Känslor

...sådär nu har jag fått ut alla aggressioner jag satt inne på. Så nu känns det faktiskt bättre! Ska glömma allt som hade med denna matchen att göra och blicka framåt. I morgon är en annan dag - OCH en annan match. Dags att tagga om och göra en så jävla bra match i morgon. Ny dag och nya möjligheter, helt enkelt. 

Jag fungerar så att jag måste slå mig hårt, för att sedan ta mig tillbaka igen. Det är precis vad jag tänker göra nu, ta mig tillbaka ännu bättre!! 

I morgon ska min prins flytta också, lycklig ❤

exakt såhär

"I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down 
I'm still mad as hell and I don't have time to go round, round and round" 

Så jävla besviken

Jag hatar mig själv och jag hatar domarna i denna matchen. Jag kan inte göra något rätt och inte heller domarna. Jag skyller inte förlusten på domarna, MEN att döma bort ett mål från oss kostade oss segern idag. Nä, vill bara gråta, skrika och kasta alla saker jag äger (förutom Padde, det hade blivit tungt) i väggen. Arg så jag gråter. Nej, den här dagen glömmer vi NU. PUNKT

...och jag måste ta tag i mig själv och fråga vad fan jag håller på med rent ut sagt. Så jävla värdelös känner jag mig. Vill bara spotta mig själv i ansiktet och gräva en grav och kasta i mig i. Det kanske låter hårt, men PRECIS SÅ KÄNNS DET. 

Mot Ljungby

Sitter i bussen på väg mot Ljungby nu, innebandymatch på G och förhoppningsvis 3 nya poäng. 

Kollade på Johannas match igår och kan bara säga att jag är så grymt stolt över min otroligt duktiga lillasyster, SJUKT duktig är hon. ❤ 

Nu får vi se om hennes storasyster kan lyckas med en bra match idag ;) håll tummarna! 

Torsdag och ledig dag!

Yes, idag är jag ledig, jobbade igår nämligen på mitt "nya" ställe. Tänkte ta upp ett helt inlägg om vad jag jobbar med, då någon önskade det. Så då får ni veta, kan säga att jag inte bara jobbar på ett enda ställe utan på...4.


Nog snackat om det...idag är det torsdag och det innebär som vanligt innebandyträning på kvällen, men innan dess har jag inte mycket planerat. Ska tvätta lite saker och packa lite saker till Paddis. Han flyttar ju i helgen, någon som missat det nu eller? haha skriver om flyttarna jämt, alltså förlåt men jag är så förväntansfull och GLAD för båda flyttarna. När vi flyttat in kommer jag troligtvis inte tjata lika mycket ;) Hold on. 
 
Nästa vecka är det full rulle, jobb hela måndag, ledig tisdag (kanske min Jennifer kommer med!), på onsdag ska vi shoppa loss i ULLARED, ännu en gång, torsdag besiktas lägenheten, fredag får vi troligtvis nycklarna och på helgen flyttar vi in. Flyttar så lagom in till första advent, mysmysmys.
 
Vet ni förrästen vad jag åt till frukost? Lussebulle och julmust ♥ haha så jävla nyttig, va. Men sååå gott.
Gammal bild, brist på bilder då min hårddisk är borta. Mitt hjärta typ dör snart, måste hitta den!!
 
 
 

En tisdagskväll i november

Har kommit hem från träningen, duschat, haft inpackning och smort in kroppen i en väldoftande lotion. Nu är jag människa igen! 

Nu dricker jag julmust och hejar fram Zlatte och Co. på tv:n ;) 

Hoppas ni har en bra kväll! 
(och om det är någon som vill att jag skriver ett specifikt inlägg om något, skriv det så blir jag glad, pussochkram





Paddington 19/11

Till att börja med, HUR länge sedan var det inte som jag skrev ett "dagens ridpass" inlägg?!
Här kommer ett sådant i allafall!
 
Paddington är vanligtvis ett energiknippe, tänk er då nu när han enbart har skrittat i flera månader? Han är bokstavligt som en tickande bomb att rida och han letar efter ALLA möjligheter till att sticka in på en äng för att kunna galoppera och busa. Red en sväng på ca 5 km, mest skritt och lite inslag av trav. Vi red till Blomstermåla ridhus och där hade dem en liten äng med terränghinder, Padde ville givetvis smit in... och det fick han. Tänkte mig en liten samlad galopp på ca ett halvt varv bara för att få känna känslan och så han kunde få rasta av sig... rasta av sig vare ja! Fullt ös medvetslös!!
 
