Amandha här igen

Ville bara inflika med en sak till, att det är inte alls så roligt att gå i ullared med Elin när man ska flytta hemifrån snart, 😉 det enda som går i hennes tankar är "å Amandha denna vore så himla fin att ha där och den kan vi ha i vardagsrummet och sen måste vi ha denna oxå mm" det lät så mestadels av tiden vi gick inne i ullared 😉 men men visst är det skönt att hon vill inreda mesans jag inte är så himla intresserad av det. 😃   

Men vi ska tydligen åka till ullared en gång till sen innan vi väl ska flytta. Får väll se hur mycket jag orkar lyssna på henne då 😃 haha 
Kram Amandha igen, tänkte blogga lite nu då Elin är väldigt dålig med det! 😇



Ullared!

Hejsan alla bloggläsare Amandha här, ville bara inflika att Elin, jag och hennes lillebror Melker är nu påväg hem ifrån ullared! 😃 Har haft en väldigt bra och rolig dag och som vanligt så är det jag som köper mest!! 😕 Jag som hade hoppats att Elin hade köpt mest men inte! 😉  
Men nu måste jag hålla koll på Elin så att hon kör rätt väg hem 😉 haha 




Kram Amandha 😘❤

I rather die than live without you 


M.vh tjej som inte tänker försova sig




Typ, så

Elins hjärna anropar Elins kropp, hör du mig? 

- Det vore nämligen bra om Elin kunde få lite sömn då hon ska jobba klockan 7 i morgonbitti, fungerar det? 

- Nej, Elin är inte trött fast hon gäspar 24/7. Eh..så att ehh..nej 


Soffa, köksbord och dubbelsäng

Hej! 
Dagen har gått i ett om man så säger. Började med att skjutsa en vän in till Oskarshamn. Åkte sedan och hämtade Amandha. Åkte hem och bytte bil och hämtade pappsen. Hämtade släpet och mina möbler jag köpt i Mönsterås. Åkte hem och lastade ut det, sen åkte vi vidare till Kalmar för att hämta soffan. Efter vi lastat in soffan så åt vi kinabuffé innan vi begav oss hem igen. Lastade ur soffgruppen och ja, det var typ denna dag, haha. 

Amandha fick några airbags där bak i bilen ;) 


MATKOMA (!) 

Nu ska jag åka till stallet för att mocka och ta in Paddis. Inte jag som hade insläppet idag men hon som hade det ringde nyss och sa att Padde levde rövare och ville absolut inte in...alltså den där ponnyn... det är tur att han är söt ;) 

Segertåget rullar vidare

Åh, såå skönt med ännu en vinst i bagaget. Mötte det lag som hittils varit obesegrade, alltså de som ledde serien. Och vilken match vi gjorde! Både på planen och rent mentalt. 

Första perioden svängde spelet rejält, inga mål gjordes.

I andra perioden fick vi en mardrömsstart då de redan efter 4 sekunder gjorde 0-1. Efter ett tag får vi ny energi från ingenstans och vänder matchen. 

Tredje perioden ägde vi ut dem, totalt. Och kunde när klockan ringde ro hem segern som i en liten ask. Men oj vad vi fick kämpa, slita och slåss för varandra. 5-1 blev det till slut, så jädra gött!! 

Fick dock väldigt mycket stryk på matchen så är helt mörbultad i kroppen, kunde knappt sitta ner i sista perioden för min höft och ländrygg ömmade så in i, men det gick bra ändå. Smällar man får ta helt enkelt! Det känns att man spelat match idag, om man så säger. 

Vi blir svårslagna i år, så är det bara! :) 

Bilden är efter Martina gjort sitt första division 2 mål efter ett pass ifrån mig, lyckan var som vanligt total! 


Utanför din dörr

HEJ! 
Skriver från mobilen då jag inte orkar öppna datorn, haha. Dagen idag har gått fort men ändå långsamt? Jag har hunnit med så mycket på dessa timmar. Åkte ner till mönsterås och köpte köksbord och resårmadrasserna. Sen fick jag nys om att mormor hade bakat bullar så jag drog dit en sväng. Fikade med Johanna och Marcus samt mormor. Pratade lite om lägenheten och så med. På slutet kom min lilla kusin på besök med, lilla Olle ❤ Sen åkte vi och åt mat på en restaurang innan vi åkte hem. När jag kommit hem så ville en kompis att jag skulle åka till henne, vilket jag gjorde. Pratade med henne ett tag och sedan åkte jag hem. Åkte till Padde och gav honom morötter och gosade lääänge. Åkte se. Till affären och handlade frukt och choklad. Hämtade även ut mitt paket från gymgrossisten. Och nu sitter jag här med världens bästa låt i lurarna, nämligen den nya med Stiftelsen, "utanför din dörr" ÄLSKAR DEN. 

