Rubrik

Tjenare! :)
Bloggen har fått vila nu några dagar då jag jobbat 6 dagar i rad nu, slut i huvudet och väldigt trött. I morgon är jag faktiskt ledig och sen jobbar jag bara tre kvällar i rad. Känns skönt då jag behöver komma ner i tempo, inte känna mig stressad liksom. Dessa dagar har jag känt mig oerhört stressad nämligen, får ingen ro i sinnet...

Min familj har övergivit mig då de har dragit iväg till bästa platsen på jorden - gotland! Givetvis kunde jag inte följa med pga jobb.. Det skär i hjärtat när de skickar bilder till mig, jag saknar den där ön så förskräckligt mycket så ni anar inte. Den ön är helt otrolig, tro mig. Så sitter hemma och deppar lite..
Men annars är humöret på topp!

Det är synd att jag inte har en dator att skriva på, det är så jäkla tråkigt att blogga från telefonen. Uppdateringen kommer väl vara lite av och på de kommande dagarna när familjen inte är hemma.

Lagade precis mat, det var sjukligt gott!!
Kycklingfilé, avokado, champinjoner, gullök, sallad, stekt ägg, gurka och paprika. Nom nom nom #foodporn #matkoma


Jobbajobbajoooobbaaa

Hola!
Jobbat sen 7 i morse till 8 nu ikväll (12 timmar) och i morgon är det ett 13 timmars pass som gäller. Så nu vilar jag krafterna hemma hos mormor, ska sova här inatt då det inte är någon mening med att åka hem till bmåla ikväll.

Uppdateringen kommer vara lite halvdan, men det hoppas jag ni har förståelse för.


Nattinatti


Gårdagens tokigheter

Igår kväll fick jag ett flipp, var så rastlös att jag klockan 22:00 bestämde mig för att gå "en liten promenad". Ville ta en runda jag inte gått innan. I slutet av promenaden fick jag även för mig att jag skulle springa, så gjorde det 2 km också. Promenaden blev en mil lång, så skönt var det!!

Galet svettigt och varmt var det också, så när jag kom hem blev det poolen direkt. Badade ett tag, sen duschade jag och sen kom jag i säng.

Jag och mina fix-idéer alltså... ;)


Min lilla flodhäst

Idag åkte jag upp till min älskade Paddington. Mycket gos, pussar och kramar. Har saknat honom så mycket. Badade hela honom idag, han älskar ju det. Nu är han ren, fin och luktar gott ;) efter badet masserade jag in liniment på alla benen, nu känner han sig som den prins han är.

Min älskade guldponny ❤


Svettigt

Har precis sprungit 1,5 timme i en "bastu", swettigt värre.


Tävlingssuget äter upp mig inifrån

Finns inga ord, ingenting. Jag skulle kunna döda för att få hoppa en bana på Paddington nu. Känna hur vi tillsammans kämpar över hinderna. Känslan när Padde bara flyger över alla hinder på banan. Går inte att beskriva, finner inga ord.

Kärlek till (enligt mig) världens finaste ponny.


Today i dont feel like doing anything

... I just wanna lay in my bed. Nanananana.

Gooodmorgon folket! Sängen har aldrig varit så skön som nu, fyfan för att jobba 25 timmar på två dagar... Men nu har jag fått sova ut ordentligt, känner att energin är på väg tillbaka. Ikväll väntas innebandyträning, wiiiiie. Innan dess gör jag ingenting, bara vilar.

Nu blire frulle, have a nice day


Freedom!!!

Klockan är 8 och jag har slutat, halelujah. Har aldrig förr varit såhär orkeslös i kroppen som nu, totalt skit slut. Kommer absolut inte kunna cykla hem till b-måla ikväll, hoppas min pappa är snäll och hämtar upp mig :)

Nu är jag ledig 3 dagar, freedom.

Ps, den jäkeln som väcker mig i morgon kommer få 7 resor värre!


Han är förjävla fin, min pojk


Another sunny (job) day

Man vet ju att man lever i allafall när klockan står på 06:00... Skönt var det att snooza fram till 06:40, haha!

