Jobb & kiropraktik

Tjabbatjenahallå. Jobbat nu i två dagar vilket har gått bra men är otroligt trött idag då jag fått alldeles för lite sömn emellan. Jag vaknar jättetidigt på morgonen nu för tiden fast jag somnar sent, fattar inte det alls. aja.. Har bara chillat fram tills nu, glott lite big brother och halvsovit. Det har regnat som in i h*lvete inatt fram tills nu då det börjar bli lite uppehåll, tack och lov. Regnet i sig är mysigt men det drar även fram tröttheten i mig. Så idag är jag förbannat trött, precis kommit upp ur sängen och klockan är snart 3. 
 
Idag är det jobb mellan 16-21:30. Inte så långt pass men just nu har vi överbefolkat på den avdelningen. 11 personer på 2 personal och ALLA ska lägga sig samtidigt, ja ni förstår, det blir kaos emellanåt. Men det ska nog gå bra. 
 
Igår var jag hos kiropraktorn med Paddington. Måste först bara säga att Katja som är kiropraktor är så otroligt himla bra! Rekommenderas starkt. Ingen annan får numera trycka på Padde, har svårt att lita på många massörer osv men Katja är verkligen toppen. Först ville hon se Padde i rörelse, så jag sprang fram och tillbaka med honom på vägen. Sen ville hon se han longerad och där tyckte hon att han gick lite utåtställd i höger. Han har ALLTID varit stel i höger, så det tyckte inte jag var så konstigt, man har ju en bra och en "dålig" sida så att säga. Jag som är högerhänt har inte lika mycket motorik i vänster tex. Så då ville hon böja höger bakben och hon tyckte att han markerade lite i det benet.... Sen böjde hon även vänster bakben och då visade han också lite givetvis då böjprov är något jag INTE rekommenderar. Tänk dig själv att någon trycker ditt ben i 1 minut och sen ska du springa direkt efter det, klart som fasen att man skulle "halta" då. Annars tyckte hon att han var väldigt mjuk och fin i kroppen. Han var avslappnad och inte alls spänd. skönt att höra! 
 
Eftersom Padde varit jättefräsh nu när jag har satt igång han så tror jag bara att hans högra bakben är lite stelt. Han har INTE ont. Jag har tryckt ordentligt på det, vid hoven, vid knäet och han rör sig inte alls. Ingen puls och ingenting. När jag rider på banan så frustar han i båda varven och går avslappnat och han känns inte alls halt, bara lite stelare i höger. Så jag kör på nu, ska även testa att lägga in liniment på hans högra bak för att se om det ger lite skillnad. Tror det blir bra. Är inte alls orolig för att det ska vara någonting. Vi kör på helt enkelt, är det något - då säger Padde ifrån! 
 
Nu ska jag jobba, puss och kram. 
 

God förmiddag!

Här lyser solen och himmelen är blå, heeelt underbart. Vaknade upp runt 9 och som vanligt när jag vaknar tittar jag på min telefon. Den här gången såg jag tre sms från bemanningen. Fick tre jobbpass, idag, i morgon och i övermorgon. Så idag jobbar jag från 14:00 - 21:30. I morgon jobbar jag från 07:00 - 16:00! :) 
 
Funderar på att stanna kvar i mönsterås och sova hos mormor inatt, ingen mening med att åka hem nästan ju. Bara sova och sen upp och jobba igen. 
 
I morgon ska Paddisen till kiropraktorn, så himla bra att få honom uppkollad så jag inte sätter muskler fel osv. Så efter jobbet i morgon blir det direkt upp till stallet. Mys. 
 
Nu ska jag göra lite inlägg, sen ta en promenad innan jobb. Hoppas ni får en underbar (sommarlovs) dag :) 

Fina lilla lillasyster ♥
 

Ett mycket känsligt inlägg...

Innan jag börjar skriva ut detta vill jag vara tydlig med att ni INTE kommer kommentera något elakt at all, detta som jag ska berätta för er är väldigt jobbigt nog som det är som ni kanske kommer förstå. Hoppas ni kan visa den respekten nu, nu när jag ber er. 


