Cozy

Har städat fint lägenheten idag och gjort den extra cozy nu ikväll då jag får finbesök av mina goa vänner 💕 tänt lite extra ljus med lite lugn musik i bakgrunden. Snart kommer gästerna, åhh världens bästa kväll!! 








Mys

Ligger i soffan i en stor t-shirt, med mystofflorna på och min gossefilt över mig. Ser ljusen brinna och lyssnar på Melissa horn. I den andra soffan ligger Amandha som somnat. Vi köpte hem pizza och har sedan dess bara tagit det lugnt. Dessa kvällar är GULDVÄRDA!! 





Vikten av att omge sig med RÄTT människor.

Hej allihop, länge sen sist men det har sina orsaker. Jag har varit väldigt nere nu ett tag pga en person som inte kan uppföra sig eller behandla mig på ett bra sätt. Har fått reda på mitt värde hos denna person, och det tog hårt men jag försöker kravla mig upp igen. Men jag är jävligt tacksam för att jag är i den här situationen nu, för nu vet jag vilka människor jag verkligen ska lägga min energi på. Det finns några guldkorn som alltid finns där för mig och verkligen vill mig väl. Jag är så jävla glad rent ut sagt att de finns i mitt liv.
 
När jag tänker efter så har jag lagt för mycket energi på de som får mig att må dåligt, istället för att verkligen hålla fast vid dem som verkligen tycker om mig och som får mig glad. Det räcker att jag umgås med dessa människor några timmar, sen är jag fylld med energi igen. Visst är det lustigt? Men så underbart. Idag när jag vaknade och skulle till jobbet var jag såååå sååå såå trött och orkeslös. Jobbade färdigt till 10:30, slut i kroppen men åkte till prästkullen och lunchade med Jenny och Susanne, och nu sitter jag hemma piggare än när jag åkte till jobbet. Det säger en hel del.
 
Igår var min syssling Evelina på besök hemma i min lägenhet, och Jenny med då förstås. Min syster Johanna kom en sväng med. Det var så mysigt och jag tror vi skrattade konstant i 3 timmar över en fika. Underbara människor. I lördags kväll var jag i Kalmar och åt på kinarestaurang med bästa/saknade Emma. Trots att jag mådde piss när jag åkte kom jag hem med ett leende på läpparna. Amandha som alltid också försöker få mig att vara glad, så glad att hon finns så nära mig hela tiden.
 
Om jag skulle sitta i ett rum tillsammans med ovanstående namn och bara vara tyst, så skulle jag ändå känna mig lugn, harmonisk och lycklig. De liksom sprider glädje utan att ens behöva öppna munnen. Tack som fan för det <3
 
Mitt nyårslöfte för 2014 är att göra vad som helst för att jag ska må bra, oavsett vad det gäller. Det kommer jag stå fast vid. De som bara knycker min energi kan dra åt skogen. PUNKT.
 
 
 
 

Jag är kär i min tillvaro

I den här sekunden, när jag sitter vid datorn, pumpar musik så känner jag bara att: FAN, vilken bra tillvaro jag befinner mig i för tillfället!!
 
Jag har brutit alla kontakter som tagit min energi innan och bara fokuserat på de människor som GER mig energi. Kvalité framför kvantitet, så det ska vara. Det är verkligen viktigt att omge sig med bra/vettiga människor som bara vill en väl. Jag har haft en del jobbiga/otrevliga jobbkompisar innan, som tryckt ner mig och "satt sig på mig". Det finns inte mycket annat som gör mig så förbannad som när någon äldre säger "men lilla gumman" och försöker verka bättre än mig *RYSER AV OBEHAG*. Nu när jag fått en till arbetsplats så gick jag in dit med en klump i magen, men det var det bästa som kunde hänt mig! Redan efter första dagen var jag en del i gänget och kunde prata med ALLA. Varje gång jag får ett arbetspass på prästkullen så blir jag lycklig, på riktigt. Och att känna varje morgon att man vill gå till jobbet, då är det som det ska vara. Det är extremt viktigt att må bra på jobbet, för där spenderar man en stor del av livet. Nu har jag dessutom fått sommarjobb där och ingen är lyckligare än mig!!
 
Och mina vänner, alltså wow. De som befinner sig i mitt liv nu, de människorna älskar jag något otroligt mycket. Jag känner mig så trygg i deras sällskap. Jag har gjort klart för de människorna som tagit min energi att jag vill ha dem på avstånd och det är så skönt. Jag känner mig fri, glad och lycklig ända in i själen. Jag känner mig stark och fylld från topp till tå med kärlek. <3
 
Just nu skulle jag kunna hoppa runt på små, lätta rosa moln. Lätthet, lycklighet. Som en astronaut i rymden.
Kikade på inlägg från i somras, fan vad galet allt var. Fester som spårade, vänner, sol, lycka, spontanitet och GLÄDJE. Jag är så galet taggad till sommaren!!
 
 
 
 

RSS 2.0