Åh hej, så jäkla trött är jag idag. Ska bli intressant att se om jag orkar ta cykeln enda hem till b-måla sen eller om jag övernattar på en parkbänk. Skämt och sido, det ska bli så förbannat skönt att sluta vid 20:00 sen. Ska fira med en lååång sovmorgon i morgon ;)

Nog pratat om jobb. Är det något inlägg ni vill ska komma upp här? Slå iväg en kommentar så kommer de inlägg du önskar att komma upp i morgon :)


Rast

Åh, det bästa med dessa mördarpass (13 timmar) är att man får gå ifrån en timma på eftermiddagen och lägga sig i ett tyst rum, helt för sig själv. Snacka om kvalitetstid.

Ligger i en soffa och chillar lite, jobbat häcken av mig fram tills nu. Skönt med vilopaus. Idag unnar jag mig lite lördagsgodis, det är OK att fuska när man jobbar såna här pass ;)

Ikväll åker jag hem till mormor och sover där, jobbar ju från 07:00-20:00 i morgon. Sen är jag ledig i 3 dagar, sen finns det inte så mycket ledig tid efter det, men det är då. Så glad att jag har ett jobb ändå, många som är utan. Man ska vara tacksam.

Nu ska jag vila och käka godis.


Så sjukt trött

Skulle helst av allt vilja somna om, ta en sovmorgon och vakna upp utvilad. Men istället står det jobb på schemat, i princip hela dagen. 07:30-21:30. 13 arbetstimmar totalt. I morgon jobbar jag från 07:00-20:00, 12 timmar. Så i morgon när jag slutar kommer jag sova redigt jäkla gutt, det vill jag lova!

Hoppas dagen går fort ändå. Hoppas även att ni är lediga och kan spendera dagen på valfritt sätt :) Ha det bra så hörs vi...senare.


Snabba vändningar

När jag kom hem från min powerwalk bytte jag direkt om till bikini och la mig i vår solsäng på balkongen. Solade/badade i nästan två timmar. Och mitt när man ligger och har det som bäst, verkligen njuter av ledigheten...så ringer givetvis jobbet. En var tvungen att åka hem för hennes barn hade blivit sjuk... sååå ett snabbt klädbyte, sen köra iväg till jobbet. Jobbade från 14-20. I morgon krisade det också givetvis så jag var sååå snäll att jag tog på mig morgonpasset i morgon så de slapp ringa och väcka någon stackare i morgon. Jobbar alltså från 07:30-13:30 i morgon.

Jag som hade tänkt mig många inlägg idag men icke, får hålla på de idéerna tills jag har tid. Nu ska jag sova, innan det ska jag klura på hur jag ska träna i morgon... Godnatt allihop! ❤


Underbar morgon

Godmorgon! :)
Tog mig sovmorgon idag också till kl 10. Nu är jag ute på en promenad, ska gå 7 km i den häärliga solen. Vi hörs mer hemma sen!


Väääärme

Sådär då var jag hemma igen. Haft två superbra dagar med hjärtat. Idag tog vi sovmorgon, sen åkte vi ut en stund med båten med lite andra kompisar. Mysigt!

Annars har det varit waaay varmt idag, dumt att klaga men det har verkligen varit V-A-R-M-T. Man blir så otroligt seg av värmen att man inte riktigt vet vad man ska göra, haha. Nu ska jag tvätta lite och umgås med min bästa lillebror Melker (❤) Ha det fint!


Seg i kolan

Somnade faktiskt innan 11 igår kväll och vaknade upp vid 8 idag. Det är mer timmar sömn än vad jag brukar men trots detta är jag seg som kola i huvudet. Har hämtat grejer hemma hos mamma, övningskört och lite småplock. Resterande timmar har jag degat i soffan, vilket jag tänkt fortsätta med fram till klockan 6 då jag blir upphämtad av "X", sover även över hos honom, myysigt.

Om inte annat, hörs vi av i morgon. Ha det bra! :)


Vad jag behövde detta

Har ikväll övningskört till Oskarshamn och tillbaka, gick helt okej faktiskt. Tränade innebandy i 1,5 timme och fytusan vad KUL det var!! Var rädd att spelförståelsen och tekniken skulle vara lite rossliga men icke, det sitter i ryggmärgen nu. Testade 2 nya klubbor också, en av dessa föll mig i smaken dock var den helt otroligt ful och omatchande med resten av min "outfit". Vi har röda spelställ, jag har grå/orangea skor och denna klubba var ceriserosa med lite limegrönt på... Ni kan ju tänka er hur det skulle se ut, haha. Ska kolla på lite innebandyklubbor nu, så taggad så det finns inte.