Vet inte vart jag ska börja faktiskt. Tårarna trycker bakom ögonlocken redan och orden kommer inte riktigt fram. För att göra en lång historia kort, så har min mamma och hennes sambo valt att flytta isär, gå skilda vägar. De har varit tillsammans i måååånga år nu, det kommer alltså innebära en STOR förändring. Varför tänker jag inte tala om, det är för privat. Men så är läget och jag tror faktiskt på att de båda kommer må bra utav det. När man går varandra på nerverna hela tiden och bråkar alla ljusa timmar om dagen, då är det bättre att gå skilda vägar. De skiljs INTE som fiender, de kan prata med varandra och umgås. Mammas sambos barn kommer jag alltid se som mina syskon hur eller hur oavsett om våra föräldrar bor under samma tak eller inte. Som jag sa till mamma, om man inte mår bra i livet så är det ens förbannade plikt att se till att man mår bra, oavsett vilken åtgärd man måste dra till med. Man måste lita på att det kommer bli bättre. Även att det måste varit det jobbigaste beslutet de någonsin kommer att ta så tror jag att båda kommer må så mycket bättre, tråkigt men sant. 
 
Nu till det jobbigaste.... som ni kanske kan lista ut med lilltån så måste gården säljas.... där jag bott i princip hela mitt liv. Ute på landet, med mina hästar, vårt stall, våra katter, våra hundar, vår traktor, vår höskulle, våra vagnar. DET kommer bli så jävla jobbigt att lämna. Det är SJUKT vilka minnen vi kan relatera till denna fantastiska gård. Men allt har ett slut, tyvärr. Vi kommer alltid ha med oss våra minnen därifrån, som vi kan skratta tillsammans åt. 
 
Antingen väljer man att gräva ner sig i det här totalt, skita i livet och bara stänga in sig, slänga sig på kudden och gråta floder i flera veckor eller så väljer man att göra som jag, se det som ett nytt kapitel i livet. Visst fan gör det ont, klart som FAN det gör ont i mig att behöva lämna bort gården till någon annan. MEN man får inte glömma bort att "inget varar förevigt" och att man ibland ställs inför jobbiga beslut här i livet. Jag kommer gråta floder den dagen vi tar vårt pick och pack och åker ifrån gården, för gott. Men jag antar att det kommer vara en vanesak sen. Allt går vidare, det gör även vi. 
 
Ville bara skriva ut det här, då jag får mycket frågor här och var. Det är jobbigt nog att prata om detta, speciellt nu när det är så känsligt. Tack till er som hört av er i allafall, tack för ert stöd (♥)
 
... och mamma. Jag ÄLSKAR dig. allt kommer bli bra, lita på det. Hur jobbigt det än är nu. Stolt över dig!!
 
- Wake me up when it´s all over 
 
 

Nu SKA bloggen igång igen!

Tjeeena alla goa glada solstrålar och alla ni åskmoln därute, now I´m back. Jag har haft fullt upp nu dessa dagar med att fira midsommar, vara med min bästa vän, badat, solat, varit i stugan, RIDIT, varit i Kalmar osv. Dagarna har gått i ett och jag försöker få ut så mycket jag kan av mina lediga dagar. Mitt sommarschema börjar den 8 juli så innan dess försöker jag att vara ledig, göra saker jag mår bra av helt enkelt. 
 
Som jag skrev har jag nu börjat rida igång Paddington igen. Jag antog att han skulle vara antingen seg eller som en tickande bomb men han är lite av varje faktiskt. Han är ju så himla positiv till allt så det går hur bra som helst med honom, känns inte ens som han stått så länge. Himla härlig ponny det där! Har växlat mellan att rida ute i skogen och lite på banan. Han är stabil, fin till handen, lika stark som vanligt, fin i formen och har ett bra tramp. Ska bli så kul att träna för en ny tränare den 11 juli! :) 
 
Igår låg jag och läste min gamla blogg, det är verkligen SÅ kul att läsa om vad jag tyckte och tänkte just där och då. Vad jag ville med livet osv. Det gav mig motivation att börja skriva här igen, så som jag gjorde förr. Måste faktiskt säga det själv, fasen vad bra jag kan skriva när jag är på sånt humör, haha. Var jättekul att läsa mina ord igen, återuppleva lite minnen, bra som dåliga. Nu när jag aldrig mer har en skola att gå tillbaka till så måste jag få utlopp för mina tankar vilket min blogg är så himla bra till. Så, nu drar jag banne mig igång bloggandet på riktigt igen! 
 