Jag kunde ju inte låta bli att tycka att det bara var mysigt, jag visste ju att Padde gjorde det av glädje så jag kunde ju inte bli arg på honom. Vi tog till och med ett skutt över en stock och det gjorde vår dag! Vi är på G igen! Wiiie
 
När vi kom tillbaka var björnpälsen svettig, så borstade och svampade han lite innan han fick täcket på sig och ut i hagen igen. De går i en ganska stor hage, Padde och hans kompis Saer och när jag skulle släppa ut Padde så stod Saer jättelångt bort så han knappt kunde se honom. Padde blev genast orolig och sprang åt alla håll, helt förtvivlad och gnäggade efter sin vän. När han väl fick se honom så kutade han allt vad han hade bort, samtidigt som han gnäggade ännu mer. Gullebjörn!
 
Nu ska jag byta om och åka ner till morsan, som bakat lussebullar idag ;) See you later aligator.
 

Tisdag och en dag närmare flytt

Godmorgon säger jag då jag precis tog mig upp ur sängen. Onepiecen är på och morgonfrillan sitter kvar. Har blivit så jäkla trött om morgnarna nu när jag har varit ledig. Jag har varit ledig sen i lördags, hur sjukt är inte det liksom. Snart vill jag ha jobb igen eftersom jag kommer att ta ledigt nästa vecka när jag ska till ullared och när jag ska flytta. Tänk att detta är sista helgen som jag bor hemma... det som varit så långt borta är snart min verklighet.
 
Idag ska jag åka till Paddington och rida honom lite, kanske börja småpacka och smörja upp alla sakerna. Det är ju tusen gånger roligare om sakerna är i ordning när jag flyttar honom. Han kommer att få det så bra ♥ Sen ska jag träna innebandy på kvällen med. Ska även slipa och måla de sista på mina köksmöbler, de blir så fina! Ska visa er skillnaden sen. Vänta er inredningsinlägg framöver ;)
 
När jag flyttat och kommit i ordning så ska jag börja med båda bloggarna, innan dess hinner jag absolut inte med det. Denna vecka sjka jag packa alla Paddes saker och nästa är det mina saker som ska packas. Full rulle!
 
Nepp, nu ska jag ta på mig stallkläder och åka till stallet. Ha det bra!
Gammal bild på syrran och mig, lovelovelove. Gode gud vad mitt hår har växt sen dess, insåg jag nu och det är bara ett år sen, holy shit.
 
 
 

Funderingar kring bloggen

Har funderat på en sak länge, men hittils har jag inte kunnat bestämma mig hur jag ska göra. Jag velar mellan dessa alternativ:
1. Fortsätta med den här bloggen och skriva om allt i mitt liv, så som jag gör nu. Där inläggen växlar mellan innebandyn, Padde och så vidare.
 
2. Göra två separata bloggar, en för innebandyn och ha kvar den här bloggen som "livsstilsblogg" med fokus på Padde och allt annat runt om mig.
 
Det första alternativet är bra på så sätt att det kommer bli mycket uppdatering för er och bara en blogg att följa. Men det negativa är att jag tror att det kommer bli rörigt för er att följa.
 
Det andra alternativet är bra på så sätt att det blir mer strukturerat och att jag kan gå helhjärtat på båda bloggarna. Det enda som är negativt är att det kommer bli sämre uppdatering, då jag kommer skriva på bägge bloggarna.
 
Just nu känner jag mest för alternativ 2, att jag gör i ordning två bloggar och lägger ner tid för att skriva BRA inlägg på båda med välskrivna texter. Jag tror nämligen att det annars kommer kännas konstigt att följa en och samma blogg som handlar om tre helt olika saker. Men samtidigt så är det sån jag är, det är mitt liv i en blogg. Alltså åh vad jag ska vela och ha beslutsångest över detta... så jag frågar ER.... VAD TYCKER NI?! please, help me!
 
En sak är säker, det är att jag kommer blogga för fulla muggar. Jag har verkligen kommit in i mitt "blogg-mode" igen, det är ju så förbannat roligt. Bloggen kommer få en nytändning när jag flyttar för då har jag tillgång till en stationär dator. Som jag längtar att slippa laptopen!!
 
