv. Då var skolan högt prioriterat och det resulterade att jag gick ut med bra betyg i handen på skolavslutningen samt ett stipendium. Men jag kämpade, åh vad jag slet och låg i. 
 
Det läskiga är att just nu känns skolan bara som ett stort B-L-Ä i mina ögon. Nu hjälper det inte hur mycket jag än pluggar för i vissa ämnen känner jag mig skitkass i, and I hate the feeling. Hatar att känna att jag inte duger liksom, eller att det jag gör är dåligt. Det finns ett ämne i skolan som jag inte fixar, där jag bara blandar ihop allting och det är historian. I 9:an gick jag ut med ett klart MVG, i dagsläget får jag kämpa för ett G - vad är det som händer? Jag blir verkligen så frustrerad på mig själv. Visst att det är en jäkla skillnad på högstadiet och gymnasiet men ändå liksom. Aldrig känt mig såhär värdelös någonsin alltså, usch. Idag hade vi betygssnack om vart vi låg till betygsmässigt hittils, tror ni jag gick ut? NEJ. Varför inte? JO för att jag vet att jag bara skulle bli på riktigt förbannad på mig själv. När lärarn kom in igen så kollade han på mig och frågade om inte jag ville prata och jag sa bara nej, det skulle dra ner på mitt humör och min ork. Han sa "bara kämpa vidare Elin så kommer du fixa det, du är ju duktig". ÅH jag skulle göra vad som helst, vad som helst bara för att kunna slippa den jäkla kursen. Jag är en människa, envis som en åsna med en vilja av stål - jag ger inte upp förrän jag vunnit men idag sa jag faktiskt att "nä, jag ger upp detta snart" och det är så olikt mig att göra så.
 
Allt jag lämnar in nu för tiden är sånt jag inte alls är nöjd med, sånt som jag VET att jag skulle kunnat göra bättre om jag haft tiden, viljan och orken att göra det. Just nu är jag självkritisk as hell men när jag får tillbaks uppgifterna så är lärarens kommentar "väldigt bra, bra analyserat osv" - då vill jag bara skicka tillbaka pappret och skriva "nej detta är värdelöst, är inte värd detta". Att se sig själv sjunka till botten såhär snabbt gör mig galen och samtidigt väldigt stressad inombords. Sliter snart av mig håret, denna jävla press hit och dit. Jag går och lägger mig nu med önsketänkande om att få vakna upp om 86 dagar.
 
 
Behövde bara skriva av mig det.
 
 
 

Mysig dag

Mysig dag med en del av familjen i Kalmar. Hittade det jag skulle ha, riktigt tråkigt dock att bara köpa nödvändiga saker men nu är sminkhyllan påfylld i allafall :)

När jag kom hem låg ett iphoneskal i ett paket som jag beställde för ett tag sedan. Nu har jag bytt om till onepiecen, snart ska vi bort till Paddington och gosa med honom. Vi kom hem försent för att rida tyvärr, inte för att Padde velat rida ute i snöstormen ändå haha.

Skalet på bilden är det jag fått hem, sånt med bankkortsfack vid sidan om, praktiskt!


Vardagslyx

Bästa pappa bjuder på kinamat, muuuuuums


Blir så jävla deprimerad...


Äntligen slutat = nu Kalmar

Väntar på papi som ska hämta upp mig i skolan innan vi åker till Kalmar en vända. Ska bara köpa nytt smink, och pappa ska köpa resesängar. Sen ska vi hem. Plugg plugg plugg. Hörs då!

Snöstorm utanför, svinkallt. Se det positivt, fick inviga min nya halsduk iaf, haha.


Bland det bästa som finns

Känslan när man är nyduschad, tvättat bort allt smink, har träningsvärk i magen och benen, tagit på sig sängkläder, krupit ner under täcket, satt i hörlurarna i öronen, satt igång många bra låtar, messar med viktiga och betydelsefulla människor och BARA KAN VARA. Det här gör jag alltför sällan, det är helt underbart att lyssna på gamla låtar och fundera över texterna samt kunna relatera till sig själv och sitt liv.

Ni borde testa, sjukt lugn och harmonisk blir man!

Bilden bjuder jag otroligt mycket på, all natural. #fuckperfection


Så underbar text

... Kunde inte sagt det bättre själv. Ta det lugnt, andas - du lever nu.


28/3-13

På datumet över ska jag hitta på någonting som jag inte gjort på väldigt, väldigt länge. Jag ska iväg på en betydelsefull resa....men vart? ;)


Mot träningen

Sitter på bussen som ska ta mig till innebandyträningen i Oskarshamn. Kan säga er att det är en sjuk träningsvärk jag har dragit på mig sen mitt hårda pass igår, mage och framsida lår är värst. Men man botar den genom att köra ett ännu hårdare pass dagen efter och det är precis vad jag ska göra nu. Härligt med lite innebandyträning med!!

Sen ska jag hem och plugga en stund innan det är dags för att sova. Ja, så ser min dag ut haha. Känns helt ok!