Kommer mer inlägg, vänta ni bara. 
 

Bild på mig och min pappa från studentmottagningen. Kommer fler sådana! 
 

Även misstag kan ske med viljan

I knew you were trouble when you walked in, so shame on me now. 
 
 

datorproblem

Hej allesammans! Idag är jag datorlös men inte arbetslös. Det känns faktiskt hemskt att inte ha datorn, den var som ett handikapp liksom. Tror dock att jag saknar mitt photoshop mest av allt.... känner mig handikappad utan det. Kan inte ens lägga ut bilder längre om jag inte fixa de i photoshop längre och det suger nu när jag äntligen har så mycket bilder att visa för er. Om jag skulle lägga upp bilderna nu skulle det ta hundra år att ladda upp bloggen för er och det vill jag inte riktigt. Får se hur jag gör! Kanske dyker upp bilder lite då och då i allafall. 
 
Har bara mobilbloggat ett tag nu och det orkar jag liksom inte göra, haha. Nu lånar jag beccas dator (pappas sambo) och det funkar väl. Den har dock inte photoshop som jag önskat ;) 
 
Ska köpa en dator i slutet av sommaren tror jag, ingen brådska just med själva datorn för jag lånar denna jag har just nu om/när jag behöver. Dock är det en vääääldig skillnad på min dators knappar och på denna. Känner mig som en nybörjare igen som måste titta på knapparna när jag skriver. hmm. antar att det är en vanesak helt enkelt. 
 
Har ni något tips på någon bra dator? Skriv isåfall för jag har inte en blekaste aning om vad för dator jag ska köpa  sen... 
 
 

Precis badat med lillebror

Ps: kommer ordentligt inlägg snart! Allt om studenten, just wait


When everything's wrong, you make it right

Bästa vän, nu då och alltid.



För givet

"You dont know what you got until you miss it alot"

Dagens visa citat. Kan det finnas en värre känsla än när andra utnyttjar ens "snällhet" och tar en för givet? Näe skulle inte tro det.

Massa känslor idag, ska sova med musik till det smattrande regnet nu. Natti!


Men va?

Det värsta som finns är människor som ljuger. Fattar inte att just du ljugit för mig. Du som är emot det också? Speciellt när det handlade om en stor dag i mitt liv, kan inte förstå det...


För jag har tagit studenten!!


Kolla vad mysigt vi har det


Studentveckan ❤

Sitter på en uteservering med bästa klassen! Filtar och goa drinkar. Jag älskar att vara student. ❤


Hämtat paket

Visar er senare vad jag köpt, åh ska hem och prova med detsamma! :)


Go hard or go home


Snart partyyyy

Varit i Kalmar nu och fixat inför flaket, nu jäklar ska vi glittra sönder ;) Vagnen lär bli pimpad alltså! 
 
Nu dunkar jag hög musik, dukar undan, precis fixat mig. Nu jäklar drar studentveckan igång. fest varje dag!! Livet är en fest, YOLO. 
 
Kommer massvis med bilder i morgon när jag vaknat upp :) Vi hörs! 
 
just nu ser jag ut såhär, taggad som ALDRIG förr. Nu köööööör vi. SKÅL
 
Nu ser ni även nya frissan och hårfärgen, woopwoop

Monday morning

Måndagsångest? Nej!
Som jag längtat till denna måndag ska ni veta. Dagen som kickar igång studentveckan!

Nu ska jag snart till mönsterås för att sen åka vidare mot Kalmar med en del av min klass. Idag ska allt köpas inför studenten. Mestadels saker till vagnen såklart. Sååå roligt.

Efter kalmar kommer hela klassen hem till mig, grill och dricka. Dags att fira studenten ju :D

Mobilbloggar lite under dagen, vi hörs goingar ❤

https://cdn1.cdnme.se/4067701/7-3/pic_51b58a4f9606ee4ab9151a3d.jpg" class="image">


en annan värld

Jag vet att du får mig att gå ensam 
Å jag lever hårt som jag lär 
men du kommer aldrig mer att nå mig 
för jag vill inte ha en annan värld. 
 
