Ordet FRITID

Hej på er ♥
Jag skojar inte om dagarna har gått i ett sen jag var här inne och skrev sist. Dagarna har verkligen flugit iväg. Hela förra veckan och denna har jag bara fokuserat på plugg, plugg och plugg. Jag förtjänar en klapp på axeln som faktiskt gjort bra ifrån mig, skickat in ALLA arbeten jag hade och nu kan jag äntligen släppa allt som har med skola att göra för nu är jag FÄRDIG. Det känns alldeles underbart måste jag säga, jag känner mig fri.
 
Dagarna framöver ser bara för bra ut.
Fredag: Skolan först, få reda på betyg i Historia och Samhällskunskap. Sen bluesfestivalen, grilla och festa med delar av klassen. Sen sova hos bästa Jossan.
Lördag: Åka till Kalmar med Jossan och Liza. Kinamat och shopping ♥ Fest på kvällen igen.
Söndag: Tvätta, städa, fixa i ordning, packa osv.
Måndag: Åker till Göteborg, studiebesök och Liseberg. Sover över på ett vandrarhem.
Tisdag: Åker hem från Göteborg, kommer hem sent.

Så nu kan jag välkomna ordet FRITID och lägga in det i min vardag. Som jag längtat (och kämpat)!!
 

HAPPY DAY!

Det är inte varje dag man får MVG på samtliga delar i nationella i Svenska B, får en kusin (♥) och hittar pengar i en gammal jacka. Det är dessutom fredag idag, världens mysigaste sådan ska jag ha. Nu sitter jag och känner mig galet ambitiös, för jag sitter kvar i skolan och skriver färdigt ett arbete i historia. Sen har jag bara några frågor kvar som jag tänkte spara tills på söndag faktiskt. Nu behöver jag lite ledighet känner jag. Vid 4 idag kommer Amandha och plockar upp mig, hon åker till sin häst och släpper av mig hos mamma, där ska jag rida Paddepluttis. Vi ska ta en tur i skogen tänkte jag, hur mysigt?! Sen ska vi säkert förbi affären och köpa något smarrigt för att senare ikväll ha disneymaraton.
 
I morgon kommer även Jossan till mig, vi ska inviga stugan. Sitta där på terassen med tända ljus, snacka lite skit med massa filtar och täcken. Mys.
 
Helgen ska verkligen bli så himla skön, nu är det verkligen inte långt kvar till studenten, den 3:e juni sätts betygen liksom. Sen är det GÖTEBORG med klassen och sen ligger studentveckan runt hörnet. Kan inte sluta prata om det för det kommer bli helt fucked up, så sjukt kul ska det bli. Spricker snart av längtan.
 

Godnatt

Mr. play your games
Only got yourself to blame
When you want me back again
But I ain't falling back again
Cause I'm living my truth without your lies
Let's be clear baby this is goodbye
I ain't coming back tomorrow
 
 

Varför jag längtar ut i arbetslivet

Många gånger när jag nämner att det är otroligt påfrestande att gå i skola, så brukar andra (som jobbar) kontra med att "ni har det bra, ni som går i skolan". Jag kan inte riktigt hålla med de personerna. Visst är det skönt att ha lovdagar, lov och sommarlov emellanåt när man går i skolan men... varje dag utöver skoltid sitter man hemma, sliter av sig håret för att hinna få iväg inlämningsuppgifter efter inlämningsuppgifter. Man är aldrig ledig i princip, man har saker som trycker ner axlarna HELA tiden, aldrig får man koppla av. Det är något jag kommer att älska i arbetslivet. När man har jobbat sina timmar och kommer hem, då jäklar är man ledig och kan spendera den tiden på något man verkligen tycker om. Som nu, har inte kunnat koncentrera mig fullt ut på varken ridning, familj eller innebandyn för att jag har skolarbeten att göra varje timme om dygnet.
 