Väntar på att få se vem som åker ut ur idol, sen ska jag sova. I morgon väntar ju ett långpass på jobbet. Hann inte städa ur bilen idag... får ta det på söndag efter matchen helt enkelt. 

Torsdag 17/10

Gó kväll!
 
Från lite djupa känsloinlägg till att prata lite om dagen som varit. Vaknade av mitt alarm i morse, tog på mig och åkte iväg mot jobbet. Jobbade 07:30-14:00. Sen åkte jag till en barndomsvän och tjötade någon timma innan min syster Johanna skickade sms och tyckte jag skulle köra hem henne, vilket jag gjorde som den snälla syster jag är. Köpte med mig mellanmål och käkade, sen var det bara att åka vidare mot innebandyträningen. Efter träningen tog vårt lag kort (seriöst, hur tänker man om man sätter en fotografering EFTER en träning?) Hej tomatoface!
Och nu är jag hemma igen, doing nothing. Lyssnar lite på musik bara och chillar. Funderar på vad jag ska göra i morgon...
 
Som det ser ut nu så ska jag:
* Åka ner till Mönsterås och köpa en säng + köksbord och stolar
* Städa ur min bil
* Åka till Paddington och rida ut en sväng (samt pussa sönder honom och övergöda honom med morötter) ♥
* Hämta ut paket (??)
* Klura ut något jättegott fredagsmys som jag ska käka framför idol. Lutar mot gurk - och morotsstavar med en vitlöksdipp till. Eller kanske ett fruktfat med smält choklad till? *MUMS*
* Försöka vila upp mig inför lördagens långpass på jobbet.
 
Den här helgen kommer vara en salig blandning av jobb, innebandymatch och min Paddington. Känner på mig att helgen kommer bli grymt bra. Något som jag vet, det är att jag kommer att ha en otroligt rolig och lärorik period framför mig i livet.
 

Let´s talk about love

Jag skulle bara vilja slå mig själv hårt på käften eller lägga mig och gråta i flera timmar på kudden. Inte av sorg, utan av rädsla. Det här med kärlek alltså.. det är så förbannat svårt. Det finns nämligen en person som har förstört mig på så sätt att jag numera inte vågar lita på någon av andra könet. Jag kan inte i ord beskriva hur ledsen jag är för det.
 
Att lämna ut sig själv till någon är helt vansinnigt läskigt för mig. Jag vill vara en öppen person som gärna släpper in folk i mitt liv, men just nu trycker jag ut dem istället och det är verkligen hemskt att det ska behöva vara så. Att överräcka sitt egna hjärta till någon annan för att sedan se personen slänga det i backen och stampa på det, om och om igen - det är fan inte lätt att bygga upp det igen. Och när man äntligen fått upp muren igen, så kommer det någon och river ner den. Jag är för rädd att min mur ska rasera ännu en gång, för jag vet inte om jag på riktigt klarar av det.
 
Jag går miste om så mycket om jag ska bete mig på det här sättet, och det får bara inte hända. Jag vill bara kunna lägga allt bakom mig och blicka framåt. Släppa tryggheten och våga ta steget ut i det "fria". Jag har ramlat på asfalten, skrapat upp blodiga knän. Men knäna har slutat blöda för länge sedan, nu finns bara ärren kvar. Ärr går aldrig bort, men de bleknar nog med tiden.
 
 
Det finns ingen som vet vad jag pratar om, men jag behövde bara få skriva av mig.

 

Det här visste ni inte om mig.

♦ Jag vill gifta mig i framtiden, skaffa hus och barn. Leva som en riktig Svensson-familj.
 
♦ Jag tror inte på någonting jag inte sett med egna ögon.
 
♦ Jag har hört flertalet gånger av flera olika människor att jag borde bli psykolog/kurator. Jag ska tydligen vara en bra lyssnare och när mina vänner mått dåligt så har jag alltid funnits där.
 
♦ När jag började spela innebandy hade jag ALLTID nummer 10 på tröjan, när jag sedan bytte lag så bytte jag även nummer, till 15.

(Ska kanske tillägga att bilderna är gaaanska gamla)
 
♦ När jag och min klass skulle gå hem från biblioteket när jag gick i 2:an så började jag läsa min bok på vägen tillbaka till skolan vilket resulterade med en bula i pannan då jag gick in i en lyktstolpe.
 
♦ Jag har en kronisk skada i min vänstra fot. En liten spricka som lätt svullnar upp och foten känns helt instabil. Som ni kan se på innebandybilden över så måste jag ha något typ av stöd när jag ska spela, som jag egentligen inte får göra. Jag vet inte hur många gånger min mormor sagt "Elin, är det verkligen värt att foten kanske blir skadad ännu mer, resten av ditt liv för att du ska spela innebandy?". Ja mormor, det är värt varenda sekund jag får på innebandyplanen. #YOLO
 
♦ Jag har låtar som jag absolut inte kan lyssna på längre, av den anledningen att jag kan koppla ihop människor som jag valt att ta bort från mitt liv med dessa låtar.
 