Fuck skolmat

Vi kör på världens goaste sallad istället. Yummieee


Fråga mig något

Under tiden jag pluggar kommer jag inte kunna blogga något vidare, så därför tänkte jag kompensera det med att ni får fråga mig saker HÄR, jag kommer att svara på precis allting. Ni som ställer frågorna är helt anonyma så kom med vilka frågor som helst nu när ni har chansen. :)
 

Ändrade planer

Hinner inte med ridning av Paddis idag :( har ett skolarbete som ska vara färdigt ikväll tydligen och i morgon ska vi redovisa det. Men jag ska till stallet nu iaf och pussa och skämma bort Padde ännu mer än vanligt. Han måste ju få veta att han är kung liksom ;)


Alla har vi väl varit små

...and so have I. På bilden ser ni en liten mini-Elin på 11 bast ;)

(Och den ständiga frågan... VARFÖR klippte jag av mig mitt fina långa hår?!?! Buhuu)


Har dödat mig själv

Powerwalkat 7 km och därefter haft ett djävulskt styrketräningspass, dödade bokstavligen mina ben och min mage. Dags för förändring, dags att bli biff!!

Satte naturligtvis på appen när jag redan hade gått ca 1 km och sen glömde jag stänga av den på slutet. Anledningen till dipparna var för att jag var tvungen att stanna för att kunna andas, jobbigt med ansträngningsastma nu i kylan vill jag lova... Men annars flöt det på bra! Nöjd och trött tjej


Wallaaaa

Jag är riktigt hyper över detta, 88 dagar kvar sammanlagt till studenten. Mycket som ska fixas och mycket som ska hinnas med. Nästa vecka anländer studentmössorna. Fan vad jag älskar detta!


Underbara måndag!

Kan inte komma ihåg sist jag faktiskt var utvilad en måndag morgon, men nu är jag det i allafall och den känslan känns bara helt fantastisk!

Den här veckan ska jag verkligen försöka att komma i säng klockan 22:00 varje dag, it's time to shape up med mina rutiner nu.

Idag slutar jag tidigt, redan klockan 1 faktiskt. Tre lektioner känns inte så otroligt jobbigt. När jag kommer hem så ska jag direkt byta om till joggingkläder och powerwalka 7 kilometern varierat med lite löpning. När jag sen är hemma så kör jag på lite styrka. Som jag saknat att träna! Nu jävlar är det dags att komma i form igen och få upp kondisen inför nästa innebandysäsong. Det motiverar mig till tusen.

Efter detta ska mina muskler få vila lite innan det blir dags för stallet. Padde ska givetvis också få röra på sig :) Han var så piggelin igår, busen.

När jag sen är hemma från stallet ska jag göra lite pluggeliplugg med. Känns faktiskt helt okej nu med pluggandet!

Tror faktiskt jag kan komma i säng tidigt ikväll ;) Hoppas ni får en jättebra dag!!


Videoblogg

 

Blir våldgästad ikväll

... av en viss Josefine, mysigt värre!


Ett måste, chailatte 😍


Dagens outfit

Jeans: JC
Basic linne: Gina
Basic kofta: Gina
Solglasögon: HM (?)
Skärp: ?
Jacka: Halens

Såhär traskar jag omkring idag i soliga vårvädret. Tralala


Solig fredag!

Började halv 10 idag och fick sluta vid 12, inget att klaga på där inte. Nu ska vi in till Kalmar, får se vad som hittas på där inne. Mysigt att strosa runt i en lite större stad i allafall.

Ikväll ska jag gå en promenad med Paddington, vägarna är trots allt väldigt hala nu..

Sen blir det familjemys framför tv:n hela kvällen. Trevligt värre!


5 bra saker med idag

❤ Fick äntligen träffa två av mina underbara klasskompisar.

❤ Vi fick mycket gjort på projektarbetet och vi fick vårt arbete värderat vilket fick mig att vilja satsa ännu mer sista tiden i skolan!

❤ Fick pussa på älskling

❤ Fick pussa på min andra älskling, nämligen Paddelito

❤ Jag har tagit det lugnt (sa jag precis det där?!) jag kommer kunna gå och lägga mig med gott samvete ikväll och den känslan slår mycket!


Music

Mest spelade just nu:
 
 
 
 
 
 
 
 
(↑) Sommarplågan
 
 



Givetvis lyssnar jag sönder "You" av underbara Robin också, så sjukt värdig vinnare.

Hårt slit lönar sig

Puuuuuust!!
Nu kan jag äntligen pusta ut någorlunda då jag har jobbat röven av mig med en massor av skolarbeten. Har kunnat halvera min "to-do-lista" som har med skolan att göra. Nu har jag bara roliga projekt kvar att lämna in, hur skönt som helst. Visst, jag har 5 uppgifter kvar att göra men de känns inte så jobbiga att pyssla med. Om jag får iväg 3 av dem idag så har jag enbart 2 kvar att göra sen. SEN ligger jag i fas igen med allt, efter påsklovet ska jag då fan se till att göra uppgifterna direkt när vi får dem så jag inte halkar efter med något mer. Då är det all in som gäller. Jag tror till och med att betygen ska in i början av Juni så jag menar, hallå? Det är ju inte ens 3 månader (12 veckor!!!) kvar tills dess. HAPPYFACE, HAPPYFACE, HAPPYFACE
 
På tal om något annat, VEM är det som retat upp vädergudarna? De öser ju ner massor av snö nu, det är ju vår, ni vet skinnjackor och converse nu? Så jag tillämpar förnekelsefasen...snön finns inte!! (Som Linda Algotsson skrev på fb).
 

Nepp nu ska jag snart åka till skolan, börjar halv 1. Innan dess ska jag försöka få någon mat i mig. Idag är jag bara så otroligt glad. Det är ju fredag i morgon och 92 dagar kvar till studenten. Vecka 13 kommer även studentmössorna och den veckan kanske jag även beställer en resa - vart någonstans? Ja det får ni allt veta då :D
 

En right-now bild på det.
 
hoppas ni får en trevlig dag!