I höst kommer jag att satsa på innebandyn, få upp konditionen och utvecklas ännu mer inom min sport. Jag kommer också ha tid för den jag älskar mest i hela världen, Paddington. Kommer även ha körkort så jag kan hälsa på min familj oftare. Jag kommer ha jobb och ha en egen inkomst. Jag kommer få ta del av vuxenlivet ännu mer och jag älskar det. Tvätta, städa och laga mat tycker många är jobbigt men jag tycker det är skitkul. Att hålla ordning är något jag verkligen tycker om, det kanske kan låta konstigt i många av mina bekantas öron för jag är alltid den som har det skitigast runt om mig, haha! Men det är för att jag inte har den tiden just nu, det suger. Jag längtar tills det vanliga medelsvensson livet kan dra igång, när man har ett eget hushåll att ta hand om, en egen häst, en egen bil och så vidare. Det skrämmer mig aldrig att snart veta att detta kommer vara min framtid, för jag är så förväntansfull vad livet har att ge mig.
 
Ni anar inte hur mycket jag kommer älska att stå där på skolans balkong tillsammans med världens bästa klass och peka finger mot skolan när vi springer ut därifrån.Inte förrän då, kommer trycker på mina axlar att sjunka. Ingen mer press, ingen mer stress och ingen som kan bestämma vad jag ska göra. Framtiden är snart här och jag är redo att tackla det.
"Om jag ska bada så ska du med det matte" - Paddington
 

Underbart

När jag suttit här och pluggat i ungefär en timma så slog det mig att, nä nu ger jag fan i detta och tar mig en löparrunda i kvällssolen, sagt och gjort. Jag är fortfarande i chock över hur lätt och skönt det kändes, sprang den lagom rundan på 4 km. Det ska bli så underbart att träna i sommar, på riktigt och känna att jag KAN om jag bara vill. Om man inte har motivationen till att springa så blir det genast tråkigt och man orkar inte lika mycket, tycker man dock att det är kul så känns det verkligen bra. Hade till och med energi kvar när jag kom hem, så sista biten spurtade jag med all energi som fanns i kroppen. Direkt när jag kom hem körde jag lite styrka för hela kroppen, sen stretch efter det. Underbart.
 
Ska köpa mig ett par inlines när jag får pengar över, så jag kan åka hela sommaren. Det är så otroligt kul och det ger lika mycket som att springa. Jag får så lätt ont i benhinnerna när jag springer, så det blir bra som avlastning tror jag, samt att det stärker upp min fotled som är trasig. Är pepp på att träna nu och börja äta rätt, lägga upp mat för träning och så vidare. Har inte haft den tiden nu under skolåret att verkligen ta tag i den biten, nu blir det andra bullar när skolan är över. Hårdträning och sund/hälsosam kost. Sen är jag fit for fight hela innebandysäsongen. Can´t wait.
 
Svettig och dan, någon som vill ha en kram? Har i och för sig duschat nu ;)

Torsdag

Hej! ♥
Idag vaknade jag nog på fel sida sängen, inte min dag. Har gått runt och varit tjurig, trött och stört mig på minsta lilla idag. Inte mig likt överhuvudtaget, vill inte vara en sån människa alls men man kan inte ligga på topp jämt. Något positivt är i allafall att jag fått mitt sommarschema idag, jag skulle egentligen inte gått på schema i sommar men nu blev jag inrigd igen och fick en hel del turer. Många "mördarturer" på 13 timmar men det löser jag nog ut ändå! Ska vara på en avdelning jag bara jobbat på en dag innan, spännande och kul med förändring. Sen kommer jag även vara inne på min vanliga avdelning. Blir säkerligen jättebra! :D
 
Nu sitter jag här i min uppbyggda lilla pluggstudio som jag byggt på min systers rum, haha! Datorn står på skrivbordet, pärmen med papperna bredvid, mobilen och högtalaren bredvid mig och ett glas pepsi. Myspysigt. Ska verkligen försöka göra färdigt två arbeten nu och sen efter det har jag bara en inlämning och ett prov kvar. Vill bara göra klart ALLT nu nu nu nu nu. Känslan av att vara färdig kommer så slå allt annat. Kommer dansa ut ur klassrummet på måndag efter provet ;)
 
Har pratat med bästis-Jennifer nu i telefonen, hon och Anders kommer också upp på min student!! Det finns ingen som har tackat nej till att komma, trots mina 11 utskickade inbjudningar ;) Kommer bli så himla mysigt att samla alla mina närmsta under ett och samma tak i några dagar. Kan inte beskriva känslan, det känns så himla underbart. Människor från Gotland och Skåne, härlig blandning med andra ord! Längtar som en tok efter att få träffa alla, vi blir ju trots allt ca 50 stycken, ska det vara så ska det göras ordentligt!! YOLO liksom. 
 