Presentation MINOLA

 
e: Wojtek ¦ u: Minette 
 
Minola är ett arabiskt fullblod på 17 år. Hon mäter 145,2 i mankhöjd, alltså en lagom stor D-ponny. Jag har tävlat henne upp till LB i hoppning men har tyvärr inte startat någon dressyr på henne pga mitt intresse för hoppning. Minola rör sig väldigt fint och om hon var fri ifrån hjärnspöken i hoppningen skulle hon utan tvekan varit och fightat bland eliten nu. Hennes hoppkapacitet är det sjukaste jag sett och känt. Dock blir hon orolig/tveksam på tävling, så vi har haft mycket motgångar men vi har kämpat på, hon och jag. 
 
Jag har aldrig varit med om en större kämpe än Minola. Det spelar ingen roll om jorden skulle gå under vilken sekund som helst för hon skulle ändå alltid ha öronen framåt och vara positiv. Hennes inställning är grym, hon anpassar sig verkligen efter sin ryttare. Min lillasyster Sara har ridit henne själv utan problem, hon är så otroligt lydig och försiktig med nya ryttare. Om Sara sa ordet stopp, så stannade hon. Ja, det är på den nivån. Jag sprang med henne i grimma en gång på vägen och hon galopperade med mig, så fort jag tvärnitade så tvärnitade hon. Som en stor hund är hon. I hagen är det alltid hon som kommer fram till en, kliar sig på min rygg och kan gosa i evigheter. Om någon kommer när vi står och gosar så försvarar hon mig ;) 
 
Man märker knappt att hon är ett arabiskt fullblod måste jag säga. Kan verkligen inte kalla henne "arabig". Mamma var väldigt anti arabiska fullblod innan vi provred Minola. Minola är varken hispig, het eller jobbig på något sätt. Hon är som sagt världens snällaste ponny, utan tvekan. När man rider henne känns det knappt som att hon sätter ner hovarna i backen, hon är så otroligt lätt i kroppen så man får en svävande känsla. Mycket välriden ponny med eget driv i. En perfekt första ponny helt enkelt. Vår hovslagare hade lite fördomar mot araber så när han kom upp och fick se Minola tänkte han bara "åh nej, en hispig arab" men sen såg han ut som en fågelholk, han tyckte att det var bland den lugnaste ponny han skott. 
 
Minola är väldigt "tjejig", lite försiktig och fin sådär, vääääldigt personlig. När hon kom till mig kunde jag inte ens gå in i boxen hos henne då hon var väldigt uppe i varv. Jag var rädd för henne men det kom jag över till slut. Nu är hon den lugnaste ponnyn i världen. Jag är väldigt noga med att skapa ett vänskapsband till mina hästar och det har jag och Minola gjort. Hon litar på mig fullt ut och jag på henne. Vinner man Minolas hjärta, har man en vän för livet. 
 
Minola fick ett föl den 12/5-12 vid namn Milton. Sen dess har hon ridits lite då och då. Eftersom hon tappade mycket muskler och fett under graviditeten har jag knappt ridit henne. Nu har hon gått upp sig lite i vikt och jag tänkte ta mig en liten ridtur på henne snart. Dock är tävling och sådant inget för henne längre, hon vill bara vara goshäst och mysridningshäst. Inga krävande pass utan bara skojpass. 
 
Svar på en fråga: Minola kan gå med vem som helst i princip i hagen, hon är inte den som tar plats om man säger så. Hon bara finns och är. Våra hästar har aldrig varit dumma mot varandra och det finns ingen direkt ledarhäst i gruppen. Minola är lika snäll att rida ut på själv som i grupp, det är inga problem alls. En snällare häst i både hantering och ridning har jag aldrig träffat på som sagt.   
 
 
För mig är Minola en god vän, en som beskyddar mig och en jag alltid går till när jag är ledsen. Hon är som en mamma, hon vill alltid att alla ska må så bra som möjligt. Hon sätter alltid andra framför sig själv. Min fina vän, vad jag älskar dig. Du är helt obeskrivlig. 
 

Mästerkocken

Idag tog jag på mig arbetet som kock hemma och lagade till en pastagratäng med annanas och kassler. Blev faktiskt smarrigt, de andra åt upp så antar väl att även de tyckte att det gick att äta :)


Vad är skillnaden?!