 
 
 
 
 

Jobbet

Onsdag igen och det är nu dags för mig att åka till mitt "nya" jobb, pirrigt, nervöst och roligt :) vi hörs! 

Såhär fabulös är jag på morgonen ;) 



MITT NYA HEM <3333

Från och med idag är min adress "onepiece-i-mikrofleece", sååå oerhört mysig, I LOVE IT 




Läget i mitt liv just nu

...KAOS, FULLT ÖS, UNDERBARTde orden beskriver hur mitt liv ser ut för tillfället.
 
Allt som snurrar runt i mitt huvud nu är såklart flytten till lägenheten, samt Paddes flytt och vad jag måste köpa i Ullared nästa gång vi åker dit. Och mitt ibland allt jobbar jag väldigt mycket samt tränar innebandy. Det blir ibland ett enda kaos, men det kommer bli så himla bra tillslut.
 
Idag har Amandha och jag varit i Kalmar, köpte lite till lägenheten och strosade runt i affärerna. Var hos Padde alldeles nyss och pysslade med honom i någon timma. Packade lite saker hemma och nu sitter jag hos Amandha. Hon är i stallet för att fixa iordning inför i morgon då hon ska tävla. Jag ska med och hjälpa till, så jag sover här inatt, mysigt!
 
Den 27:e åker vi till Ullared ännu en gång och då är det inredningsgrejer jag mest kommer fokusera på, sen lite saker till Padde och till mig själv. Den 24:e/25:e november flyttar jag Paddington och den 28:e är besiktningen av lägenheten. Pepp? Överflödigt!
 
Tänkte på det häromdagen... hur jag format mitt liv och verkligen kämpat för att vara där jag är idag. Jag kan inte annat än att säga att jag är stolt över mig själv. Jag har i alla år sen jag var 10 år spelat innebandy och ridit samtidigt. Det blandat med skola har varit förbannat tufft att få ihop ibland. Men jag har brunnit för bägge delarna och vägrat välja bort något. SÅ många gånger som mamma sagt att "nu får du ge dig, välj en sak och fokusera på det för att du ska orka med ditt liv" men jag har bara sagt "Watch me". Även att det ibland innebar att jag fick gå upp klockan 4 på morgonen och rida innan skolan började så att jag efter skolan kunde sätta mig på en buss till Oskarshamn och träna innebandy. Även att jag fick sitta uppe nätter för att kunna hänga med i skolan och få bra betyg, så har det varit värt det.
 
Idag äger jag en lägenhet tillsammans med min bästa vän, äger en helt egen häst, jag jobbar för fulla muggar, jag spelar innebandy på "hög" nivå och jag älskar mitt liv precis som det är. Jag har alltid gått min egna väg och jag är så förbannat stolt över det.
 
Jag är kär i livet just nu

Work IT

Åh hallå bloggisen och ni som läser, har saknat er! <3 

Jag har haft en hektisk period och det är precis så huvudet hänger med, typ. Därför har jag fått plocka bort en sak i livet och det fick bli bloggen. Har jobbat sen i söndags och förra månaden var jag uppe i 150 jobbtimmar, det är galet mycket. Men precis vad jag behöver inför flytt(arna) ;) 

Padde ska flyttas i slutet av månaden och jag ska med flytta, vilket ni redan vet. Besiktningen av lägenheten äger rum den 28/11, om den går igenom så får vi nycklarna då. Yaaaay!! 

Innan dess ska jag och Amandha till ullared ännu en gång, haha. Åker den 27:e och jäklar vad inredningssaker jag ska handla! Amandha kommer nog gå och sätta sig i bilen och åka hem efter en timme med mig i affären ;) hon får stå ut, hon ska ju trots allt flytta till samma lägenhet! Den kommer bli såååå fin ❤ 

Givetvis kommer ni att få inredningsbilder på hela lägenheten sen. Cant wait!! 

Och lika glad och upprymd är jag för Paddes skull, han kommer inte kunna få det bättre på det stället han ska flytta till. Lääängtaaar. 

Skriver mer när jag har tid, ha det så bra så länge! :) 


I morse när jag kom till jobbet, inte sådär jättepigg vill jag väl inte påstå ;) börjat vid 7 alla dagar sen i söndags.. Cash is king  



RSS 2.0