Nä, dags att göra nytta kanske, TTYL
 

Kikar in här en sväng

Idag kan jag inget annat än att vara riktigt stolt över mig själv (och även jäkligt arg samtidigt!!). Har gjort färdigt mycket arbeten, skickat in ett arbete jag för en gångs skull är nöjd med, det var inte igår. Men sen... har jag skrivit två a4 på historiaarbetet... men om FEL saker, hade blandat ihop saker osv. Snacka om sur jag blev, då jag var nöjd med det jag faktiskt hade skrivit. Haha åh, skrattretande. Men gör om, gör rätt. Nu har jag bara 4 saker kvar i skolan, helt fantastiskt skönt. Men jag är inte en som slipper undan en massa arbeten som vissa andra *hosthosthosthosthostjosefinehosthost* 
 
Nu äter jag chokladmousse (ja, det är okej att vara onyttig denna vecka, hehe). Har haft en sån SJUK mensvärk i tre dagar nu, kallsvettas och mår illa, samt trycker det på magen jämt. Inte okej. Men det har släppt nu. Ja, för er som var intresserade liksom, haha.
 
Helgen kommer bli najsig i allafall!
Fredag: Sova hos bästisamandha ♥ disneymaratonet fortsätter
Lördag: Josefine kommer till mig och vi ska nana i stugan. Mys på hög nivå! ♥
Söndag: Bara ta det lugnt, andas in nya veckan.
 
Åhhh.. nu är det bestämt att min älskade vän Fredrika kommer på min studentmottagning. Ingen är gladare än jag. Bästa underbara, min bästa vän. Längtar något så stört mycket.
23 är talet som snurrar runt i min skalle, 23 23 23 23 23. Kan inte med ORD beskriva den tid jag har framför mig.
 
 

Tjenatjenahalihallå

Det finns flera anledningar till att jag inte har uppdaterat här.
Anledning 1: Jag har så sjukt mycket att stå i nu.
Anledning 2: Det finns en människa som läser den här bloggen som bara är ute för att trycka ner mig så fort jag nämner att jag mår bra, känns inte så kul att ha en sån glädjedödare mitt i den här tiden i mitt liv, den tid som ska vara "the time of my life". Därför har jag tagit avstånd från denna människa och den här bloggen. Tråkigt men sant.
 
Allt är färdigt inför studenten och jag har beslutat mig att skriva här, så jag för alltid kommer att komma ihåg den här tiden i mitt liv både i bilder och text. Sen får den här människan som trycker ner mig hålla för öronen eller sluta läsa, för jag kan säga att jag mår väldans bra för tillfället. Dock saknar jag min Paddington så jag håller på att gå under. Men annars, är det bra.
 
På 23 dagar ska jag...
* Åka till Göteborg/liseberg med klassen
* Åka till Kalmar med vänner
* Göra färdigt alla inlämningsuppgifter
* Ta studenten
* Ha en amazing studentvecka
* Jobba
* Träffa alla underbara människor i min släkt
* Få mina sista betyg
 
Ni kanske förstår att det blir mycket, men det är BARA roliga saker, så det känns som om dessa 23 dagar kommer bli hur bra som helst. Har bestämt mig för att ta tag i alla inlämningar jag har kvar i skolan, den här veckan. Så jag på måndag eftermiddag kan pusta ut, för då skrivs det SISTA PROVET I MITT LIV. Känner snart smaken av studenten. Mumsmums.
 
Jag återkommer om jag har något kul att skriva om.
Take Care!

.


.

Have you ever tried sleeping with a broken heart? Well you can try to sleep here in my bed.