Everything happends for a reason

Tillsammans med "What doesn´t kill you makes you stronger" så ligger rubrikens text på en värdig förstaplats i mitt citatsamlande. Jag totalt älskar alla olika citat och skulle utan tvekan kunna sitta en hel dag och bara läsa citat.
 
Jag vill tatuera mig - snart - om jag vågar - är nålrädd - hehe.
 
Näe men jag vill verkligen tatuera mig snart dock har jag beslutsångest något så in i bomben. Jag vill ha rubrikens text "Everything happends for a reason" för det säger mig någonting, det får mig att tänka till. Det blir inte lika svårt att hamna i livskriser om man faktiskt tänker att det var meningen att just det skulle hända just då. Dör jag i morgon, så var det meningen liksom. Allt händer av en anledning, jag vågar faktiskt tro på det.
 
Jag vill antingen ha texten på revbenet eller på undersidan av armen. Kan verkligen inte bestämma mig. Revbenet är galet snyggt men då måste jag vänta till hösten typ av en anledning. Men jag tror faktiskt att det kommer att bli så.
Bilden är från google, ungefär så vill jag ha den fast med ett annat typsnitt och kanske kanske kanske något litet motiv så det fyller ut lite. SMASH.
 
 

Videoblogg // Paddes stall

 
 
Efter lite önskemål, här är Paddes nya stall :) Spelade in den för någon dag sedan..

5 bra saker med dagen

♥ Det är Sveriges mästerkock ikväll, så otroligt roligt program! Innan det är det Farmen som jag följer spänt. Toppen-onsdag
♥ Jag mår bättre nu än vad jag gjorde för någon timma sen, alltid något.
♥ JAG FICK PRECIS IVÄG DEN DÄR JÄVLIGT JOBBIGA BOKRECENSIONEN SOM TYNGT NER MIG NÅGOT OTROLIGT!!! #lättnad
♥ Min lillebror är här den här veckan, mysigt
♥ Jag kommer verkligen inte på den femte saken..hehe.
 
Killen under, han är förjävla bra han - nämligen min och det om något är en sak som gör mig glad, varje dag.

Kroppen säger emot

Idag har jag varit hemma från skolan, igen. Jag mår inte alls bra. Huvudet pulsar emellanåt, jag kallsvettas fast jag är varm, jag blir yr så fort jag rör på mig vilket har resulterat i två svimningar idag. Det är skitläskigt att svimma, hatar verkligen det. I morse när jag skulle upp ur sängen så svimmade jag och även när jag skulle upp ur soffan för att äta. Känner ingen hunger alls men kom på mig själv när min mage kurrade att jag kanske borde trycka i mig mat ändå och efter det har jag mått värre. Jag blir galen på det här... Känner mig så hjälplös för vet inte vad jag ska göra för inget verkar ändå fungera. SUCK.
 
Skulle ha ridit idag men nej, ingen ork till det tyvärr. Jag som verkligen sett fram emot det...
Jag måste få iväg allt plugg idag så jag bara kan slappa sen framåt helgen tillsammans med älskling, det ser jag så fram emot! ♥
 
Annars då, jo onsdag idag. Veckorna springer bokstavligen förbi och det känns både bra och jobbigt. Vill ha sommar och student men samtidigt så vet jag hur mycket vi kommer ha nu i skolan fram tills dess och det är skrämmande. Men det känns ändå, OK.
 
Får se hur jag mår i morgon, oavsett så måste jag till skolan. Har egentligen träning sen på kvällen men får se hur det blir med den saken. Som det ser ut nu så borde jag vara hemma.
 

barnvakt åt bebis-Hanna nu iaf, mysigt! :)
 
 

Gulliga läsare ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
Åh, snubblade över gamla idolfilmer som ni gjort till mig. Blir alldeles rörd, så himla fina ni är!
 

5 bra saker med dagen

Såg en så bra grej på grymma Linns blogg. Ska börja med att skriva upp 5 bra saker som hänt varje dag. It´s the little things that make life big.
 
♥ Sovmorgon, var otroligt länge sedan det hände.
♥ Fick träffa min saknade pojkvän!
♥ Hade mys-stund med världens goaste ponny, nämligen min
♥ Tinade upp lite bullar och drack kall mjölk till mellan allt plugg, mums!
♥ Fått lite skolarbete gjort, snart lättar nog trycket (hoppas jag).
 

Kvalitetstid <3


DAGENS


Jag har tappat respekt för mänskligheten

En människa → en åsikt → en taskig kommentar → en ledsen mottagare av kommentaren → ?
 
 
Såhär kan alltså det sluta av en enda taskig kommentar på internet. En flicka har tagits från livet pga några nedlåtande ord över internet. Jag är helt mållös egentligen, mår så illa att jag vill kräkas. Det är sånt här som gör att jag helt tappar respekten för mänskligheten. Jag skulle vilja se dem som kommenterade henne till döds i ögonen, se om de ångrar sig och fråga dem om deras kommentarer verkligen var värt detta. Är det värt att trycka iväg en taskig kommentar till någon över internet för att höja upp sig själv, för att själv framstå som något bättre? Förstår inte att det måste till sånt här för att folk verkligen ska få upp ögonen för näthatet som sköljer över bloggvärlden och vi som väljer att vara offentliga. Vad är det som driver en människa till att fullständigt trycka ner en annan människa?
 