Tjejer, tjejer, tjejer. Nu på sommaren kan man i princip gå in på vilken tjejblogg som helst för att hitta nedlåtande kommentarer om tjejer som tar bilder i bikini och lägger ut. Hårda ord som "slampa", "du viker ut dig själv", "du borde skämmas" osv. Vilka tror ni det är som skriver kommentarerna? Jo, till 90 % är det tjejer som skriver nedlåtande ord till varandra. Som jag sagt innan så kan jag inte förstå hur man tänker när man är i behov att trycka ner andra genom taskiga kommentarer. Vi lever i en mansdominerade värld, vilket många kvinnor klagar på ständigt, inget är rättvist. Men samtidigt så är det vi själva som är bovarna i detta mysterium, det är ju för sjutton vi som trycker ner varandra. Det är vi som borde lysa av girlpower, pusha varandra så alla vågar ta plats i vårt avlånga land. Det handlar hela tiden om "mig", de ord vi behöver lära oss är "vårt, våra". Om alla gör en god gärning varje dag, så skulle vi kunna minska detta näthat ordentligt. Det krävs inte mycket att skriva en positiv kommentar till någon, en gång om dagen. Nog om detta, tillbaka till bikini-debatten. 
 
Kan någon redogöra för mig vad skillnaden är på att ha en bikini på sig på stranden och att lägga upp en bild på sig själv i en bikini? Det andra alternativet verkar röra upp folk gud så förbannat att det retar gallfeber på alla. Det tar hus i helvete så fort man som tjej lägger upp bilder på sig själva i bikini. Men varför är det okej då att vistas ute på stranden i en bikini om man nu inte får ta kort och lägga ut? Det är samma sak, ett kort är en stillbild på vad som händer i verkliga livet. Det är ju inte så att alla på stranden ställer sig upp och spyr ut förnedrande ord när man kommer dit? Så varför  ska man behöva bemötas på ett annat sätt bakom en datorskärm? Vad är skillnaden att ha en bikini på sig och att ha ett kort med en bikini på sig? Det är inte så att det skadar någon annan människa att andra har bikinis på sig. Detta är en sån löjlig debatt egentligen. 
 
En annan sak som är konstig är ju hur killarna blir hissade till skyarna när de är utan tröja, i klädda bara shorts när vi tjejer blir nedtryckta så fort vi har bikini på oss? Då är det vi som är billiga, horor och äckliga. Men killarna, de blir kallade snygga, heta osv. Det är så förnedrande så det är sjukt alltså. Detta är ett så pinsamt beteende av oss tjejer att jag faktiskt sitter här och skäms över en del av oss. Om man inte är nöjd med sin egna kropp, betyder inte det att det är helt okey att trycka ner någon annan man anser vara snyggare. Allt är inte rättvist men man ska vara glad för det man har, kan vi inte bara lära oss det nu någon gång. Alla har någonting fint, men det finner man inte om man ständigt bara letar fel. 
 
Sen kan jag känna såhär att detta är min blogg, om jag lägger upp bikinibilder här så är det mitt beslut. Det ska ingen annan ha och göra med, för detta är mitt liv, mina val och mina konsekvenser. Vi behöver inte alltid lägga oss i vad andra gör. Sluta upp med att vara så beroende av andra hela jäkla tiden, inte konstigt att vi inte mår bra då. Nä hörreni, shape up! 
 
 

Dagens planer

Tjohooo jag är leedig tills på freeedaaaag, wiiie :D 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, förutom ikväll då jag äntligen ska träna innebandy! annars får jag se vad jag gör av dagen. Det ser ut att bli härligt väder idag så kanske lata mig i solsängen ett tag med förhoppning att inte se ut som en albino länge till, haha. 
 
Ska nog övningsköra till Oskarshamn. Känns bra det här med att köra nu faktiskt, känner mig bekväm med att köra och det känns väldigt bra. Känner mig aldrig osäker eller stressad. För ett tag sedan när pappa och jag övningskörde till Kalmar var vi sååå nära på att krocka, tacka gud att jag föddes med snabba reflexer, herreguuud. Jag låg i 100 km/h på E22:an och så ser jag en bil svänga ut MITT FRAMFÖR mig, jag tvärnitade och pappa slängde sig på tutan ifrån förarsätet... vissa borde inte ha körkort. Men nu har jag lärt mig det också! 
 
Hoppas ni får en fin dag med massa sol och ledighet :) 
 

min fina prins. 