Tired of being sorry

Jag kan inte förstå att en person som egentligen ska stå mig närmast, vill mig ont. Så fort jag är glad, så kommer alltid "hen" och trycker på något i livet som är dåligt. Är det mitt fel att just "hen" sitter i skiten nu, så som "hen" påstår? Så fort jag öppnar munnen och står upp för det jag säger, då är jag kaxig/dum i huvudet/går inte att prata med. Men "hen" kan spotta ur sig vad som helst och jag ska bara stå, buga, tacka och ta emot. "Hen" gör ju som "hen" vill för "hen" är äldre än mig, klokare, mer livserfarenhet. Ta din livserfarenhet och kör upp någonstans där solen aldrig lyser säger jag då. "Hen" hotar med att ta det bästa jag har här i livet, ifrån mig om jag inte gör som "hen" säger. Det värsta av allt är att "hen" inte kan lyssna på andra eller förstå andra, om jag tycker på ett visst sätt så är det jag som är trög och den största egoisten i denna värld. Jag gör allt jag kan och mer därtill men ändå, ÄNDÅ är det MIG det är fel på, just det, MIG.
 
Skolan suger skiten ur mig, varje dag och har gjort i ett halvår nu. Stressutslag, ingen lust att äta, mängder med tårar - men detta ser inte "hen" för "hen" antar att jag gör annat än det jag ska göra. Så jäkla trött på det nu, man kan inte anta något om man inte har en aning om vad det är man säger. "Hen" har problem med en sak, men det vägrar "hen" inse själv, blundar för problemen och lever vidare som inget har hänt. Många gånger jag hört henne säga "förlåt att jag var arg igår men det är inte ditt fel, jag mår dåligt blablabla" - ska det gå ut över mig känner jag då? Är det också mitt fel att "hen" mår skit över en sak, är det verkligen så?
 
Jag vill inte ha det såhär längre, men eftersom det inte är mig det är fel på så är det inget jag kan göra. Känner mig hjälplös för detta kommer inte bli bättre. Funderar skarpt på att säga upp kontakten med "hen", det hade varit det bästa för mig för jag mår inte bra av det här. Vägrar ta mer skit från "hen" nu. Känns onödigt att torka tårarna när man ändå vet att de ska ner igen. Men samtidigt kan jag inte koppla bort kontakten med denna personen pga en sak, det suger. "Hen" ska veta att "hen" inte kan hålla på så som "hen" gör, för det är fan inte okej.
 
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.
 

Jappjapp..


Dag 2

Gick upp kvart i 8, käkade en uuuunderbar hotellfrukost. Sen peppade vi inför första matchen för dagen. Matchen var mot Täby. Vi spelade lika bra som dom men de hade turen på sin sida och vi fick stolpskott. 1-0 och förlust.

Andra matchen spelade vi mot Lugi och då vann vi med 2-1. Nu har vi duschat, hängt upp kläder och ätit en suuupergod middag på hotellet. Nu ska vi ut och göra stan! :D


Viiiiiinst!!

Mot Varberg, 4-0, så jävla bra! Bland den bästa matchen vi gjort, mycket fart och grymt bra spel. Så nöjd!

Och vet ni? Det var jag som gjorde första målet, sen gjorde jag även en assist. Nu ska vi snart sova, tagga inför morgondagen nu!


Göteborg <3333

Hola!
Vaknade upp med fetaste leendet idag, äntligen dags för Göteborg, enligt mig Sveriges bästa stad. Åkte halv 9 ifrån Oskarshamn och var framme vid 3 tiden, anledningen? Pissepaus varannan kvart och ett stop på innebandyoutleten ;) köpte en t-shirt, ett pannband och ett par strumpor.

Nu ligger jag på hotellrummet med tre andra goa brudar. Riktigt trevligt! Fint hotell är det, nice. Snart ska vi äta mat, sen blir det cupens första match, taggaaaaad.

Vi hörs!


Like a zoombie

Godmorgon. Samma visa inatt igen, nästan. Kunde inte somna men var så jäkla trött. Sov i 4-5 timmar ändå, tack och lov!
 