♦ Jag tror på att allt händer av en anledning oavsett om det är något bra eller något dåligt. När jag började tänka så, så har allt som hänt mig känts mycket lättare att hantera. Därför vill jag tatuera in "everything happens for a reason" på ett revben, grejen är bara att jag inte vågar tatuera mig, haha!
 
 

Asså vi två...

Amandha ringer och pratar business vid 10 på kvällen. Om lägenheten givetvis, allt som ska köpas och inredas. HERREGUD, vill flytta in nu. ;) 


Pillat i designen

Jag har bara bytt färg och ändrat om lite i designen, blev väl helt okej. Lite mer höststämning i allafall. Det enda som fattas nu är en snygg och höstig header. Det suger verkligen att inte ha photoshop längre, buhuuhuhuh. Ingen som känner sig manad att göra en höst-header till mig? *blinkblink*
 
 
Jag behöver ha nya bilder, jappjapp. På tal om bilder... min hårddisk har varit borta sen studenten typ och jag gråter floder för i den finns ALLA mina bilder och videos. Måååste hitta den!!
 

Jag är tacksam över mitt liv.

Godmorgon onsdag!

Igår låg jag i sängen länge innan jag kunde få ro i kroppen. Jag var så otroligt upprymd och GLAD över hur mitt liv snart kommer att se ut. Jag har byggt upp det här själv, mitt liv och mina val. Jag är stolt över den jag är idag och över min livssituation. Jag har inte haft det så himla lätt alltid, men jag har alltid kämpat och det har nu gett resultat. Snart ska jag testa att stå på helt egna ben, en utmaning som jag älskar.
 
Utöver detta så äger jag en egen häst. Jag har jobbat och tjänat pengar till att kunnat köpa honom. Inte fått något gratis at all. Inte nog med det, han är världens bästa. En ponny som kommer att få sluta sina dagar i min famn och som jag med glädje alltid kommer minnas genom livet. Men det är länge kvar tills dess, vi ska ha så jävla bra år tillsammans, han och jag.
 
Sen att jag precis tagit körkort med, det känns helt fantastiskt att inte var beroende av andra hela tiden. Jag känner mig mer som en helt egen individ nu. Jag känner mig stark, vilket jag inte alltid har gjort.
 
Jag har ett BRA innebandylag som ger sån sjukt stor GLÄDJE. Jag älskar att spela och jag älskar mitt lag. Skulle inte byta bort det mot något annat någonsin. Tänk er ett helt lag som verkligen satsar, som ställer upp när det är något och som alltid får en att må bra. Energiboost!!
 
Sen har jag ett bra jobb, inte det lyxigaste kanske men det är ett jobb. Jag har gått en utbildning som gör att jag nu kan jobba som undersköterska. Just nu är jag timvikarie och trivs bra med det. Får mycket jobb och tjänar egna pengar.
 
JA, JAG ÄR TACKSAM ÖVER DET LIV SOM JAG HAR BILDAT HELT SJÄLV.
I´M HIGH ON LIFE!!
 
Bild från igår när jag och mitt lurv skrittade ut bland höstträden. Ska göra likadant idag. Mysfaktorn är galet hög på det! ♥
 


En bild säger mer än tusen ord

 
Den här bilden säger mig så otroligt mycket. Jag blir gråtfärdig när jag ser den och jag ska tala om varför. Paddes historia speglar sig i hans ögon och man kan se att han är tacksam över att få vara min. Jag sitter liksom ner på marken och han lägger huvudet i min famn. Han litar på mig. Precis som om han skulle säga "matte, släpp mig aldrig" och jag kontrar med "det kommer jag aldrig göra". Kolla mitt ansiktsuttryck, jag är så glad över att få äga den här individen och det syns. Den här bilden utstrålar så mycket KÄRLEK och LYCKA.

Amandha Karlsson

Jag tänkte göra ett tappert försök till att förklara vad människan vars namn står i rubriken betyder/har betytt för mig genom alla år. Det är alldeles för sällan som man faktiskt visar sina vänner kärlek, så jag tänkte sprida lite sånt här till en person som verkligen har en enormt stor plats i mitt hjärta. Amandha, jag hoppas du kommer ta åt dig av orden jag kommer att skriva, du förtjänar dem alla.
 
Om vi tänker oss tillbaka till sommaren 2007, då var jag enbart 13 år och skulle börja högstadiet. När man är i den åldern så lever man i ett mellanland där man ibland kan tappa bort sig själv eller där man bildar sig en personlighet. Återkommer till detta senare.  Amandha och jag träffades genom innebandyn, då vi spelade i samma lag som 10-åringar. Amandha tyckte att jag var en "bitchig skitunge" och jag tyckte att Amandha var en "sån som tror sig veta allt". Bra intryck va? haha! Det vi då inte visste var att vi, tre år efter skulle vara åtskiljbara.
 