Jag tror att vissa människor inte förstår innebörden av orden de säger. Senast idag så fick jag med egna ögon se hemska ord så som "Du är vidrig din jävla hora, hoppas du dör", "du är så falsk och äcklig, hatar dig". Det här fick tas emot av en 12 årig flicka, det är bara tur att den här flickan är så pass stark av sig att det rinner av henne men tänk om dem kommentarerna hade hamnat hos en annan flicka vars liv inte är så bra utanför bloggen? Vad skulle hända tror ni? Människor tar inte orden på allvar. Många i åldern 11-17 år är riktigt taskiga mot varandra har jag sett. Varför? Jo, de har inte hittat sig själva än och genom att skriva nedlåtande ord åt andra gör att de tror att de är något för när man är i den åldern så "måste man vara något för att passa in". Högstadietiden är en plåga, man börjar ifrågasätta saker, diskutera med sina föräldrar, komma in i puberteten, få mycket plugg och man måste kunna hitta sig själv. Jag vet detta för jag har själv varit där, det är sjukt jobbigt att ta sig igenom MEN det försvarar inte upp ett dåligt beteende hos folk. Man väljer själv vem man är och den man vill bli, NO EXCUSES!!
 
Någonting jag fullständigt hatar är de människor som gör dumma saker och sen skyller på att "men jag hade en dålig uppväxt", "jag har en bokstavskombinationsjukdom" osv. Ok. Så det är okej att bete sig precis som man vill bara för detta då? Nehedu, det kommer jag aldrig att godta som en "ursäkt" för att kunna bete sig taskigt. Det finns ingen jävla ursäkt till att man beter sig idiotiskt, man är en egen individ där man själv kan bestämma sina handlingar. Det finns ingen annan som kan tvinga dig till att göra något om du inte vill. Det finns ingen att skylla ifrån sig på. It´s all about you.

Är det någon här som har sett filmen "älska mig"? Om inte, så gör det. Jag själv har sett den flera gånger och jag gråter som ett litet barn varje gång. Första gången blev jag så chockad att jag blev apatisk. Det handlar om en tjej som får ta emot så otroligt mycket taskiga saker, hon blir mobbad till max. Det värsta med den här filmen är att den är så verklig, det är precis såhär det kan se ut i vårt samhälle och det är förfärligt. Vidrigt är vad det är.
 
Jag tror inte att de som mobbar vet om att de är mobbare förrän det är försent. Är man en mobbare om man skickar iväg taskiga kommentarer till någon eller är det när man slår någon som det är mobbning? Jag skulle säga såhär att oavsett vad man gör, om man gör något taskigt mot någon så är det mobbning. Man är en mobbare om man verkligen går in för att såra en annan människa medvetet.
 
Jag förstår inte och kommer ALDRIG förstå varför man gör såhär mot någon. Från och med idag ska jag börja kommentera bloggar flitigt med peppande kommentarer för att stoppa den här skiten någon gång. Ingen ska behöva må dåligt för att man väljer att vara offentligt, INGEN. Är ni med mig?
 
 
 

Enkät

Den här enkäten ska användas till mitt psykologiarbete "att se på sig själv". Jag skulle vara otroligt tacksam om ni bara skulle vilja klicka i det som stämmer in på just dig. Desto fler som svarar, desto bättre! Jag kommer inte kunna se vem du är, du är alltså helt anonym! Tack på förhand!!
 

Har du en bra självkänsla?

  • Ja
  • Nej

Freeblogpolls

More polls: Ögonlaser

Är du...

  • Kille
  • Tjej

Freeblogpolls

More polls: Cougar dating

Hur gammal är du?

  • 9-13 år
  • 14-18 år
  • 19-21 år
  • 21-24 år
  • 25 +

Freeblogpolls

More polls: Ögonlaser

Har du lätt för att ta emot beröm?

  • Ja
  • Nej

Freeblogpolls

More polls: Cougar dating

Har du lätt för att ge beröm?

  • Ja
  • Nej

Freeblogpolls

More polls: Free polls

Är du nöjd med dig själv?

  • Ja
  • Nej

Freeblogpolls

More polls: Cougar dating


H.E.L.T.S.L.U.T

Skönt att jobbet flöt på bra ikväll i allafall annars hade jag verkligen varit död nu. Ont som fan i huvudet om jag ska uttrycka det korrekt. Blir till att stanna hemma i morgon då och plugga hemifrån... tråkigt. Men jag vill verkligen känna mig utvilad och få gosa ner mig i täcken samtidigt som jag pluggar när jag mår såhär. Fått utslag av stress på min vänstra arm, måste tagga ner nu alltså för min egna skull annars smäller det i väggen igen. Åh jag vill inte...

Får träffa älskling i morgon i allafall! Var mer än en vecka sen nu... :/

Åh vad gnällig jag känner mig just nu, haha. Men man kan inte alltid vara på topp ;)

Nu ska jag hem och bara ta det lugnt. Alla inlämningar tar jag i morgon. Behöver det.

Bild på mig och en fin vän. Lilla Liza ❤


Powernap innan jobb


My new BFF


Fråga och svar

 
Svar: Det ska vi nog kunna ordna! Får be min syster knäppa några kort på oss någon dag :)
 
 
 
 

Måndag den elfte mars tvåtusentretton

Godmorgon bloggen och ni som läser ♥
 
Måndag idag, hur mår ni? Jag mår bara bra faktiskt! Vaknade upp med världens huvudvärk dock men den gick snabbt över med hjälp av en ipren så nu är jag fit for fight igen. Idag känner jag mig lugn, ovanligt lugn med tanke på allt jag måste göra, skönt det i allafall.
 