 

Jag vill inte tänka på refrängen nu

För 3 år sedan satt jag utanför mönsteråsgymnasiet på en bänk, tittade upp mot skolan och kände bara att "ska jag verkligen gå här?". Det kändes så stort att börja gymnasiet, allt var helt nytt. Dessutom blev jag utplacerad i en klass med 11 tjejer, 11 helt olika människor med 11 olika åsikter. Undrade hur fan det skulle fungera egentligen men dessa år har verkligen varit lärorika. Ingen i vår klass är den andra lik, alla är verkligen unika och bra på olika saker. 
 
Vi har aldrig bråkat inom klassen, dock har det förekommit småtjafs men det skulle väl bara vara konstigt om det inte hade uppstått liksom. Vi har stärkts som klass, vi kan i princip berätta vad som helst inför varandra utan att skämmas halvt ihjäl. En gemenskap där alla i klassen är involverade. Under åren har vi fått höra hur bra lärarna på skolan tycker att vi är, som de allra flesta säger "en helgo klass". Jag kan bara hålla med, för det är vi verkligen. 
 
Lärarna har jag tyckt så otroligt bra om, vissa mer och vissa mindre men överlag har vi haft så bra och förstående lärare. Vi har kommit varandra så otroligt nära, elever och lärare under dessa 3 åren och det kommer kännas jättejobbigt att faktiskt skiljas från dem med. 
 
Alla gånger vi gått in i väggen av för mycket plugg. Alla gånger vi konverserat på facebook om hur jobbig skolan är. Alla gånger vi skrattat så vi kippat efter andan. Alla gånger vi klagat. Alla gånger vi kämpat. Alla gånger vi stått upp för varandra. Allt börjar lida mot sitt slut.... 
 
Med handen på hjärtat - jag kommer att sakna er allihop. OP10. 
 
Kommer sakna att spendera varje vardag tillsammans med er. Kommer sakna allt som har med er att göra. Måste tacka för allt ni lärt mig, genom att bara vara er själva. När vi springer ut på fredag kommer jag lätt lipa sönder, dels av glädje och dels av sorg. Fan tjejer, jag kommer SAKNA er. 
 
Nu har vi en vecka kvar att bara vara så awesome som bara vi kan vara. Let´s kick it!! 
För vi vill inte tänka på refrängen nu... det får aldrig vara slut. 

Bilder ala Göteborg

Här kommer ett bildregn från när klassen var i Göteborg för drygt en vecka sedan. Jag har inte tillgång till något photoshop så bilderna är original, men men... 
 

 
en helt otrolig resa hade vi, så kul och fyfan vad jag kommer sakna oss. I särklass, världens bästa klass. 

I valet och kvalet

Åh, såg att Bella (Ann Rodhelind) ska ha en träning i Blomstermåla, markarbete och hoppning den 11 Juli. Har alltid velat träna för bella då jag anser att hon har ett mycket bra hästtänk, hon om någon sprider glädje runt om sig och jag rider ju för att det är KUL. Skulle vara kul att höra hennes ord om min Paddington med, mer än att han är en liten stark oxe som tar bettet och springer *blinkblink* ;) 
 
Dock klämmer skon på ett ställe... Padde har stått nu under ett väldigt bra tag.. Det är det enda som sätter stopp för att kunna anmäla mig till träningen men samtidigt så känner jag min Padde så väl att jag vet att han har en sjukt bra grundkondition. Han har inte tappat mycket muskler osv så det ska nog gå fort att jobba upp till en bra nivå. Som Bella skrev så trodde hon inte det var någon fara med honom om jag skulle anmäla mig. Jag är nog alldeles för nojig med min bebis tror jag... Dock märker man aldrig när Padde är trött, för han kan typ inte bli trött haha. Och som sagt, det är bara TRÄNING + nästan en månad kvar så jag antar att det kommer gå bra. 
 
Vet dock inte om jag jobbar den dagen eller inte, har tyvärr för mig att jag gör det.... men det går kanske att lösa på ett eller annat sätt. Det vore hur kul som helst!! 
 
Sen är det en annan femma att min hopptokiga ponny inte hoppat sen i oktober, han kommer latja runt och tycka livet är lajbans, haha! Mer träning för mig ;) 
 

På jobbet

Har rast nu, bara en timma kvar innan hemfärd! Då ska jag duscha och slänga mig i soffan och titta på bra program. Det har jag inte kunnat göra på mer än ett halvår, så det ska bli skönt. Börjar inse mer och mer att skolarbeten inte existerar i min värld längre.

