Tisdag

Hej!
 
Vaknade upp till en underbar tisdag idag. Idag som först känner jag mig utvilad och det känns jätteskönt!!
Gick över till mamma för att hämta Ludde eftersom hon känner sig dålig. Lite pinsamt då jag är van att bo på landet så jag är van att bara kunna slänga på mig vad som helst eftersom ingen ser mig, så jag gick över till mamma i mössa, min onepiece som är hål mellan bena och en jacka på det samt foppatofflor. Kom på mig själv när jag gått ner för trapporna och då kunde jag lika gärna gå dit, haha! Undrar vad folk tyckte som såg mig ;)
 
Så idag är jag i alla fall hundvakt åt bästa Luddis. Han blir alltid sååå glad när han kommer hem till oss, så det går bra när han är här. Han ska vara här över natten med, mysigt!
 
Annars ska jag snart till stallet och rida på Padde. Idag kör vi ett dressyrpass är tanken, dock misstänker jag att det står hinder i ridhuset, så får se hur taggad Padde blir på att dressyra då.. dock ska vi definitivt inte hoppa, men kanske sträcker mig till markarbete. Vi får se vad lilla P säger.
 
Efter det ska jag till innebandyträningen i Oskarshamn. Sen kommer jag hem runt 7 och då blir det en sån där lugn kväll igen tillsammans med Amandha framför tv:n, sååå himla skönt. <3
 

Jag saknar detta, varje dag. Total lycka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0