Just nu sitter jag i ett soligt klassrum med musik ifrån iphonen i lurarna, skriver på ett psykologiarbete gällande något väldigt intressant som jag valt att fördjupa mig i, nämligen "Synen på sig själv". Äntligen något som är roligt att göra, något jag kan göra något bra utav. Vem vet, kanske jag delar med mig här om jag får i hop något bra?
 
Idag går jag till klockan ett i skolan. Sen ska jag hem till min mormor och morfar för lite fika och plugg. Ska verkligen försöka få undanstökat så mycket plugg som helst så jag kan ligga i fas inför påsklovet. Får passa på de dagar jag faktiskt har lite motivation till att faktiskt plugga. Vid 4 åker jag mot jobbet för ett jobbpass till halv 10 ikväll. Sen ska jag hem, plugga ännu mer och sen sova. Inte världens mest fancy måndag men i morgon kommer jag må otroligt bra om jag får iväg mycket plugg idag. Ser fram emot det!
 
Igår pratade jag med min pojkvän i nästan 2 timmar i telefon, underbart sätt att avsluta dagen/kvällen på. Mitt fina hjärta, han gör mig bara så glad. Är så otroligt lycklig att jag har honom, bästa. ♥
 
 
 
 
 

"Jag är typ dödssjuk"

Pratar med älskling i telefon...
Älskling: "Jag är typ dödssjuk, tänk om jag dör nu"
Jag: älskling, man dör inte av en förkylning...


Jag höll på att frysa ihjäl

Även att mina ben krampade
Trots att mina fingrar tappade färg.
Trots att min känsel var helt borta
....så var ridturen så jävla värt det!!

Jag kan inte komma ihåg sist jag "kunde" åka till stallet och glömma tid och rum. Idag gjorde jag det, trots att jag har hela högar med plugg som jag kommer få sitta med hela natten. Men den/dem timmarnas mindre sömn gör mig inget, inte idag.

Nu belönar jag mig med noggerglass och fruit cocktail innan allt plugg måste göras. Prov i morgon...


Mot stallet

Åh äntligen blir det kvalitetstid med min älskade Paddington. Så glad att jag nästan gråter av glädje. Att ofrivilligt ha en stressig vardag är ingenting att rekommendera....

Nu ska jag släppa plugget för en stund och unna mig en skrittrunda med min finaste ponny. ❤

https://cdn1.cdnme.se/4067701/7-3/pic_513cac7fe087c34bb54401c8.jpg" class="image">


Mot stallet

Åh äntligen blir det kvalitetstid med min älskade Paddington. Så glad att jag nästan gråter av glädje. Att ofrivilligt ha en stressig vardag är ingenting att rekommendera....

Nu ska jag släppa plugget för en stund och unna mig en skrittrunda med min finaste ponny. ❤


Nattbuss (y)

Sitter på nattbussen på väg hem från en otroligt rolig lagfest! Mycket skratt, alkohol och dans. Vi hade till och med så kul att herrlaget var tvungna att kika förbi ;)

Ska bli så skönt att få sova snart alltså...

Underbara, bästa och oslagbara gänget. CIBK ❤


Min fina i kvällssolen ❤


Skoooola


Allt och ingenting..

Äntligen hemma efter en bra innebandyträning. Foten gick inte av, gjorde såklart ont ibland men aldrig så jag blev tvungen att avbryta = match i morgon! Tänka sig vad kvällarna blir långa de dagar jag har träning. Åker hemifrån vid 4 och är hemma vid 9, 2 timmar av de tränar jag resten är bussturerna fram och tillbaka inklusive väntetider. Men det är ju så värt det.
 
Idag fick jag mina studentskor som jag beställde och de var verkligen så himla fina! Dock var de lite för små så det är bara att skicka tillbaka antar jag. Vet dock inte om det blir dem eller inte för de var väldigt höga också... jag är redan 173 cm lång så med dessa blir jag närmare 186 cm... hehe. Men vi får se, galet fina var dem i allafall!
 
Det här med att ta tag med mitt pluggberg går verkligen inte bra. Säger såhär istället... om det hade gått så hade jag utan tvekan hoppat av skolan för just nu känns det bara som ett "pain in the ass". Jag orkar verkligen inte, ingen motivation alls. Allt man vill tänka på är studenten, man vill bara dit men jag orkar inte med allt nu. Gråter om kvällarna för jag är så stressad inombords. Vill bara få allt färdigt men samtidigt orkar jag inte ta tag i det. Dilemmakaos. Men nu ska jag tvinga mig att läsa i den förbannat tråkiga bokjäkeln, svara på lite frågor och sen belöna mig själv med att sova.
 
I morgon är det som sagt match som gäller. Skola innan det, bara två lektioner dock - skönt. Plugga ännu mer och bli ännu mer stressad. Sakna min pojkvän ännu mer. Vara grymt taggad inför matchen och så vidare. Bra fredag på ingång (ja, det mesta av den iallafall).
 
Peace out
 
Ge mig sommar, inget plugg och massa roligheter.

Glaaaadtjej_94

Slutade skolan tidigt, 09:30 för att vara exakt. Åkte alltså till skolan för en lektion på en timma på morgonen där vi absolut inte gjorde någonting nödvändigt... kändes ju lite sådär om jag ska vara ärlig. Nu är jag hemma. Becca och jag har beställt ännu mer saker från nelly (åhå, världens snyggaste klänning typ). Inne i en shoppingperiod nu, helt okej faktiskt. Nu ska jag snart in i duschen, läsa lite i den förbannat tråkiga svenska boken + göra lite uppgifter. Sen ska jag ta bussen till Oskarshamn för idag får jag träna!! Så glad över det att ni anar inte. Foten är bättre, gör bara ont i vissa lägen men vafan, jag vill så gärna spela i morgon. Sista hemmamatchen för säsongen, GÅR ju bara INTE att missa.
 