Idag har jag så mycket roligt att göra ska i veta. Först jobba lite i skolan, sen hem och packa/tvätta, senare ikväll ska jag kolla på när lillebror spelar fotbollsmatch. Sen är det även hockey på tv, så blir att titta på det också. Sen jäklar måste jag sova... klockan står på 07:00 i morgon..
 
Jag är något så fruktansvärt taggad på resan i morgon, ska bli så underbart att äntligen få komma iväg. Hotell i 3 nätter, relax avdelning, hotellfrukost osv. I morgon spelar vi även första matchen, taggad som aldrig förr. Om jag förstod det rätt ska vi även besöka liseberg, och det kan bara bli helt galet kul med dessa underbara människor. Bussen går 08:30 från Oskarshamn. Helgen kan inte bli bättre!
 
På tal om skolan är jag faktiskt väldigt nöjd med mig själv för tillfället. Tog tummen ur röven igår och gjorde färdigt två stora inlämningar = HIGH FIVE. Nu börjar jag se ett ljus i tunneln, äntligen. 37 dagar kvar ♥
ÅH VAD JAG VILL ÅKA UTOMLANDS TYP NU.

Dagens outfit

Näst intill osminkad med, skönt!


sömnlöst..

Igår när jag skulle sova, så gick det inte. Jag som annars brukar somna så fort jag lagt mig, men igår fungerade det inte. Låg och spelade på mobilen i hopp om att bli trött utan resultat. Mycket konstigt... Låg vaken till 2 ungefär, sen tror jag att jag lyckades somna i någon timma för nästa gång jag tittade på klockan så var den halv 4. Sen låg jag vaken tills klockan ringde igen. Lagom kul natt. Hoppas jag somnar som en stock i natt! 
 
Nu sitter jag i skolan med min väldigt taggade klass, lektioner? vad är det? TAGGA STUDENTEN LIKSOM.
 
Vi slutar nu men jag måste ändå sitta kvar till klockan 3 typ då jag tar bussen till Oskarshamn, dags för sista träningen innan cupen. Sen ska jag hem, plugga och förhoppningsvis SOVA.
 
 

Ta en paaaoos

Sitter fast med plugget nu alltså, kommer inte på något att skriva iaf inte något bra. Bättre att ta en paus då. Nu ska jag börja tvätta lite tänkte jag för er som väldigt gärna ville veta ;) Vid 4 kommer pappa, då blir det stallet och hovis.
 

Åh vad jag vill ha den här tatueringen NU. Längtalängtalängta

Värt att testa?

Som många vet har jag sedan i början av år 2009 varit skadad i min fotled. Det började på en innebandymatch när jag vred kroppen och foten fastnade i backen och vred sig totalt. Efter dess har jag stukat den ett x antal gånger och nu är ledbanden helt uttöjda samt har jag en minispricka i den. Den är näst intill helt instabil och det är väldigt läskigt att springa på den ibland. Får tejpa den varje match och ibland även träningar, vilket inte är så himla skönt. Jag har gått hos sjukgymnast och kör även övningar hemma för att stärka foten men det ger inget resultat, tyvärr. Har tappat hoppet om att den en dag ska bli bra, den dagen kommer inte komma och jag får helt enkelt bara leva med det.
 
Mamma tipsade om ett fotskydd som verkar helt toppen! Har testat ett skydd innan som jag tycker var helt värdelöst, trampade igenom det en gång plus att jag var tvungen att köpa en storlek större i innebandyskorna på den skadade foten. Kändes jätteklumpigt. Skydd är så otroligt dyra bara, 720 kronor får man ge för en sån här men å andra sidan kanske det är värt det? Ska höra lite med pappa om vad han tror blir bra, så kanske vi klickar hem ett sådant framåt sommaren eller till nästa säsong. Det skulle vara som himmelen om det verkligen fungerade för jag är verkligen så sjukligt trött på min fotjävel nu. Någon som kan transplantera en fotled till mig? ;)
 

Sommarplågan 2013

Förra året levererade dem med "dansa pausa" i år gör dem ännu en underbart härlig låt, nämligen "vissla med mig". Så himla härlig och fri låt. Lätt att den kommer spelas tusen gånger om i sommar.
 