Sommaren 2007 så pratade mamma med mig och frågade om det var okej att Amandha skulle bo hos oss en stor del av sommaren då hennes föräldrar skulle iväg. Jag var tveksam om jag skulle orka vara me henne hela sommaren men jag sa till slut att "det går väl". Amandha "flyttade" in hos oss då som planerat. Dagarna gick och vi hittade på saker hela tiden. I slutet av sommaren stod vi där som bästa vänner. Sen dess har vi hållt ihop, utan massa bråk och tjaffs.
 
Som jag sa innan, när man är i den unga åldern kan man tappa bort sig eller bilda sig en personlighet. Amandha har alltid funnits under mina tonår, som en STOR trygghet för mig. När livet har krisat ordentligt och när andra inte har kunnat bete sig, så har jag alltid vetat om att Amandha finns där. Om Amandha inte funnits i mitt liv genom dem åren, då hade jag utan problem tappat bort mig men eftersom hon fanns där så hade jag utrymme att kunna bilda mig en personlighet. Det är svårt att förklara i ord, men jag hoppas ni förstår hur jag menar.
 
Amandha är inte en vän för mig längre, hon är som min egna syster. Amandhas mamma ser mig som hennes bonusbarn och min mamma ser Amandha som sitt bonusbarn. Vi är som en stor familj och jag skiljer inte på mina riktiga syskon och Amandha, hon är som en i familjen. Ibland när jag bodde uppe i Långsrum så kunde jag komma hem från min innebandyträning och hittade Amandha i soffan utan förvarning och bara "tänkte sova här inatt". Jag reagerade liksom inte ens, för det var så naturligt. Mitt hus, är hennes hus.
 
Att umgås med Amandha är bland det bästa jag vet för i hennes närhet kan jag vara mig själv fullt ut. Det är så otroligt naturligt och så himla härligt. Ni vet det där man gör när ingen ser, sånt kan jag göra framför Amandha, haha! Ingen av oss är dramaqueens, vi är inte ute efter bråk eller drama. Det är nog därför vi aldrig har bråkat ordentligt. Jag kan inte vara sur på Amandha, det går liksom inte. Vi ställer upp något sjukt mycket för varandra och vi vet alltid vart vi har varandra. Tillsammans har vi delat både sorg och glädje.
Jag kan inte räkna upp alla våra minnen, för dem är otroligt många. Men våra minnen är det bästa jag har i min ryggsäck, det vill jag lova er.
 
En vän som Amandha borde ALLA i hela världen ha. Hon uppfyller precis ALLA kriterier för hur en bra vän ska vara. En mer genomsnäll och godhjärtad människa tvivlar jag på att det finns i denna värld. Hon har ett hjärta lika stort som jordklotet. Jag skulle inte byta bort henne mot något annat i världen, verkligen inget. Det här är en människa jag skulle ställa mig framför om någon sköt mot oss utan att ens tveka. Då kanske ni kan förstå hur mycket jag älskar den här människan. När jag ligger där på ålderdomshemmet och mitt liv flashar förbi mig, då kommer jag komma ihåg våra minnen och kunna glädjas åt dem.
 
Amandha, du är den bästa människa jag känner. Tack för att jag får vara en del av ditt liv och en del av dig. Jag är verkligen tacksam för det. Och du vet att oavsett tid på dygnet så finns jag där för dig. Vad som än händer så kommer jag alltid vara så förbannat tacksam för att du funnits/finns i mitt liv. Det hoppas jag att du förstår. Nu blev jag tårögd med... bästa vän/syster. Du är helt enkelt BÄST!! KOM I HÅG DET
 
Tänk vi som först tyckte illa om varandra, vi ska nu flytta ihop 9 år senare. Tänk om man visste det då. Tänk vad kul vi kommer att ha. Tänk vad vi ska utveckla oss som människor tillsammans. Tänk vad vi kommer att få gå igenom tillsammans nu i framtiden. Det finns ingen annan jag skulle vilja dela detta äventyr med.
 
Rakt ifrån hjärtat - JAG ÄLSKAR DIG SÅ IN I HELVETES MYCKET
 
 
Som jag skrev, det går inte att beskriva den här människan i ord, inte heller hennes betydelse i mitt liv. Men jag gjorde iaf ett försök till det.
 
People like us we´ve gotta stick togheter, keep your head up - this will last forever.
 
 

Livet börjar falla på plats

Hej!
Har inte bloggat på två dagar och det har två anledningar. Den ena är att jag jobbat förbannat mycket och den andra är för att jag gått runt med en stor klump i magen. Har varit så nervös dessa dagar ska ni veta! Varför vill ju säkerligen ni veta då, hehe. Ska förklara!
 