Det enda som skulle kunna vara bättre just nu vore om min lilla pojkvän kunde befinna sig här, annars leker livet. Härligt!
 

Bilden är tagen när jag satte 6-4 målet mot Ljungby i DM finalen. Gjorde hela 4 mål den matchen, så glad att den matchen kom efter en vacklande säsong från min sida. Perfekt att plocka fram sitt bästa när det väl gäller.. Glädjen var enorm!

Mat alá Elin

 
Gårdagens middag stod jag för som var ruskigt gott! Bakad potatis med skagenröra är verkligen att rekommendera. Bland det bästa man kan käka. Efterrätten stod min syster för och det var ju inte heller så himla äckligt vill jag lova. Glass med hemmagjord hallonsås med citron i. Onsdagslyx med andra ord! :)
 

Studentklänning, check!

När jag kom hem så möttes jag av en otroligt trevlig överraskning, nämligen ett paket. I paketet låg min studentklänning och då var jag snabb med att prova den. Fytusan vad fin den var på! Är jättenöjd, precis en sån klänning jag ville ha. Jag passar inte i alla typer av klänningar och var rädd att den inte skulle vara lika fin på mig men den satt!

Köpt från nelly men kommer inte visa er den än... Tror jag håller på den ;)


Happy Birthday!!

Åh, idag fyller världens goaste lillebror 9 år. Min lilla Melker, min lillebror och min bebis.
 
Melker är en människa som imponerar på de flesta, han är inte som alla andra. Aldrig har jag sett en kille i hans ålder vara så genuint snäll mot precis alla. Har aldrig någonsin sett eller hört han vara elak mot någon annan, barn kan ju annars vara väldigt taskiga gentemot varandra. I skolan har han många kompisar, det är många som vill vara med honom just därför att han är så himla snäll och hjälpsam. Lugnare människa i hans ålder finns nog inte, så ansvarsfull och mogen för sin ålder är unikt. Hela han är unik. Han peppar andra i sitt fotbollslag, är alltid en trevlig kompis och han blir oftast vald till kapten av just den anledningen. Melker ger aldrig upp, han är en fighter. Även om hans fotbollslag skulle ligga under med 40-0 så skull inte han ge upp, han skulle se möjligheterna. Melker är som en liten clown, han får oss alla att skratta på ett eller annat sätt. Jag har aldrig hört honom klaga över någonting, aldrig någonsin. Förstår inte hur en människa kan vara så positiv till allt. Han har lärt mig att alltid ta vara på dagen, försöka se allt positivt och skita i att klaga i onödan. Tänk att det måste till en 9 åring för att få mig att förstå det...
 
Kommer ihåg när Melkers mamma skulle hämta honom hos pappa en gång. Då var hans extra kläder borta i hans skolväska och hans mamma undrar vart de var någonstans. Melker vägrade att berätta först men till slut sa han:
- Jo mamma, jag lånade ut det till min kompis i skolan för han hade ramlat och blivit blöt så då fick han låna dem av mig.

Min lillebror är en av de människorna jag inte skulle klara mig utan. Skulle det hända honom något så vet jag inte vad jag skulle ta mig till, helt seriöst. Han betyder något förskräckligt mycket och när mitt liv stormar runt mig så kramar han mig hårdare, får mig att komma ner på jorden och bara ta det lugnt. Utan honom hade jag kraschat in i väggen så många gånger. Det spelar INGEN roll vilket humör jag är på när vi träffas för han får mig alltid att lé. Det är en bra egenskap hos andra människor. Jag är så stolt över den människa han är och den dagen han får för sig att ändra någonting på sig själv så kommer jag vara där med pekpinnen och stå i vägen för det.
 
Så nu bästa lillebror är du hela 9 år. Jag hoppas du får en otroligt bra dag så firar vi dig nästa gång du kommer till oss. Älskar dig så himla mycket Melker, men det hoppas jag att du redan har förstått ♥

High on life

Vaknade upp och var väldigt trött idag på morgonen, men vad gör det när solen lyser igenom fönstret och fåglarna kvittrar? Det är så underbart att det går mot ljusare tider och jag är bara så otroligt lycklig just nu. Trots att vi har tunga arbeten i skolan, trots att min fot inte är helt okej - så är jag galet pepp och glad.
 
Jag kan verkligen se allt ifrån den ljusa sidan idag då jag har så mycket roliga saker inplanerat innan studenten. Nu kan man äntligen gå i converse och skinnjacka, som jag längtat efter det hela vintern. Känns som om hela jag gick i ide under vintern men nu börjar jag vakna till igen.

Två Göteborgsresor är inplanerade innan sommaren, två helt olika saker men lika roliga båda två. Kanske en tripp till Gotland med älskling över en helg. Nästa månad köper jag gymkort och tar tag i träningen på riktigt. Och det bästa av allt, det är bara 100 dagar kvar tills studenten!!! Jag kan bara inte få in det i min lilla hjärna, att snart är det dags. Inga fler uppgifter, inga fler nätter av ångest över skolan. It´s soon over, so over!