 

Effektivitet

Vaknade upp med en olycklig huvudvärk, tror det beror på att jag känner mig stressad, typ sån spänningshuvudvärk. Så stannade hemma idag, sitter alldeles för mig själv i köket med musik på högsta volym och försöker få iväg lite plugg. I eftermiddag lastar jag Padde och åker med han till mamma då hovslagaren kommer dit. Kommer bli så skönt att kunna sätta igång Padde sen på riktigt. Underbart ska det bli.
 
Ikväll ska jag tvätta upp lite kläder tänkte jag, så jag har något att ha på mig i helgen, haha. Sen är det väl inte så mycket mer på agendan. Nej, nu måste jag ta mig i kragen och göra färdigt två förbannat tråkiga inlämningsuppgifter, analyshjärnan ON.
 
TTYL
 

älskade, vackra ponny.

Säsongen 2012-2013

Innan den här säsongen med innebandyn visste vi bara en sak, det skulle krävas mycket av oss som spelare och som tränare. Snittåldern i laget ligger väl på 17-18 år och bara det säger en sak, vi är ett ungt lag med inga stora erfarenheter och speciellt inte erfarenheter av högre divisioner. Vi spelade i division 3 men blev tillfrågade om vi ville spela i division 2 den här säsongen, eftersom vi inte är rädda för utmaningar så tog vi oss an den här också. Innan den här säsongen började fick vi även klartecken att hela damlaget i Ariel skulle spela med oss också. Vi kände knappt varandra och som vår tränare Martin sa för inte så länge sedan "kommer ni ihåg när alla spelare från ariel satt på en läktare och alla från craftstaden på den andra?". Vi var så uppdelade till att börja med, lite hård spänning då vi var två lag som helt plötsligt skulle bli ett. Träningarna rullade på och vår målsättning för säsongen var att försöka hänga kvar i division 2 utan att behöva kvala neråt. Det trodde vi skulle bli tufft, för steget mellan 3:an och 2:an är enormt.
 
Då var försäsongen igång, vi spelade lite träningsmatcher och försökte spela ihop laget. Vi mixtrade med femmor hit och dit, allt för att försöka få iordning en trupp i division 2. Säsongen började och för oss, fick den en riktig bra början. Seger på hemmaplan mot ett lag som också gått upp i 2:an, nämligen Borgholm. Kom ihåg lyckan av att faktiskt ha vunnit match i division 2, nu var vi igång. Matcherna efteråt gick verkligen trögt, ingen flyt eller spel hade vi. Snabbheten i spelet fanns inte, vi visste inte riktigt vad som krävdes av oss innan vi själva fick känna på det ute på plan. Ett mycket hårdare klimat i den här serien, tacklingar, stenhårda motståndare. Det gick inte längre att försöka dribbla av motståndarna själv, vi var tvungna att agera som ett lag.
 
Vi tränade skiten ur oss på träningarna. Tränade på alla våra svagheter. Hela vårt unga lag var/är så otroligt lyhörda och finns det utmaningar, så tar vi oss an dem - vi skulle aldrig någonsin ge upp. Det är det som jag ser som styrkan i vårt lag, vi är modiga, envisa, målmedvetna och oförstörda. Vi vann matcher, vi förlorade matcher men vi kämpade på. Match efter match gick, tidningarna skrev om oss och det var mycket folk på läktaren varje match. Vi fick höra att det sättet vi spelade på lockade publik, vi var attraktiva att titta på. Det är också något stort och så viktigt.
 
Det var dags att möta serieledarna på hemmaplan, Husqvarna. De hade rutinerade och lite äldre spelare fyllda med erfarenheter. Vi ställde upp med vårt unga lag som saknade erfarenheter. Vi bjöd på riktigt fint spel, bättre än Husqvarna hade räknat med. Kommer ihåg GLÄDJEN, SKRIKEN, GLÄDJETÅRARNA när slutsignalen gick. Vi stod som segrare och ingen var gladare än vi. De som var obesegrade, det omöjliga blev till möjligt.
 