Svaren

Ska ni sälja alla era hästar nu? förrästen,hur många hästar har er familj på gården just nu? :) 
stay strong.
 
Svar: De hästar som finns på gården nu är Paddington, Minola, Milton och Detroit. Valentino är redan såld till en familj i Hammarglo och Teddie är utlånad till en annan familj.Tanken med Milton är att få honom såld. Varken mamma eller jag kommer att ha tiden till att utbilda honom på rätt sätt. Får Milton den tid/träning han behöver så garanterar jag att han kommer tillhöra kategorin "tävlingshästar" om några år. Han har kapacitet och jag vill att han kommer till någon som verkligen vill ta sig tid till honom, så han får chansen att utvecklas och bli en fantastisk liten ponny. 
 
Minola är vi väldigt försiktiga med, det är familjens lilla pärla. Jag tror att mamma kommer att fortsätta stå som ägare på henne men att hon kommer bli utlånad. Minola är för speciell och både mamma och jag älskar henne gränslöst, så om vi någonsin säljer henne så måste hemmet hon hamnar i kännas 100 % rätt. Hon har stått ut med mycket och behöver all kärlek hon kan få. Bästa lola. 
 
Detroit är till salu! Ska skriva om honom i ett separat inlägg senare. Han kommer (om han inte blir såld) åka hem till min syster igen i Nybro. 
 
Paddington håller jag på att köpa loss av mamma nu, så att jag står som ägare på honom. ALDRIG I LIVET att jag skulle sälja honom, då skulle jag sälja en del av mig själv. Han kommer få det så himla bra till slut. Längtar tills han är i min ägo och jag får bära allt ansvar för min prins. 
 
Hur ser dina framtidsplaner ut? alltså typ i höst, ska du jobba eller plugga vidare? spela innebandy? Rida?
 
Svar: I höst kommer mitt liv se ut som såhär. Jobba, rida och spela innebandy. Den här hösten kommer jag satsa ännu mer på innebandyn och det känns så himla bra. Jag är ju timvikarie i kommunen vilket betyder att jag lägger in mig på datorn de tider jag kan jobba. Så om jag tränar innebandy vid 5 på eftermiddagen så lägger jag mig tillgänglig på förmiddagen osv. Därför kommer mitt liv flyta på bra senare, när allt är under kontroll. Dessutom har jag förmodligen mitt efterlängtade körkort vid den tidpunkten, läängtar. 
 
 
 
Vart ska hästarna stå? Ska du bo hos din mamma eller pappa? Vad händer med de andra hästarna? Ska ni ha kvar dom eller sälja?
 
Svar: Se ovanstående svar (↑). Paddington vet jag inte riktigt än vart jag kommer ha honom. Förmodligen kommer jag ha honom i Blomstermåla (där jag hade honom innan), det beror sig helt på om jag kommer bo hemma eller hos någon annan ;) Men som det ser ut nu kommer jag att bo hemma ett tag i höst, så allt kommer på fötter igen. Jag kommer alltså bo som jag gör, hos min pappa. 
 
 1Hur många hästar har ni just nu? 
2 Kan du göra en presentation om dom? 
3Vad händer med minola o milton? 
4Vad gör ni med alla djuren? Typ hundar osv? 
5Ska du flytta hemifrån eller med din familj? 
6 Ska din mamma flytta till lägenhet eller villa eller en ny gård? 
7ska du köpa en storhäst med? För du är väll över 18 år? 
Kramis :)
 
Svar: 
1. Vi har 4 hästar hemma på gården nu. 
2. Absolut, ska skriva ihop separata inlägg om dem, det kommer! 
3. Minola kommer förmodligen att hyras ut till någon i trakten och Milton ska säljas. 
4. Vi har två katter och två hundar. Ludde kommer min mamma att ta med sig nät hon flyttar och den andra hunden kommer hennes "sambo" ta med sig. Katterna vet vi inte än... 
5. Jag kommer bo kvar som jag gör ett tag, sen får vi se om det blir en egen lya eller tillsammans med någon annan. 
6. Mamma ska flytta till en lägenhet i Mönsterås, fast det ser ut som ett hus så ja, ett litet hus ungefär kan man väl säga att det är. 
7. Jag kommer ha kvar min Paddington livet ut. Är det så att jag vill tävla någon gång, så kommer jag göra det, antingen avd B på ponnytävlingar eller mot storhästarna. Vi får helt enkelt se. 
 