Ni kommer kanske ihåg att jag skrev på bloggen att jag hittat en perfekt lägenhet för mig och Amandha. Skickade länken till Amandha och hon fastnade också för den. Så vi bokade en visning av lägenheten. Förra veckan var vi där och kikade på den. Kan säga det att både Amandha och jag älskade den. Den är stor, fräsch och ljus. Så vi gick direkt till Mönsterås Bostäder efter att vi kollat på den och tackade JA till den. Väl där fick vi veta att det var fler som var intresserade och hade tackat ja... då tappade vi hoppet lite. Igår gick intresseanmälan ut för lägenheten och idag skulle de börja ringa runt till folket som tackat ja. Men inget samtal kom så Amandha ringde till dem och frågade hur det låg till. De svarade då att "vi har bestämt oss för att ni får lägenheten". Sen ringde Amandha mig och hon kunde knappt prata så jag förstod ju då att vi fått den. LYCKA!
 
Så vi flyttar in den 1 December. JAG ska flytta hemifrån! Kan ni förstå? För det kan inte jag. Jag bara håvar in vuxenpoäng nu för tiden ;) Körkort, jobb och nu lägenhet. HEY, kompis, det går bra nu!
 
Sen är det nästan klart med Paddes flytt också. Han flyttar samtidigt som jag flyttar. Jag längtar ihjäl mig!
 
 

Fråga på

Eftersom jag jobbar 13 timmar idag så kommer inte bloggningen vara på topp, som ni kanske kan förstå. Därför tänkte jag att om ni öser in frågor till mig idag så sätter jag mig i morgon och svarar utförligt på alla! Tycker det är en bra deal ;) Ingen fråga är för dum att ställa, bara fråga. 


Ett av två jobbpass avslutade

Vilken jävla dag det varit idag rent ut sagt. Vaknade vid 06:00 när alarmet gick och då ville jag bara hämta en hammare och slå sönder telefonen. Sinnes så trött jag var! Sovit 6 timmar på två nätter, så kanske inte så konstigt egentligen. Sen åkte jag till jobbet och det funkade bra fram tills lunch, då började mensvärken träda in, och det med stormsteg. Så jag kallsvettades och blev yr hela tiden. Sen hade jag min rast på 1 timme, gick ut i soffan och somnade direkt (vilket jag aldrig kan göra annars om dagarna). Vaknade upp tröttare än innan. Jobbade till klockan 8 och då åkte jag hem. 

Så nu ligger jag här i sängen med en saltlakritschoklad bredvid mig. Kände att jag behövde den ;) så nu ska jag när som helst sova, för att sen vakna upp till ett alarm som ringer 07:00 (weho, en timma sovmorgon!!). I morgon jobbar jag 13 timmar, i morgon kväll ska jag SOVA. Natti natti! 

Gammal bild.. 

VINST

Med 8-3. GUTT!!


Dags för match!

Skriver sen, riktigt taggad för match nu


On tha job

Godmorgon!
Sitter och putsar sängar på jobbet just nu, haha. Precis käkat frukost med pensionärerna och nu vilar dem så får passa på att städa under tiden.

Annars mår jag bara bra, trots tidig uppstigning. Har inte sovit bra inatt alls :/ men ska vila en stund innan det är dags att åka mot matchen ikväll.

Ha en fin dag allihop :)


#låtibbestanna

Nu är jag något otroligt jävla lack på landet vi lever i. Ursäkta språket men nu har jag blivit smått irriterad och tänker AGERA. Jag är till och med så arg att jag skriver hela den här texten från mobilen. Sverige är som ett stort aprilskämt!!

* En flicka blev för ett tag sedan våldtagen av 6 killar i ett låst rum. I rättegången friades alla killar, eftersom tjejen "var med på det". Ja, för det var säkert så att flickan låste in sig i ett rum med 6 killar och klädde frivilligt av sig och la sig på sängen. Sen bad hon säkerligen en av killarna att släcka lyset, och att våldföra sig på henne. Hon låg säkert där och njöt av stunden när 6 killar turas om att ha samlag med henne. I HELVETE HELLER. Den här flickans liv är förstört av 6 stycken svin och rätten får det att låta som att "hon var med på det". Det är så sjukt, så fruktansvärt sjukt!! Vet inte om det är killarna som gjorde det eller om det är Sveriges (otroligtjävlavrickade) rättssystem som gör mig mest förbannad.

* Ett annat exempel på att Sveriges medmänsklighet har flytt landet är den här storyn om "Ibbe". Den berör mig rakt in i hjärtat. Jag kunde inte ens se videon när han förklarar att han ska utvisas.

