Dör söthetsdöden!!

Åh, kolla bara på dessa bilder. Så nöjda barn och en gosig liten skitponny <3
 
 

Du får stå kvar, för jag går nu - och jag är starkare än du

Jag håller på att gå igenom riktigt jobbiga saker i mitt liv nu. Det har vänt mitt liv helt upp och ner. Min energinivå har legat på minus under ett bra tag. Usch, hatar att behöva lägga energi på såna här saker som tynger ner en. Jag har fått vara stark åt flera personer och fått stå upp för alla. Det har varit riktigt jävla tufft faktiskt. Haft migrän lite till och från, fått stressutslag, inte kunnat äta och varit allmänt "låg". Vissa människor borde verkligen skämmas för hur de beter sig, det är riktigt pinsamt och patetiskt. Men ibland är sanningen för hård och svår att ta in för vissa vilket gör att andra blir lidande...
 
Det är bara tur att jag har världens bästa personer som stöttar och som A L L T I D finns där för mig. Jenny och Evelina har varit ett underbart stöd och är fortfarande. Kommer ALDRIG kunna tacka de nog för det de gör för mig, varje dag. Bättre människor finns inte på denna planet i alla fall. Betydelsefulla människor som jag från hjärtat verkligen bryr mig om och som jag aldrig vill förlora. Tacka gud för att de finns!! <333
 
Sen att komma upp till världens bästa Paddington som är så levnadsglad att det räcker för två gör saken inte sämre. Jenny, Minnea och William har varit uppe i stallet med mig nu några gånger och jag är verkligen sååå imponerad av min ponny och såklart över barnen. De har ridit på Padde och han är SÅ lugn med dem. Det glädjer mig verkligen att se. Blir helt varm i hjärtat när han ställer sig och pussar på dem samtidigt som de matar han med morötter. De har verkligen fått starka band tillsammans, underbart att se! Padde har annars svårt att lita på människor och blir väldigt obekväm när människor han inte känner igen bara dyker upp, men han känner nog av att jag litar på dem fullt ut vilket gör att han också kunnat koppla av och kunnat acceptera dem.
 
Har verkligen fått spara min energi på sista tiden, vilket har gjort att bloggen blivit lidande. Jag har bestämt mig för att bloggen aldrig ska vara ett måste utan jag skriver här när jag kan och känner att jag orkar. Men just nu finns det inte mer energi utöver det vanliga, tyvärr. Jag måste kunna vara stark ett bra tag framöver, vilket kommer göra att jag kommer vara helt slut mentalt. Jag vill bara att allt ska bli bra....men det är inte upp till mig att avgöra.
 
Trots allt kaos runt om mig så försöker jag rulla på vardagen som vanligt. Innebandyn går för tillfället mycket bra för min del och för mitt lag. Padde går som en klocka vissa dagar och vi har verkligen kommit igång på riktigt nu, vilket känns så himla roligt. Många timmar har spenderats med Jenny och hennes underbara familj, bästa sällskapet! Jobbet flyter trots allt på bra, försöker alltid hålla humöret uppe. Ja, det är det min energi räcker till för tillfället.
 
 
"Jag ska få dig att hoppas
Jag ska få dig att tro
Jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol
Leka med dina känslor och rasera din bro"
 
 
 
 

RSS 2.0