Väntar även på två paket som jag hoppas kan komma hem till mig idag om inte annat så kommer det i morgon. Vill prova mina skor typ nu. Jag tycker verkligen inte om att vänta så att beställa kläder är bland det jobbigaste som finns för när jag klickar hem något vill jag ha det där och då, haha. Studentklänningen kommer innan fredag också #high #on #life
 
 
Ps: Uppdaterar bättre på instagram, så om ni vill hålla bättre koll på mig så kika in där! @ljunggrenelin
 
 

True shit


Bra belöning

Efter att ha skickat in några arbeten så har jag bara två stycken kvar, som jag gör i morgon. Efter det ska jag ligga i fas igen, så jädra skönt.
Och eftersom jag varit så duktig och verkligen börjat ta tag i alla uppgifter så har jag faktiskt klickat hem min studentklänning alldeles nyssens, som en extra energikick. Har länge tittat på den här klänningen från och till. Frågat några om smakråd och de tyckte som mig, att den var jättefin. Så nu tog jag tag i det och lite halvspontant sådär så ligger den snart i min brevlåda. Åhååå längtar tills den kommer hem så jag får prova!!
 
Om den sitter bra så är det bara en svart, snygg kavaj att ha över och accessoarerna kvar att köpa.
Sen är studentklädseln fullbordad. Nu är det bara det här med hur håret ska se ut och så...
 
När vi ändå pratar student liksom så är det bara 3 veckor kvar tills vi får våra studentmössor med tillbehör. Enormt spännande. Ska be min syster eller min andra syster Amandha att knäppa några bilder då på mig och mössan som jag sen ska använda till att pyssla ihop studentkortsinbjudningarna. Can´t wait any longer.
 

Varför blir precis allt roligare när man ska plugga?

Att stirra in i en vägg...är roligare än att plugga
Att titta på målarfärg när det torkar ....är roligare än att plugga
Att inte göra någonting....är roligare än att plugga
Varför blir precis allt som egentligen är sjukt tråkigt, roligt när man ska plugga?
 
102 DAGAR KVAR
 
 
Så sjukt tråkigt att jag snart spyr på skiten. Ja jag är riktigt le på skolan nu, vill göra något annat än att sitta instängd med en massa tråkiga saker som MÅSTE göras. Tänk att istället få jobba, slippa alla inlämningar, prov och uppgifter. Tänk vad mycket tid jag kommer ha över för andra roliga saker när jag tar studenten. Jag har aldrig haft svårt för skolan, snarare tvärtom, ganska lätt men nu vill jag bara slippa det. Få andra saker att tänka på. Kunna göra andra saker. Jag är redo att ta nästa steg ut i världen på egna fötter utan riktlinjer. Skolan tar död på mig och min energi and I hate this.

Du är helt fantastisk

Jag har vanligtvis inga riktiga idoler eller förebilder som jag ser upp till. Dock finns det många människor jag inspireras utav på ett eller annat sätt. I varje individ hittar jag alltid något som är bra och speciellt med just den personen. Det finns alltid något att hämta hos varje människa på jorden, om man bara letar. Men tillbaka till min första mening i inlägget, "jag har vanligtvis inga riktiga idoler eller förebilder som jag ser upp till". Det är faktiskt så att jag har en förebild här i livet. En människa som är starkare än allt annat här på jorden med ett hjärta lika stort som jordklotet vi lever på. Det finns ingen mer oegoistisk människa i hela universum, tro mig.
 
Om all världens befolkning var lite mer som henne så skulle det inte finnas något som hette krig eller hat. Hon är en riktig glädjespridare som lärt mig så mycket genom att bara vara sig själv. Den absolut ballaste människan jag någonsin träffat. Jag är så förbannat glad över att ha hennes nummer i min kontaktbok i min telefon, så fort jag behöver råd så ringer jag till henne. Jag vet att hon alltid skulle finnas där för mig, vilken tid på dygnet som helst. Om jag någon gång skulle tappa balansen i livet så vet jag att hon skulle göra allt för att få upp mig på benen igen. Jag skulle givetvis göra precis likadant för henne.
 
Under helgen har hon satt sitt liv åt sidan, i hopp om att kunna rädda någon annans. Hatten av för henne, hon är en hjälte utan dess like. Istället för att sitta på arslet hemma i sitt hus en torsdagskväll och dela vidare en bild på facebook så åkte hon till platsen och AGERADE. Jag kan inte förstå hennes sjuka styrka i sig själv, vart fasen den kommer ifrån. Hon vet vad som är rätt och vad som är fel, det var hon som fick mig att kämpa för det också. Hon fick mig att förstå att ordet normalitet inte existerar. Hon är verkligen sin egna och hon har lyckats så sjukt bra i sitt liv. Hon om någon är då fan värd det.
 
Jag tänker aldrig ställa mig bakom den här människan, jag skulle ställa mig framför henne. Hon är en människa jag skulle kunna ta en kula för, utan att ens tveka - det skulle vara så självklart. Världen behöver henne, jag behöver henne för att fungera normalt. Vad som än händer kommer hon alltid finnas i mitt liv. När det stormar runt henne, kramar jag henne ännu hårdare. Vilka val hon än väljer i livet så kommer jag alltid stötta henne i de val hon gör. Alltid.
 
Jag glömmer aldrig den dagen jag för första gången klickade mig in på hennes blogg och stängde ner den lika fort. Jag glömmer heller aldrig andra gången jag klickade mig in på den och läste i flera timmar. När alla andra gick bananas över hennes provocerande inlägg så skrattade jag för mig själv, fan vilken härlig människa med självdistans tänkte jag. När alla andra kommenterade elaka saker på hennes blogg, stod jag upp för henne även att hon själv kunde ta hand om det. Jag såg något fint i den här människan, något som ingen annan såg. Redan då var hon en av de som hade en betydelse i mitt liv, konstigt nog eftersom jag aldrig någonsin pratat med människan. Men jag kände det, det fanns något hos henne som gjorde att jag fortsatte skriva till henne. Vi fick kontakt ett år efter att jag börjat läsa hennes blogg. Jag tog min packning och drog ner till Malmö för att få spendera några nätter hos henne och idag går hon under benämningen "Min bästa vän". Och texten ovan är det som gör henne värd just den benämningen.
 