"Ibbe" är 18 år, bott i Sverige i 6 år. Här har han en familj och vänner. Han sköter skolan fint, han kan språket och han ser en framtid för honom här. Han älskar att spela fotboll och vill satsa på det. För någon dag sedan fick han hem ett brev om att Migrationsverket fattat beslutet om att skicka hem honom till sitt hemland Liberia. Ibbe föddes i Liberia och bodde där till han var 6 månader. Sen har han bott hos en släkting i Guinea tills han var 12 år, sen kom han till Sverige.

Han kan inte språket i Liberia. Han har ingen familj, eller jo, KANSKE en mamma och pappa. Han har ingen framtid där över huvudtaget. Han vet inte ens hur det ser ut. Tänk er att ni blir avsläppta på en flygplats ensamma. Ni vet inte vart ni ska bo, kan inte kommunicera med andra och har ingen som bryr sig om dig. Den känslan önskar jag inte ens min värsta fiende.

Han har aldrig varit i kontakt med polisen, aldrig gjort något kriminellt och ändå är det han som ska behöva lämna landet. Har jag missat när politikerna bytte sina hjärnor med babianernas rövar?! Eller vad fan är det som händer?!

Sen NÄR började Sverige med kampanjen "in med våldet och ut med de som sköter sig"?

Det här är ett OMÄNSKLIGT beteende. Hoppas ni som tagit detta beslut är stolta över er själva. Ja, ge er själva en klapp på axeln vafan, det är ni SÅ värda! LÄNGE LEVER SVERIGE, hipp hipp, HURRA!!


It's like a dream

Jag skulle kunna döda för den här ponnyn. Jag kommer aldrig kunna, med ord, beskriva min kärlek eller tacksamhet till den här varelsen. Han betyder något förskräckligt mycket för mig. Den kärlek/glädjen/livslusten han får mig att känna varje dag, kan jag aldrig tacka honom nog för. Min glädjespridare, älskling, stjärna och hjärta. Det finns ingen som dig, ingen.

Så länge vi är tillsammans faller resten på plats <3


Jobbhelg inväntas!

Den här helgen kommer jag i princip bo på jobbet, men det känns just nu inte så jobbigt men jag vet att det kommer att bli det.

Fredag: Jobba 07:30-14:30. Åka till chefen och sen till mönsterås bostäder. Sen iväg till en barndomsvän för trevligt sällskap innan bilen drar vidare mot Västervik. Matchen börjar 20:00. Alltså är jag hemma vid 12 på natten.

Lördag: Jobba 07:00-20:00.
Söndag: Jobba 07:30-21:30

Så som ni ser blir det inte mycket annat än jobb i helgen. Kommer som vanligt vara grymt trött på tisdag (ska jobba måndag med) men det är ju så skönt när man gjort alla de timmarna. Ska ta med mig ett paket té och försöka göra det lite mysigt iaf :) man får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Ska försöka hitta tid att pussa på min Paddington med. Min älskade prins <3


Musik <333

Vet ni vad jag älskar att göra om kvällarna? Jo, sätta igång spotify och i med hörlurarna, sen högsta volym på när jag ligger nerbäddad i sängen. Skulle kunna ligga så i flera timmar utan problem. Det är precis vad jag gör nu också. Underbart. Hittade även två låtar som jag lyssnat på för länge sedan, som är svinbra nu igen. En av dem dök upp på radion när jag var på väg till träningen och sen dess har den gått på repris. SÅ BRA! :)

Tänk att man har minnen att koppla ihop med nästan alla låtar. Helt sjukt vad musik kan göra med humöret.


Good feeling

Åh lägenheten var så jäkla fin! Ljusa väggar, snygga golv, fina och lagom stora rum, bra balkong, stort badrum, fint kök och så vidare. Är helt kär i den och Amandha är det med. Vi åkte direkt och tackade ja till den och fick då reda på att det är fler som tackat ja till den. Så nu går vi båda runt med en klump i magen. Efter den 14:e så får vi besked. Håll ALLA tummar för oss nu!!

Träningen ikväll gick bra, tränade bara 1 timme eftersom vi ska spela match i morgon. Taggad!

Bilden är ifrån förra matchen, precis tagen efter jag gjort mål.


God förmiddag

Dags för lägenhetsvisning, wehoooo! Har skyhöga förväntningar på denna lägenhet, håller alla tummar för att den lever upp till förväntningarna! Vi hörs senare! :)

#nomakeup


I´m going for changes

Nu börjar det hända saker i mitt liv ska ni veta. Amandha och jag ska titta på en lägenhet på torsdag, hoppas att vi båda kommer tycka om den för isåfall är det nog just den lägenheten som vi kommer att kunna kalla för hem framöver. Så galet kul!!
 
Utöver detta så ska Paddisen flytta i slutet av denna månad, det kommer bli så himla bra tror jag!
 
Jag känner att något nytt måste hända i mitt liv för just nu känns det som jag går och väntar på att mitt liv ska börja. Men nu är det ett steg i rätt riktning om allt går som det ska. Har pratat inredning och drömt mig iväg tillsammans med Amandha idag. Drömma får man ju alltid göra ;) Åhåå inredningsfreaket inom mig börjar titta fram.
 