Efter det att sista matchen spelats och serien var klar hamnade vi på en 4:e plats. Från noll och ingenting, till en 4:e plats. Nosade till och med på en tredje plats. Målsättningen var att "försöka hänga kvar". Det är helt sjukt vad ett lag kan förändras över en säsong. Vårt lag bygger på glädje, en enorm glädje och det har tagit oss långt. Det har krävts mycket av oss och vi har tagit den här utmaningen på bästa sätt. Jag kan inte annat säga än att JAG ÄR SÅ SJUKT JÄKLA STOLT ÖVER VARENDA EN AV OSS.
 
Uppepå detta har vi, tillsammans även blivit DM-mästare, galet. Smålands bästa juniorlag (under 18 år). Katsching!
 
Det är en ÄRA att få spela i det här laget. I veckan skrev jag på ett kontrakt på 2 år för klubben. Nästa säsong kommer bli tuff, vi satsar stenhårt tillsammans. "Genom att sikta mot det omöjliga, når vi toppen av det möjliga". Nästa år satsar vi på att ta klivet upp till 1:an, näst högsta serien i Sverige. Vi kan, om vi vill - det ska bli förjävla kul.
 
Förra helgen spelade vi träningsmatch mot ett lag som vi innan förlorat mot, när vi låg i division 3. Vi slog dem med 14-2 nu och allt de hade att säga när vi tackade av dem var "Tack för uppvisningen". #BAM
 
// Elin Ljunggren #15
 

Kill them with love

Jag förstår inte och kommer troligtvis aldrig förstå varför det finns människor som bara är ute efter att trycka ner en. Det spelar ingen roll vad man gör, för minsta lilla fel syns - det är det enda som syns. Varför kan vi inte berömma saker som man gör bra istället? Är det så mycket begärt att skriva något positivt istället för något negativt till någon? Jag börjar bli så himla trött på det här beteendet, att det aldrig tar slut. Den sista idioten är inte född.
 
Det finns en människa som har gottat sig i mina misstag, mina fel och brister. Jag har inte gjort den här människan ett skit, jag fortsatte bara med att skriva bra saker till denna människa, så som "Lycka till :)", "Hoppas det går bra" osv. Nu på senare tid har den här människan insett att jag inte tar åt mig och har då slutat, jag dödade henne med kärlek. Dock funkar inte detta på alla människor, jag har försökt och vissa slår bara det ifrån sig. Varför vara så jävla negativ när man kan vara fruktansvärt positiv? Varför väljer vi att vara mer negativa än positiva? I don´t get it.
 
Sen finns det de människor som bara ser saker ifrån en sida om det uppstår en konflikt, som stirrar sig blind på en story. Som dömer en innan man ens öppnat käften.
 
Det känns bara som att jag har så många krav på mig hela tiden, jag orkar inte med det. Människor som ständigt kräver saker av mig får mig att bli helt down. Jag vill bara vara jag, bara vara Elin. Hon som gör fel ibland, hon som gör rätt och hon som inte blir dömd av andra. Blir bara så ledsen på människor som blir besvikna på mig, fast jag inte gjort något tokigt. Den här tiden i mitt liv har varit tuff, kan inte säga annat. Jobbat mer än 40 timmar i månaden, studerat på heltid, tränat innebandy 2 ggr i veckan vilket innebär att jag åker hemifrån vid halv 8 på morgonen och kommer hem 9 på kvällen, har en häst att ta hand om. Det är mycket, jag hinner knappt med själv. Därför blir jag sur på mig själv för att jag inte har tid till något annat just nu, men så är det just nu - bara att göra det bästa av situationen liksom. Det finns dock människor som saknar förståelse, det är jobbigt.
 
Jag gör alltid så gott jag kan, så länge ingen sliter mig i varsin arm för jag går sönder då. Jag måste få planera/strukturera och försöka lösa allt själv. När studenten är över, så har jag all tid i världen att göra saker jag vill göra, höra av mig till personer jag vill höra av mig till osv. Men nu, lägger jag all min tid på skolan. Tror inte någon kan förstå hur mycket vi haft nu under en lång period, man orkar inte med allt man vill göra. Det är tråkigt, men det är den jävla sanningen också.
 