Kram! 
 
 Rider inte du Minola längre?
 
Svar: Nej tyvärr, den enda jag rider på är Paddington för tillfället. 
 
 Sådär, har ni fler frågor så är de välkomna :) 
 

Jobba, jobba, joooobbaaa


God förmiddag

Halloj!
Igår spenderade jag min lediga dag tillsammans med en av mina bästa vänner, nämligen Liza. Innan jag åkte till henne så spenderade jag en liten tid hemma hos min bästa Amandha. Badade och solade, kvalitetstid. Efter detta åkte jag hem och duschade, sen till Liza.

Mötte upp Chrille och Rickard sen åkte vi till skiren. Fiskade, grillade, badade och bara var. Jättemysigt, verkligen! ❤

Idag jobbar jag från 16-21:30, sen är jag ledig måndag-fredag!!

Vi hörs, nu ska jag, becca och Ida iväg en sväng. Fortsätt ställa frågor i föregående inlägg, svaren kommer i morgon.


Såhär gör vi:

Jag förstår att många av er har frågor angående gården, hästarna och hur livet kommer se ut i höst för mig/oss. Jag försöker att inte tänka så mycket på det, men efter att det trillat in lite frågor då och då så påminns jag om det ofta.

Så, vi gör såhär! ALLA frågor ni har, ställer ni nu i detta inlägg och jag kommer svara när jag har tillgång till dator. För jag kan inte ta det via mobil då jag vill skriva utförliga och bra svar till er så ni får en helhetsbild av hela situationen.

Ett, två, tre - kör.


Idag har jag varit duktig

Fick för mig att cykla till jobbet idag, vilket är 1 mil enkel resa som tog mig 35 minuter att cykla. Vid kvart i 7 satt jag alltså på cykeln och trampade iväg. Idag har jag gjort MYCKET på jobbet och det är så skönt att äntligen fått komma in i yrket - på riktigt. Trivs bra!

Cyklade hem också så idag har mina ben motionerat 2 mil, nöjer mig nog där ;) i morgon är jag ledig och ska tillbringa morgondagen med underbara människor, såna jag tycker mycket om. Uppskattas så mycket :)

Annars då? Livet i solen är skönt trots att mitt liv är lite kaosartat för tillfället. Ska bli så gutt att komma in i en struktur som fungerar till hösten sen. Längtar!

Soliga hälsningar!! //Elin



#motivation

Nu jäklar blir det hårdträning igen vad än min jäkla vänsterfot säger. Jag är motiverad och taggad upp över öronen. Innebandysäsongen börjar om två månader lite drygt, jag tänker gå all in denna säsong med vad det än innebär. Jag älskar innebandy, det bara är så.

Idag flög jag upp ur sängen bokstavligt talat. Vaknade upp och var såå taggad. Letade fram mina träningskläder och åt frukost. Sen satte jag musiken i öronen och sprang 4 km. Innan har jag bara joggat den rundan då min andning kaosar. Den kaosade lite idag men jag gav då inte upp. Kom i mål på 13 min, ganska bra ändå, nöjd!

Sen när jag var tillbaka så gjorde jag detta styrketräningspass. Mina ben är totalt slut nu och det känns sååå bra.

#aldrigvila


Hej, hejdå

Bilderna kommer typ nästa vecka då lillebror åkt till sin mamma idag. Så det dröjer tyvärr..

Har jobbat idag och nu ska jag iväg. Ha en fin kväll alla :)


Skadad..

Tänkte lägga upp bilder från vår utflykt häromdagen men jag var så in i bängen trött och uppepå det blev jag skadad igen. Trampade snett så foten ser inte alls bra ut...

Imorgon åker min älskade vän hem :( så i morgon kväll har ni bilder att se fram emot. Vi ska nämligen bli fotade idag!

Hörs i morgon mina trogna läsare.


Utflyktsdags

Största förlåtet från mig till er. Lovade att bloggen skulle igång men allt blir svårt utan en dator. Beccas dators laddare är sönder så det har varit kaos så att säga.

Nu är bästa Fredrika hos mig! Hon stannar tills på söndag, mysigt att ha henne här. Nu sitter vi på bussen på väg mot... det får ni veta ikväll ;)

Då kommer även massa bilder upp, det kan ni lita på!


RSS 2.0