Bilresa!!

Äntligen är vi på G till Jönköping för att sedan sätta oss på planet till Kreta!!!!! 

Snacka om lyckan att vi äntligen har bokat en resa och ska åka idag helt sinnes sjukt!!! 😁😊 


// Amandha 😊


Livet som spontan!

Åhåjaja! Livet går i 520 km/h just för tillfället och jag hinner knappt med. Ska berätta varför. 

I tisdags gick jag in på de hotell på kreta Amandha och jag tänkt åka till i oktober, av bara slumpen. Fick se att det var ett KANONERBJUDANDE just för tillfället och jag skickade sms direkt till Amandha. Efter mycket OM och MEN så beställde vi resan...och vi åker tidigt i morgonbitti!! SÅ himla härligt!! Inatt vid halv 2 sticker vi till Jönköping och sen går flyget vid 06:05. Varken Amandha eller jag har flugit innan...eller jo Amandha, när hon var 4 men det räknas liksom inte. Sist jag var utomlands (som även var min första) så bilade vi ner till Kroatien, så det ska bli jättespännande att flyga! Är inte nervös/rädd utan mer nyfiken på hur det ska kännas och vara. 
Det ska hur som helst bli så mysigt ❤ 
Vi kommer fota, MASSOR! Så bilder utlovas när jag kommer hem, om det nu är okej att lägga upp bilder i bikini? Eller måste jag klä på mig onepiecen på stranden där det är 30 grader? *blink*
Bild på hotellet vi ska till! 

Idag jobbar jag till halv 3, sen ska jag en sväng till mormor innan jag drar upp till stallet. Padde ska få kiropraktik idag av bästa Katja, samt ska tänderna kollas. Sen ska han släppas på sommarbete en hel vecka! Så båda får lite semester, fast på olika håll. Kommer sakna honom något så satans mycket...men han finns alltid kvar när jag kommer hem ❤ massa avskedspussar på hans helt ljuvliga mule, åhhhh. 

Sen ikväll ska jag åka och lämna Ludde till Jenny, han ska vara där i veckan och leka med sin bästis Diego. Så han kommer också ha det jättebra medan jag är iväg. Efter jag lämnat Ludde ska jag se över packningen en gång till...sen sova några timmar (förhoppningsvis) innan jag hämtar upp Amandha som jobbar till halv 2, sen är det rally som gäller till jkpg. Kommer vi fram tidigare än tänkt så kommer vi nog sova en liten stund i bilen...om vi vågar. 

Så idag blir det intensivt och jag är så trött så jag nästan inte kan gå rakt. Nej jag är inte onykter....bara sååå trött. Men, OJ vad kul det ska bli!
Detta inhandlades igår...på 2 timmar. 

RSS 2.0