Osminkad och ofräsch bild men ni överlever förhoppningsvis.


Godmorgon!

Vaknade på det näst jobbigaste sättet att vakna på - tro att man försovit sig! Det värsta är ju såklart OM man har försovit sig ;) Det var så ljust ute och jag börjar vid halv 12 så trodde helt ärligt att klockan var straxt innan 12, som tur var va den bara 07:49... så fel man kan ha hörreni. 
 
Idag ska jag då som sagt jobba 8 timmar, på min favvoavdelning så det känns inte jättejobbigt faktiskt. Är hemma runt 8 ikväll, då måste jag städa lite. I morgon kommer nämligen klassen hit till mig för lite grillning och prat. Studentveckan drar igång!! 
 
Jag kan verkligen inte förstå att JAG ska ta studenten om bara 5 dagar (!!) det har verkligen inte smält in i huvudet på mig. Den dagen har alltid varit så himla långt borta men nu är den snart här. Kommer gråta massor med glädjetårar. Sen ska jag ha semester i 3 veckor innan jobbet drar igång. Det känns verkligen alldeles underbart. 
 

Mitt blötdjur ♥

Underhåll mig

Är trött fast ändå inte, jobbigt läge det där haha. Så underhåll mig gärna genom att ställa frågor HÄR
 
Alla är anonyma. 

 

Min dator
Måste erkänna att jag har seperationsångest... över min dator. Hej jag heter Elin är 18 år och har seperationsångest över en DATOR. Seriöst. Men skoldatorn har varit med mig överallt, kan blunda och skriva samtidigt, kan den utan och innan. Och nu måste vi skiljas åt efter 3 år. Det känns faktiskt jobbigt att lämna tillbaka väskan som jag burit varje dag nu i 365 dagar gånger 3 typ. 
 
Tror dock inte det är datorn i sig som jag kommer sakna utan bara känslan av att ha en dator, HAHA. Min skoldator hängde sig så fort jag rörde den, den kunde inte starta förrän man slog den i bordet, touchen slutade fungera ibland, varje dag var det myrornas krig på den, tog minst 15 min att starta osv... Så nej, det är nog inte den jag kommer sakna ;) 
 
Men nu har jag ett stort problem hörreni... Ska jag köpa en ny dator eller ska jag köpa mig en ipad?! 
Min pappas sambo har ju faktiskt en dator som jag kan få låna att lägga in bilder och sånt på. Köpte mig en hårddisk i kalmar när jag var där inne sist så där kan alla bilder vara. Det enda som säger nej i min hjärna till att köpa en surfplatta är att det är så jäkla jobbigt att skriva på den, det tar år att skriva typ blogginlägg på. Men samtidigt är den mycket smartare och lättare att ha med sig än en dator.... ÅH men gud, tjejen med beslutsångest ska välja mellan dessa. Återkommer om något/några år när jag bestämt mig... 
 
 

Summering

Det här är första gången på hela den här veckan som jag bara sitter ner och gör ingenting. Herregud vilken (intensiv) vecka jag haft! 
 
I måndags åkte vi ju till Göteborg. Var så sjukt jäkla varmt på tåget och när vi klev av. Åkte direkt till ett studiebesök när vi kommit fram. Då började kaoset. Min lärares mobil ringer och det var någon från tåget som hade upptäckt sprutor på tåget. Det var ju Lizas insulinsprutor så jag var snäll och tog en spårvagn tillbaka till stationen med henne. vi missade alltså ett studiebesök på sahlgrenska. Men shit happens. Sen åkte Liza och jag till vårt vandrarhem och checkade in. Letade upp ett matställe som vi alla åt på innan vi begav oss till liseberg. Vi sprang som tokar mellan alla attraktioner, svinkul var det och 6 timmar gick väldit fort. Älskar karuseller! Sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och sov. 
 
I tisdags åt vi frukost på vandrarhemmet. Sen åkte vi till ett annat studiebesök, psykiatrin. Så otroligt lärorikt måste jag väl säga. Efter det åkte vi in till stan, gick där någon timma. Sen vidare till sista studiebesöet, barnakuten. Inget vidare studiebesök, lärde mig i princip inget. Sen tillbaka till stationen, ta en sub och sätta sig på tåget hem till Kalmar. kom hem sent, skulle kunnat somna ståendes utan problem. Galet trött. 
 