Till något helt annat. Träningen idag gick så himla bra! Det bara rullar på och det är hur skönt som helst.
 
 

Nyheter!

Som den té-älskare jag är så fick jag nys om att det kommit in nya smaker inför hösten. Alltså detta är det bästa med hösten/vintern. Tända ljus om kvällarna, kolla på tv, dricka té och umgås. Det är bland det mysigaste som finns, enligt mig. Sen är det en annan femma att jag alltid har med mig ett paket té till jobbet också, haha! Men tillbaka till nyheterna. Blåbärsmuffins-smak och vanilj-karamell-smak, låter inte det uuunderbart? Igår när jag var i affären så var tanken att köpa båda smakerna men blåbärsmuffins-smaken hade tagit slut (antar att den är sjukligt god!!) så det blev bara en förpackning. Givetvis har jag redan smakat den nya smaken och jag kan bara ge den en stor tummenupp. Så himla mild och god. Smakar verkligen kola blandat med vanilj. Och ni hör ju bara hur det låter ;)
 
 

Melissa Horn - ett geni!

Melissa Horn är verkligen en stor favorit av mina favoriter inom musik. Hennes texter är bara så klockrena, lite luddiga men ändå så självklara. Jag kan ofta relatera till mig själv och delar av mitt liv och det är just det som gör henne så jäkla bra. Hennes nya låt har satt sig på hjärnan och den spelas ofta numera. Totalt älskar den.
 
Det här är mitt liv, det här är mitt jobb
Det här är min tid och mina val som jag har valt dem
Du behöver inte förstå, men det här är sättet som jag gör det på
Och det är upp till dig, om du vill vara med mig.
 
 

Godmorgon tisdag ♥

Sovit gott? Det har iaf inte jag... Låg länge och vred mig innan jag kunde somna igår, klockan var väl runt 2 innan jag till slut slocknade. Vaknade upp vid 5 och var klarvaken. Alltså 3 timmars sömn inatt, weehoo. Men jag är inte trött iallafall och jag har mina aningar om varför ;) Drack nämligen detta igår kväll..
Alltså, så himla sjukt gott! Köpte det igår när jag var i affären, eftersom jag var "tvungen" att smaka, haha. Och jag rekommenderar detta till alla er chokladälskare, för det smakar som smält marabou-choklad med massa skum. Köpte den på ICA. Mumma!
 
Vad händer idag då Elin? Jo hörreni, idag ska jag köra vår hankatt till läckeby djursjukhus då han ska kastreras. Sen är det raka vägen till innebandyträningen och efter det åker jag en sväng förbi Paddisen. Eftersom jag var så pigg i morse så frågade jag mina småsyskon om de ville ha skjuts till skolan, istället för att åka buss och det ville dem. Så jag skjutsade ner dem dit, så snäll är jag idag.
 
Och igår förstår ni så hittade jag en otroligt bra lägenhet till mig och Amandha. Mer än så säger jag inte, hihi.
 
Men ha en väldigt bra dag nu hörreni! Make it worth it.
Kramisar
 

Svar på fråga

"Står Minola i Bätteropp?"
 
Svar: Ja, alldeles riktigt. Det är inte så att ridskolan använder henne utan för att hon ska få sällskap. Vi har inga hästar kvar uppe på gården då min syster flyttade Detroit häromdagen till ett annat stall. Så vi frågade Anna-Lena om hon kunde ta emot Minola tills vidare. Så det är alltså inte permanent, utan bara en kort tid tills vi hittar någon vettig person i området.
 
Världens vackraste, min fina arabtjej ♥
 

4 dagars ledighet!!

 Jamen go´kväll kära vänner och ovänner! Har jobbat kväll ikväll, skulle gått bredvid på prästkullen men blev flyttad till mitt vanliga jobb då det fattades personal. Inte mig emot! Jobbade dessutom med jämnåriga Emma som är så himlans trevlig. Kvällen flöt på bra trots allt. Nu har jag faktiskt tagit bort min tillgänglighet tills på lördag då jag ska jobba 25 timmar i helgen. Känner att det vore skönt att vila upp sig. Är ändå uppe i 72 timmar redan på 8 dagar. Så nu ska jag njuuuta dessa 4 "lediga" dagar. Ska passa på att få ordning på mina kläder, mitt rum och vara hos Padde. Sen har jag träning tisdag, onsdag och torsdag kväll, sen match på fredag (om jag blir uttagen). Sådär ser veckan ut!
 
Btw... min design är så tillfällig den bara kan bli. Jag har tyvärr inte tillgång till photoshop längre då jag inte köpte min skoldator... så jag själv kan inte göra några bra designer, tyvärr. Så jag tänkte fråga om det är någon där ute som vet hur man gör designer/header och som vill ställa upp och göra en till mig så vore jag sjukt tacksam! Maila mig isåfall --> [email protected], märk mailet med "DESIGN".
 