Klart som fan att jag skulle vilja kunna spendera flera timmar i stallet varje dag, utan att känna någon stress. Åka på innebandyträning och gå in helhjärtat. Åka hem och träffa min mamma/syskon. Men vad man vill och vad man kan är inte alltid samma sak.
 
Den här krönikan är den bästa jag läst och den bästa jag förmodligen kommer att läsa. TÄNKVÄRT!

Flodhäst?

Åkte ner till stallet idag, skulle ta in Paddington. Går runt hela hagen och hittar honom inte. Det finns en å i deras hage som liksom ska gränsa av hagen. DÄR I hittade jag honom ;) Han stod där och badade och tyckte att han var såååå duktig så. Suck. Min lilla busponny, han och hans idéer ♥
I allafall så tog jag in honom, borstade och gosade. Hans sommarpäls är helt otroligt fin, han skiftar ju färg till typ guldbrun på sommaren, han lyser upp ännu mer. Ska ta och bada honom på riktigt någon dag så han blir glänsande fin. I morgon ska vi upp till mamma då hovslagaren äntligen kommer! Efter det kan jag börja sätta igång honom ordentligt. Så himla mysigt.
 
 

Nu jävlar äre sommar!

Ett stort tecken på att sommaren är här, det är när man börjar lyssna på Gyllene tider flera timmar om dygnet. Så underbara låtar, totalt älskar dem. De har funnits med mig hela min uppväxt och kommer alltid spelas under sommarhalvåret hos mig. I sommar kommer de och spelar i Kalmar, vet inte än om jag ska gå eller inte, är dock grymt sugen på det.
 
 
 
 

Taggad tjej, galet glad över livet

Söndag ♥

Vet inte vad som hänt med mig själv, men jag är för tillfället bara galet glad. Lever för stunden med människor jag älskar runt omkring mig. Fått iväg lite plugg den här helgen och idag ska minst 3 saker vara färdiga, sen har jag inte så mycket mer faktiskt innan studenten. Den 3:e juni sätts våra betyg, det är liksom inte ens en månad kvar. Mina sista betyg, feels great. Studenten närmar sig och här sitter jag med mina inbjudningskort som snart ska skickas iväg till alla underbara människor i släkten. Inget sommarjobb har jag i sommar, inte ett fast då det blivit lite missförstånd men jag hänger inte läpp för jag har ändå min timanställning bara det att jag inte går på ett fullspäckat schema. Tror faktiskt inte jag riktigt hade pallat med att jobba hela sommaren så som jag gjorde förra sommaren. Den här sommaren ska jag ta tillvara på, plugga körkortsteori i solen, övningsköra utav bara fasen, bada, träna hårt, åka inlines, umgås med vänner och lite jobb mellan allt detta. UNDERBART.
 
Igår låg jag i solen... spelade hay day... lite för länge på mage... så jag BRÄNDE ryggen, så inte skönt. Men jag kommer ju bli brun där sen, tummen upp! Tänkte sola mage idag men det blåser som fasen så blir nog inget med det. Ska tvätta upp massa kläder, planera inför veckan, plugga och åka en sväng förbi Paddis och mysa med honom. Har lite att stå i men det är för det mesta bara roliga saker.
 
I morgon påbörjas veckan som jag längtat efter under en lååång tid. På torsdag morgon åker jag buss upp mot Göteborg för att spendera hela helgen tillsammans med underbara innebandylaget för att spela cup. Känslan att åka iväg med laget är galet rolig, taggad som fan rent ut sagt. Går inte att beskriva lyckan av att spela i vårt lag och samtidigt komma iväg och möta andra lag. Vet inte om jag kan vara mer taggad faktiskt. Så det ska bara bli så himla skitroligt! :D
 
Nu ska jag ta och bege mig mot stallet för stallmöte! Ha det!
 
Nu kickar vi igång den kommande veckan, let´s rock it!!

Beroende...

Dumma syrran som visar nytt spel som man blir beroende av...just när man måste plugga med ;) attans!


RSS 2.0