I onsdags åkte jag till skolan klockan 10 för att fika med min mentor. Sen tog jag tillfället i akt att gå till frissan, färgade och klippte håret så nu är det fräsht och fint till studenten. Kommer bild på det så småningom. Sen på kvällen åkte vi med vår mentor in till Oskarshamn och bowlade/åt mat. Efter det åkte jag med min vän Jossan till hennes syster för att sitta barnvakt. Vi sov över där. 
 
I torsdags vaknade jag upp hos Jossans syster. Vi låg mest och tittade på tv. Sen blev det kaos. Min telefon hade varit död under natten så när den väl var igång hade jag 10 missade samtal, många från jobbet, några från mormor osv... Då hade en personal på jobbet brutit armen och de ville att jag skulle komma och jobba halv 2 till 8. Visst sa jag, så pappa kom och hämtade mig, sen direkt till jobbet. Slutade 8, sen hämtade pappa mig. Åkte hem och grillade i kvällssolen, sen somnade jag direkt. 
 
I fredags (igår) kom min saknade vän Emma hit, inte setts på evigheter. Emma är en sån person man bara kan umgås med utan större bekymmer, känns som om vi alltid känt varandra liksom. Underbar människa! Vi låg och solade hela dagen lång, grillade på kvällen, gick till affären och sen på kvällen åkte vi bort till stugan. Innan vi gjorde det blev jag upp plockad av mina klasskompisar då vi snabbt skulle kika på vårt flak till studenten. Sen invigde jag och Emma vår sommarstuga, så himla mysigt. Jag sover så himla bra där borta. Vaknade upp vid 11 idag, när hände det senast liksom?!
 
Idag (lördag) vaknade vi upp, tog våra saker och gick hem. Där blev det snabba vändningar då vi på 15 minuter skulle göra i ordning oss. Sen tog vi tåget till Kalmar (lite smått spontant sådär). skulle in och köpa mig ett par inlines var tanken.... men när vi kom in till Kalmar köpte vi en dricka på pressbyrån och sen gick jag direkt till intersport för att kika på inlinesen då. hittade ett par som var bra. Men när jag skulle betala så var mitt kort BORTA. Sprang samma väg tillbaka till pressbyrån men inget kort. Letade överallt verkligen men det var BORTA. Varför händer sånt bara mig?! Gick iaf på stan med Emmis ett tag innan jag och min syster tog tåget hem. Nu har jag städat lite och fixat. Blir nog en chill kväll ikväll (BEHÖVLIGT). I morgon nalkas det nämlien JOBB från halv 12 till 8. Sen var den här veckan över...
 
Galet vad man kan hinna med så mycket saker på så kort tid. Den här veckan har gått dödligt snabbt alltså. Men gud så trevligt det har varit! Har så många bilder jag kan visa här sen, ska bara koppla in hårddisken och fixa lite...
 
  
 

Ordentlig uppdatering inväntas

När jag har tid för datorn så kommer ordentliga inlägg, promise!


Redan kaos

Så fort vi kom av tåget och skulle med spårvagnen så ringer det till vår lärare. Det var en av tågpersonalen som sa att någon glömt sprutor på tåget, Lizas insulin givetvis... Så jag och Liza fick vända och åka tillbaka till stationen. Så vi missade första studiebesöket, HIGH FIVE!! ;)

När resten av klassen kommer blir det käk på stan och sen vidare mot liseberg! Wiiiiie


På väg mot götet! :)


..

Jag hatar inte dig
Men om vi säger såhär att om du hade börjat brinna och jag haft vatten så skulle jag dricka det.


Pärlor åt svin

Musiken gör mig hel, det fungerar som terapi för mig. När något i livet krisar letar jag upp en bra låt som innehållen en text som jag är i behov av att höra just där och då. Musiken ger mig en sjuk styrka. Det är därför jag älskar att ha hög musik på, höra dunket och texten i öronen. Älskar långa promenader med hög musik, seriöst finns inte mycket bättre än det. Speciellt om det hänt något i mitt liv, jag pratar aldrig med någon om mitt liv för jag är rädd för andra människor när det kommer till djupa känslor. Det går liksom inte, jag vill inte prata med någon för jag vill bara kunna göra det själv. Mitt liv, mina val och mina konsekvenser.
 