Efter att ha känt henne nu på riktigt i nästan precis ett helt år så kan jag bara säga att det finns ingen annan jag ser upp till lika mycket som henne. Jennifer, du är en hjälte, min bästa vän och en stor inspirationskälla för mig. Sluta aldrig någonsin vara du, för du är helt fantasisk. Ville bara att du skulle veta det.
 
Jag älskar dig underbara människa!!
 
 

It's all about you

I know if the sky would fall, I'd survive it all. Because of you, it's all because of you ❤


Allt händer i Gemla

Vi levererade en grymt bra match idag. Hela laget kändes starkt och jag var aldrig orolig för att vi inte skulle ta hem segern. Magkänslan var rätt, för seger blev det med 6-3. Dock var det många som skadade sig i båda lagen, jag var en av dem...

I slutminutrarna i den sista perioden gick jag in i en duell med en otroligt idiotisk människa som trycker mig med knäet så jag halkar till och trampade givetvis snett igen på den foten jag har problem med... Kunde knappt andas för det gjorde något så fruktansvärt ont. Jag har redan en spricka i den foten, en liten sådan och ja, den är nästintill helt instabil. Den tejpas inför varje match hårt så jag inte kan trampa snett men idag fick jag en sån kraftig stukning så jag trampade igenom tejpen. Kände hur det knakade till så jag låg kvar på planen, tryckförband på och in till omklädningsrummet. Surt!!

Ingen träning förrän på torsdag, då ska vi se om jag kan belasta den. Kan jag det så ska jag inte träna mycket utan istället spara mig till fredag då vi har match. Om jag inte kan så var detta sista matchen för mig.... men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kan vara med på torsdag.

Högläge och försöka få igång cirkulationen på rätt sätt så blödningen inte blir så stor, det står på schemat nu fram till torsdag.

Men... jag är iaf jävligt stolt över den här matchen. Idag stod jag rätt, var på rätt ställe hela tiden och var inne på samtliga av alla mål som gjordes. Jag gjorde även ett mål och ett assist. Nöjd!


Memories

Vi ska ju spela match i Gemla idag och det var här Padde och jag startade vår första regionala tävling. Visste väl det var något speciellt med just denna "stad". Första klassen hade vi två ner och i den andra kraschade vi in i en trippelbarr.... Memories.


Match!

Tänk vad mycket man kan hinna med på en dag. Igår hann jag och älskling gå till Padde på morgonen, fixade och gosade hos honom innan vi gick hem igen. Sen tittade vi på min systers innebandymatch, tyvärr förlorade dem, synd! Hade vart kul att möta dem i tvåan nästa år...

Efter matchen drog vi direkt till Oskarshamn och tittade på ännu en spännande match. Åkte hemåt, stannade på pizzan och köpte med en hem. Åt sedan och kollade på mellon. Sen var vi båda ganska slut.

Nu sitter jag på bussen på väg till seriens sista bortamatch i Gemla. Det känns så sjukt jävla tråkigt att innebandyn snart är slut... Men jag är laddad till tusen och ska verkligen göra en bra match idag.

Nu ska jag ladda med musik och mat. Vi hörs! :)


I väntan på älskling ❤


Livet leker

Åh, idag är det verkligen en sån här GODmorgon. Solen lyser, fåglarna kvittrade när jag vaknade, försov mig (var jävligt skönt, haha) och så vidare. Vårkänslorna börjar sakta men säkert att komma och det känns helt underbart. 
 
Igår då... ja vad ska man säga. Åkte till träningen även att jag inte var fullt kry, tänkte ta det lugnt, typ bara skjuta lite och köra lite styrka vid sidan av de andra. Så kommer jag dit och värmer upp. Efter uppvärmningen skulle vi ha beeptest och ja... jag kände mig ganska tvungen att vara med. Så gick det med "jag lovar att ta det lugnt". Beeptest hatar jag på sätt och vis för jag lider ju av ansträngningsastma vilket gör att jag inte kan springa längre sträckor utan att halvt dö. Så att behöva avbryta beeptestet på nivå 8 för att jag fick panik av att jag inte kunde andas känns lite sådär bra alltså. Jag kan ju mer egentligen, det vet jag ju för jag var ju inte ens trött då men jag är så rädd när jag måste kippa efter andan... Efter beeptestet körde vi match mot varandra och det gick bra. Dock mår jag lite sämre idag men det får det kanske vara värt bara jag är bra nog att spela på söndag - annars gör jag det iaf haha!
 
Idag ska jag försöka få iväg lite plugg, så jag slipper sitta med det i helgen. Vi har mer inlämningar än vad mina fingrar kan visa och det bara pumpas på med ännuännu mer hela tiden. Vissa av oss har gått in i väggen och däribland jag. När vi får såhär mycket på en gång så lägger jag av istället och skiter i det än att ta tag i allt, mindre bra egenskap men usch vad jag hatar det. Det enda som motiverar är ju studenten. Ingen kommer vara lyckligare än mig den dagen, I promise.
 
Saknar älskling något sjukt, ska pussa sönder honom.
 
En sån här väldigt ful live-cambild kan jag väl bjuda er på, det är ju fredag!

RSS 2.0