#INGABILDERPÅDENNADATORN #FÅRANVÄNDAARKIVET #JAPPJAPP #NIFÅRSTÅUT

KROSS

Åhå jag är så upprymd och fruktansvärt GLAD.
VINST I HEMMAPREMIÄREN!!
 
ALLA gjorde en sån sjukt bra match idag, vi bibehöll glädjen och alla kämpade för varandra. En för alla, alla för en som man säger. Det kändes liksom så idag. Vi dundrade på och gjorde mål efter mål. Motståndarna vart "lite" trötta i slutet så vi kunde använda dem som korner till slut, haha. Vi gjorde självklart lite missar men idag rättade vi till dem väldigt snabbt. Om vi spelar såhär bra resten av säsongen, då vet ej fan om något lag kan slå oss. Vi är STARKA och vi tar fighterna. Vi vann nästan alla närkamper idag, satte en sjuuuk press och det lönade sig. Har inget mer att säga, vi var helt enkelt BÄST idag.
 
Min insats är jag faktiskt helt okej nöjd med. Jag vann närkamper och fick spela mycket defensivt, vilket jag skötte bra! Fick även göra ett mål idag med, och det sitter aldrig fel. Så ja, NÖJD!
 
Resultat: 12-2 (!!) Det kallar jag inte för vinst, det kallar jag utklassning!
 
Nu taggar vi om för en träningsvecka, och på fredag är det derby i Västervik. Hoppas på lika glada miner då.
 
#15
 

Ny dator och historiken de närmaste dagarna

Hej allihopa! :)
Nu är jag tillbaka igen efter ett smärre uppehåll från bloggen. Eftersom vi inte haft någon dator innan så har jag dragit mig för att blogga, för mobilbloggning blir liksom inte bra. Men nu har min pappas sambo Becca köpt en till dator och det är den jag bloggar ifrån nu. Så, vad har nu hänt de närmaste dagarna? Väldigt mycket, enligt mig.
 
I tisdags tog jag äntligen mitt körkort!! Det känns så skönt att ha det i handen, även om mitt körkort är bland de fulaste jag sett så kan jag ändå inte sluta titta på det. Det känns overkligt men så jäkla bra. Att även ha en egen bil känns ännu bättre. Nu kan jag ta mig vart jag vill, när jag vill och hur jag vill. Många säger att jag nu kommit in i "betala pengar till bensin" världen men om jag ska vara ärlig så drar min bil så himla lite så det kostar ungefär lika mycket som att ta bussen fram och tillbaka till jobbet/träningarna. Så jag är bara allmänt överlycklig av att inte vara så beroende av andra.
 
Utöver körkortet så har jag börjat gå bredvid på ett annat jobb, prästkullen. Det är nästan likadant som hemtjänst fast de bor i samma område/trappuppgångar. Detta är väldigt ovant för mig så ser detta som en utmaning. Kommer givetvis ha kvar mitt andra jobb också. Men detta innebär att jag kommer ha mer jobb framöver.
 
Sen har jag tänkt och funderat väldigt mycket angående stall till Paddington. Det kan vara så att jag flyttar honom innan vintern. Vi kommer få helt andra möjligheter och jag tror att han skulle må bättre där/känna sig mer hemma. Det känns bättre i det stallet med umgänge och allt i allmänt. Får fundera vidare på detta!
 
Innebandyn då? Jo men det går just nu, helt sjukt bra! Serien drog igång förra veckan och vi föll i premiären med 8-6, egentligen 7-6 men de fick in ett mål i slutsekundern när vi hade tagit ut målvakten. Men vi gjorde en jäkligt bra insats måste jag ju säga. Det hände mycket, några blev skadade och så vidare. Men en sak ska vi ha med oss, vi gav ALDRIG upp. En annan sak som var himla roligt var att jag fick göra mål i första matchen, det behövdes verkligen för självförtroendet. Ni vet ju om min prestationsångest, nu när vi konkurrerar varje gång om platserna i laget så hänger man på en skör tråd och misstagen man gör straffar sig hårt. Men 1 mål och 1 assist i första matchen blev det för mig förra matchen, bra inledning. Ni såg ju mina tränares kommentarer i föregående inlägg.
 
Idag är det match mot Ingelstad/växjö. Jag är än en gång uttagen till matchen och jag ska verkligen ge gärnet. Första hemmamatchen och jag är helt uppe i varv. SKA BLI SÅ HIMLA KUL!! håll en tumme eller två på oss idag!
 
 

Respons

Vad glad man blir när ens tränare skickar sånt här till en efter match. :)


KÖRKORT!!!

Inleder oktober månad lite snyggt med ett körkort, ÄNTLIGEN.
 

RSS 2.0