Jag kan inte förstå vissa personer och hur de tänker. Hur kan man få för sig att "nu ska jag leka med den här personens känslor"? Jag kan verkligen inte förstå det, inte heller acceptera eller förlåta det beteendet. Man bör behandla varandra med respekt, visa varandra hänsyn och vara rädda om varandra. Vi är inga tv spel som man kan sätta på ibland, spela lite med och sen skita i det i några dagar/veckor. Det fungerar inte så.
 
I och med musiken har jag vänt blad och gått vidare. I framtiden vägrar jag gå in i ett förhållande som minsta lilla känns konstigt eller otryggt. Det hoppas jag inte ni andra där ute gör heller. Nöj er inte med första bästa, ni är värda så mycket mer än vad ni tror. Lämna aldrig ut er själva i någon annans armar, då är ni förlorade. 
 
What doesn´t kill you makes you stronger - visst fan är det så. Jag har blivit så sjukt mycket starkare som person efter alla mina misstag i livet. Gör om, gör rätt har jag fått lära mig. Ska aldrig mer ödsla energi på människor som inte förtjänar det, det är så inte värt det. Varför ska jag visa andra respekt när ingen kan göra det tillbaka? Varför dela med sig av min godhet när andra tar emot det och stampar på det? Aldrig mer ska jag kasta pärlor åt svin.
 
Den här låten dunkar jag JÄMT. Hela vägen till och från Göteborg lyssnade jag på den här låten, behövde den just då. Den stämmer in på pricken i mitt liv. Den har hjälpt mig att gå vidare. Tack din jävla idiot, du har visat mig vad jag ska akta mig för.
 
 
"Han e en sån man, som sol-o-vårar.
Tar allt du har .
Sedan, blir du, lämnad i tårar
Utan någonting kvar.

Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.

Din före detta kille var av samma sort,
han var en riktig gris, som bedrog.
Dom elaka ryktena skratta han bort,
tills att du såg bevis, o fick nog"
 

Svar på kommentarer

Får in många kommentarer om Paddington nu för tiden, kul att ni saknar honom - det gör jag också.
 
För ett tag sedan skulle Paddington skos, då körde vi honom till mamma men eftersom hovslagaren hade bråttom så hann han aldrig med Paddington. Då sa hovslagaren att han kunde komma om en vecka. Då bestämde jag att vi inte skulle köra Padde fram och tilbaka till mamma (blir så omständigt och jobbigt för honom) så han fick helt enkelt stannat kvar där. Jag skulle ändå iväg den helgen (när jag var i Göteborg med innebandylaget) så han kunde lika gärna vara kvar hos mamma, så hon kunde få passa min bebis när jag var borta.
 
Efter mycket om och men står nu Paddington kvar hemma hos min mamma, vi tog aldrig hem honom hit igen. Paddington trivs så jävla bra hos mamma, med sina kompisar (Minola och Milton) så det kändes inte bra att ta tillbaka honom till det stallet som finns här. Så Paddington står hemma hos min mamma för tillfället, har ju haft så mycket med skolarbeten och allt inför studenten så jag hade inte kunnat lägga tid åt min älskling och eftersom jag älskar honom för mycket så valde jag att ha kvar honom hos mamma så hon kan ge honom kärlek dagligen.
 
Tanken är att jag ska ha Paddington hos min mamma, det är det mest optimala för honom och mig. Jag kommer dock bo kvar hemma hos pappa (om jag inte flyttar till lägenhet). Jag kommer ju ha körkort till hösten så jag kommer åka till Padde och rida som vanligt.
 
Sådär ser läget ut för tillfället. Jag saknar givetvis Paddington varje dag, varje sekund. Funderar jämt på hur han har det, om han mår bra och om han saknar mig med. Att han mår bra, det vet jag. Han har en stor hage med sina absolut bästa vänner att busa med.
 
Måste bara berätta en sak som fick mig att gråta av lycka. Jag hälsade på Paddington, för kanske 2 veckor sedan och då hade vi inte träffats på någon vecka. Tog grimskaftet och grimman för att gå ner mot hagen. Padde stod på andra sidan ån i hagen, en bra bit ifrån mig. Jag ropade "Paddington" och han ryckte till precis som han blivit rädd och utan att ens tänka vände han sig mit mig, tog sats mot grinden där jag stod. I full galopp kom min älskling till mig, jag stod där helt chockad för så har han ALDRIG gjort innan. Grät av lycka, så jävla härlig ponny. Det känns helt underbart att han känner sån tillit till mig som han faktiskt gör. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och kommer alltid göra det.
 
Efter sommaren kommer inte min mamma stå som ägare på den här fantastiska ponnyn, för det kommer nämligen JAG att göra. Han ska äntligen bli min, MIN EGNA PONNY. Kan ni förstå känslan? Jag ska jobba röven av mig i sommar för att äntligen kunna köpa loss min Paddington. Bara min.

Shopping

Åh helgen har varit underbart bra. Kom hem vid 3 inatt, så rolig kväll, verkligen. Jag kom fram till en sak i helgen....jag kommer sakna mina klasskompisar så oerhört mycket efter studenten. Nu när all fokusering på skolarbeten släppt så börjar jag bli lite smådeppig över studenten, jag vill så jäkla gärna leva som jag gör för tillfället, inga skolarbeten men tillbringa mina dagar med klasskompisarna. Den här tiden i livet ska jag verkligen njuta av, det händer bara en gång. Nu går jag bara och väntar in studenten, det känns väldigt bra.
 
Igår var vi i Kalmar på dagen (Liza, Jossan, Krille och jag). Hittade ALLT som stod på min shoppinglista... tusenlappar spenderades kan jag väl ändå flika in. Köpte bland annat:
 
♦ En hårddisk
♦ Studentskor
♦ Kavaj att ha över min studentklänning
♦ Glitterband till min klänning
♦ Garnier BB cream
♦ Vattenfast mascara (för jag kommer gråta floder på studenten, höhö. Känsliga jag.
♦ Halsband till studenten
♦ Armband till studenten
♦ Liten axelbandsväska till studenten
♦ Lösnaglar + två nagellack
 
Det var säkert något mer än det där, men som sagt det var en hel del. När jag kom hem provade jag givetvis hela min studentoutfit och den är verkligen SÅ FIN. Längtar till studentdagen nu så jag får ha på mig allt fint. Ger er en liten ledtråd, jag kommer nog garanterat glittra mest på hela studenten. Woopwoop.
 
Bilder på studentoutfiten får ni faktiskt inte nu då min släkt läser bloggen, vill att det ska vara som en överraskning. Men när dagen är inne, då kommer ni få MÄNGDER med bilder. Ska verkligen ta tillfället i akt att ta fina bilder med alla mina nära och kära när de är på plats. Det är då inte ofta (vet ej ens om det hänt) om alla i min släkt har träffats såhär, alla tillsammans. Det är inte lätt då min släkt på pappas sida bor på Gotland och de andra här i Kalmar regionen. Mina vänner från skåne kommer också, så det blir som en gott och blandat påse med ett jävligt bra innehåll. Min lillasyster kommer få agera kameraman och jag kommer ha fullt med bilder. Detta bara MÅSTE förevigas. Jag är helt i extas, älskar det här.
 

Bästa syskonen på världens bästa ö ♥

Lördag

Hade en mycket bra kväll igår med mina underbara klasskompisar + lite andra folks. Förfest hos Liza, sen ut på bluesen, taggade studenten med studentlåtar och bara var. Strosade omkring, satte mig i en gränd med Liza och pratade lite om allt. Vi skulle gå på en järnväg... jag klev snett med min cpfot (ursäkta ordvalet) men fortsatte så glatt haha. Idag gör foten jäkligt ont och min hand är uppskrapad, klantigt om något. Men men, en riktigt bra festkväll helt enkelt. 
 
Idag vaknade jag upp och var PIGG, bakis, jag? NEHEDU. Strong women ;) Nu har vi fixat iordning oss för att snart dra till Kalmar. Dags för kinamat och shopping. Har en hel del jag ska inhandla, mycket inför studenten. Kommer visa er senare! 
 
Sen ikväll är det fest igen, det är ju bara bluesfestival en gång om året. 
Bilder från igår. 

RSS 2.0